Za Co Nie Lubie Hanysów, Klubów Ze Śląska i nie tylko :))

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Re: Za Co Nie Lubie Hanysów, Klubów Ze Śląska i nie tylko :))

Postprzez CZEKO22I16 2009-05-22, 11:55 am

Hanysów nie lubię za to że są i mówią w języku niemieckim a nie polskim.Gdyby tak nie było to może mogło by być lepiej a tak klapa.Jak armia Hitlera wchodziła na Śląsk to oni witali ich kwiatami a jak Armia Czerwona odbijała polskie ziemie na Śląsku to sypali ich popiołem.Za to właśnie nie powinniśmy lubić Hanysów.Powinni ich dołączyć do Niemiec wtedy Polska by była bez skazy.
CZEKO22I16

Postprzez kanikhadze 2009-07-16, 3:32 pm

CZEKO22I16 napisał(a):Hanysów nie lubię za to że są i mówią w języku niemieckim a nie polskim.Gdyby tak nie było to może mogło by być lepiej a tak klapa.Jak armia Hitlera wchodziła na Śląsk to oni witali ich kwiatami a jak Armia Czerwona odbijała polskie ziemie na Śląsku to sypali ich popiołem.Za to właśnie nie powinniśmy lubić Hanysów.Powinni ich dołączyć do Niemiec wtedy Polska by była bez skazy.

ty baranie, gorny slask zawsze nalezal do niemiec i kazdy hanys chce do niemiec nalezec bo tej narodowosci sa jego przodkowie, na slasku sie smieja ze hitler mogl polske zdobyc bez jednego strzalu, wystarczylo na 1 rok rzad odstapic

jak slysze na temat ty podzialow to nie wiem czy mam sie smiac czy siasc i plakac bo wiekszosc z tych co o tym mowia nie ma pojecia co mowi i ze slaskiem miala doczynienia tyle ze wiedza ze zaczyna sie za brynica
kanikhadze

Postprzez zaglebie76 2009-07-16, 5:11 pm

Temat brzmi:"Za Co Nie Lubie Hanysów, Klubów Ze Śląska i nie tylko :))".
Napisz na temat - za co nie lubisz Hanysów ?
Bo to że volksdojcze chcą do Niemiec ,to my wiemy.
zaglebie76

Postprzez hendrix89 2009-07-18, 3:08 am

A ja oficjalnie nie lubię hanysów, bo tak trzeba i oni mnie dlatego też nie lubią. Ale razem studiujemy, razem pracujemy, rywalizujemy i się bawimy. I potem znów ich nie lubię.
hendrix89

Postprzez yoko ono 2009-07-18, 3:06 pm

kanikhadze napisał(a):
CZEKO22I16 napisał(a):Hanysów nie lubię za to że są i mówią w języku niemieckim a nie polskim.Gdyby tak nie było to może mogło by być lepiej a tak klapa.Jak armia Hitlera wchodziła na Śląsk to oni witali ich kwiatami a jak Armia Czerwona odbijała polskie ziemie na Śląsku to sypali ich popiołem.Za to właśnie nie powinniśmy lubić Hanysów.Powinni ich dołączyć do Niemiec wtedy Polska by była bez skazy.

ty baranie, gorny slask zawsze nalezal do niemiec i kazdy hanys chce do niemiec nalezec bo tej narodowosci sa jego przodkowie, na slasku sie smieja ze hitler mogl polske zdobyc bez jednego strzalu, wystarczylo na 1 rok rzad odstapic

jak slysze na temat ty podzialow to nie wiem czy mam sie smiac czy siasc i plakac bo wiekszosc z tych co o tym mowia nie ma pojecia co mowi i ze slaskiem miala doczynienia tyle ze wiedza ze zaczyna sie za brynica

sam jesteś baran i nie znasz w dodatku historii. Górny Śląsk :
991rok - dokument "Dagome Iudex" potwierdza wejście Śląska w skład państwa Polan, wcześniej Śląsk należał do państwa morawskiego, którego królem był "Świętopełk" ze słowiańskiej dynastii Mojmirowców.
1000 rok - powstaje podporządkowane Gnieznu biskupstwo wrocławskie obejmujące swoim zasięgiem większą część Górnego Śląska.

znasz wcześniejsze daty kiedy to niby Górny Śląsk był niemiecki?

a tu masz cytat z polskiej gazety ukazującej się m.in. w Bytomiu :........Choć jesteśmy pod rządami pruskim, nie przestaliśmy szanować wiary przodków, mówić po polsku, ubierać się obyczajem przodków, żaden przecie z nas nie wiedzie oblubieńca do ślubu we fraczku, ani mu niemieckich nie śpiewa piosenek(...). Czymże więc jesteśmy ? Zaiste nie Prusakami-ale Polakami. Dziennik Górnośląski rok 1848..........

wracając do tematu hanysów nie lubię za to, że część z nich utożsamia się z państwem niemieckim. ale to są zwyczajni volksdeutsche gotowi za mamonę wyrzec się swojej tożsamości narodowej. pozdrowienia.
yoko ono

Postprzez hendrix89 2009-07-18, 5:09 pm

Dodaj, że do XIII wieku jeszcze i Bytom był Małopolską.
RAŚ dziś zrobił marsz autonomii. Że też ci ludzie są tak naiwni i głupi. Gorzelik jest cwaniakiem, który chce się wylansować i karierę zrobić (jest wykładowcą u koleżanki na uczelni, to ona mówi jakie on pierdoły zawsze gada i jak się zachowuje). A ludzie za nim idą.
hendrix89

Postprzez bokser1 2009-08-08, 7:03 pm

nie nawidze ich tak samo jak oni nienawidza nas i ta ich gadka doprowadza mnie do szalu
bokser1

Postprzez django 2009-08-09, 11:29 am

Siądź sobie chłopie do książek historycznych, to może cię to z głupoty wyleczy.
django

Postprzez Blajpios 2009-08-09, 1:31 pm

django napisał(a):

Siądź sobie chłopie do książek historycznych, to może cię to z głupoty wyleczy.

dokładnie!
Blajpios

Postprzez Misaki 2009-08-09, 1:32 pm

Misaki

Postprzez damian_2006 2009-08-09, 5:13 pm

Swego czasu na meczu z Legia tez gwizdali na hymnie i wtedy na pewno nie bylo to 5-10 osob jak to tam napisal hanysek jeden ,bo by nie bylo ich slychac nawet ;]
damian_2006

Postprzez WACUS 2009-08-10, 1:39 pm

kto bedzie na meczu pucharu polski ??????????????
WACUS

Postprzez Blajpios 2009-08-10, 4:21 pm

WACUS napisał(a):kto bedzie na meczu pucharu polski ??????????????

być może piłkarze.
Blajpios

Postprzez PawełK 2009-08-10, 6:15 pm

WACUS napisał(a):kto bedzie na meczu pucharu polski ??????????????

Jeszcze jeden post nie na temat i nie poczytasz sobie forum...
PawełK
pyszałek

Re:

Postprzez wojtek_bn 2009-08-14, 1:42 pm

Za co mam lubić hanysów??Za ich gware,która mnie wqrza,za to,ze nie nawidzą zagłebia dąbrowskiego?? "Po prostu ktoś",jestes z zagórza,tak? Tych,którzy nie lubią ślązaków nazywasz pier**tymi? co z Ciebie za zagłebiak?? Wyjdź w K-ce i krzyknij kocham Zagłebie,to cie tam zmasakrują i moze tez hanysów nie polubisz.... Nie rozumiem cie koles w ogóle.Ten temat załozyłes tak jakbys sympatyzował z hanysami. I jeszcze jedno: nie nawidze jak ktoś powie lub napisze,ze Sosnowiec to śląsk,bo nic z nimi nie mamy wspólnego i między nami ZAWSZE będzie wojna :!: :brawo: :niezle:
wojtek_bn

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników