Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
CZEKO22I16 napisał(a):Hanysów nie lubię za to że są i mówią w języku niemieckim a nie polskim.Gdyby tak nie było to może mogło by być lepiej a tak klapa.Jak armia Hitlera wchodziła na Śląsk to oni witali ich kwiatami a jak Armia Czerwona odbijała polskie ziemie na Śląsku to sypali ich popiołem.Za to właśnie nie powinniśmy lubić Hanysów.Powinni ich dołączyć do Niemiec wtedy Polska by była bez skazy.
kanikhadze napisał(a):CZEKO22I16 napisał(a):Hanysów nie lubię za to że są i mówią w języku niemieckim a nie polskim.Gdyby tak nie było to może mogło by być lepiej a tak klapa.Jak armia Hitlera wchodziła na Śląsk to oni witali ich kwiatami a jak Armia Czerwona odbijała polskie ziemie na Śląsku to sypali ich popiołem.Za to właśnie nie powinniśmy lubić Hanysów.Powinni ich dołączyć do Niemiec wtedy Polska by była bez skazy.
ty baranie, gorny slask zawsze nalezal do niemiec i kazdy hanys chce do niemiec nalezec bo tej narodowosci sa jego przodkowie, na slasku sie smieja ze hitler mogl polske zdobyc bez jednego strzalu, wystarczylo na 1 rok rzad odstapic
jak slysze na temat ty podzialow to nie wiem czy mam sie smiac czy siasc i plakac bo wiekszosc z tych co o tym mowia nie ma pojecia co mowi i ze slaskiem miala doczynienia tyle ze wiedza ze zaczyna sie za brynica
CZEKO22I16 napisał(a):Hanysów nie lubię za to że są i mówią w języku niemieckim a nie polskim.Gdyby tak nie było to może mogło by być lepiej a tak klapa.Jak armia Hitlera wchodziła na Śląsk to oni witali ich kwiatami a jak Armia Czerwona odbijała polskie ziemie na Śląsku to sypali ich popiołem.Za to właśnie nie powinniśmy lubić Hanysów.Powinni ich dołączyć do Niemiec wtedy Polska by była bez skazy.
django napisał(a):CZEKO22I16 napisał(a):Hanysów nie lubię za to że są i mówią w języku niemieckim a nie polskim.Gdyby tak nie było to może mogło by być lepiej a tak klapa.Jak armia Hitlera wchodziła na Śląsk to oni witali ich kwiatami a jak Armia Czerwona odbijała polskie ziemie na Śląsku to sypali ich popiołem.Za to właśnie nie powinniśmy lubić Hanysów.Powinni ich dołączyć do Niemiec wtedy Polska by była bez skazy.
Siądź sobie chłopie do książek historycznych, to może cię to z głupoty wyleczy.
WACUS napisał(a):kto bedzie na meczu pucharu polski?????????????
WACUS napisał(a):kto bedzie na meczu pucharu polski?????????????
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników