kasa napisał(a):środa 11:00 z Leśnicą w Szopienicach
O, Marcin L. przyjeżdża.
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
kasa napisał(a):środa 11:00 z Leśnicą w Szopienicach
DarekB napisał(a):No to w drużynie przeciwnika spotkamy Marcina Lachowskiego.
Z tego co mam okazję czytać w opolskiej prasie to Marcin jest wybijającą się postacią na tamtejszym rynku piłkarskim.
Na początku okienka transferowego sprowadzono Słowaka Pavola Hustave, piłkarz ten jednak zawodzi i w klubie przyznają, że chyba za szybko zapadła decyzja o podpisaniu z nim kontraktu.
dziejus napisał(a):Nie bylem na meczu ale po wyniku widac ze napastnikow jak nie bylo tak nie ma
flex napisał(a):dziejus napisał(a):Nie bylem na meczu ale po wyniku widac ze napastnikow jak nie bylo tak nie ma
a bramki jakoś padają - ewenement ;)
45 minut przeciwko swojemu byłemu klubowi rozegrał Marcin Lachowski. Piłkarz choć z Sosnowcem pożegnał się w atmosferze skandalu, czule mówi o Zagłębiu. - Mam sentyment do tego klubu. To moja ulubiona drużyna. - powiedział po spotkaniu. Teraz Lachowski stanowi o sile trzecioligowca, która walczy o awans. - Po to mnie tu ściągnięto, a także kilku innych zawodników, żebyśmy ciągnęli tą grę. Celujemy w baraże - powiedział.
zaglebie123 napisał(a):Do gościa,który dał opis na stronie głównej ! Słuchaj nie pisz Bzdur,albo oglądaj mecz na trzeźwo,bo rzetelność to podstawa !!!Jestem gorącym zwolennikiem,żeby takich ludzi jak młody Szatan w drużynie nie było ale to on dzisiaj podał Bodzionemu,a nie Socha !!!Socha a co najwyżej był na boisku z pozostałymi "napastnikami"Rodzi się pytanie do pana Kudyby jak on to mówił o napastnikach testowanych wcześniej 45min. na śniegu i do widzenia !!! CZY FILIPOWICZ i SOCHA ZBAWIĄ ZAGŁĘBIE??????????????????????????????? PO zaangażowaniu na boisku to wątpię...........
zaglebie123 napisał(a):Bez urazy kolego ! Co do alkoholu to sorki,miałem na myśli trzeźwość umysłu i tyle.Co do sosnowiec.info.pl to bardzo sobie cenie tą stronkę,a do Pana Wasika nic nie mam.Myślę,że jednak Pan Wasik nie potrzebuje adwokata.Jeżeli kogoś uraziłem to przepraszam!Być może ja się pomyliłem.Aha alkoholu nie piłem trochę dłużej od Ciebie,bo od ubiegłego poniedziałku!!!Pozdrawiam
zaglebie123 napisał(a):Do gościa,który dał opis na stronie głównej ! Słuchaj nie pisz Bzdur,albo oglądaj mecz na trzeźwo,bo rzetelność to podstawa !!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników