Arosław napisał(a):Mógłby ktoś napisać mi na jakiej ulicy będzie rozgrywany mecz z Odrą i na jakim przystanku najlepiej wysiąść jadąc autobusem z Dąbrowy?
MAPA
Wysiadasz z tramwaju nr 15 w pukcie "B" i idziesz pieszo do punktu "A"
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Arosław napisał(a):Mógłby ktoś napisać mi na jakiej ulicy będzie rozgrywany mecz z Odrą i na jakim przystanku najlepiej wysiąść jadąc autobusem z Dąbrowy?
sebi17577 napisał(a):dziś w sporcie piszą że sparing jest jutro o 12 ale nie na szopienicach tylko na koszutce ponieważ tam jest lepsza trawa czy mógłby to ktoś potwierdzić najlpeiej nasz rzecznik prasowy ponieważ mam zamiar się wybrać na sparing
Rywale zdobyli bramkę po błędzie Macieja Gostomskiego
To właśnie Machovec zdobył jedynego gola. Najpierw w polu karnym piłkę próbował wybić Arkadiusz Kłoda, jednak uczynił to nieporadnie, gdyż ta poleciała wysoko do góry. Wybić ja próbował Maciej Gostomski, jednak na tyle "udanie", że przejął ją zawodnik Odry i umieścił w siatce, tuż przy prawym słupku. - Niestety Maćkowi zdarza się to nie po raz pierwszy. Dlatego też ściągnąłem Adriana Masarczyka (aktualnie kontuzjowany - przyp. red.). Myślę, że zwiększenie konkurencji nikomu nie zaszkodzi - powiedział trener Kudyba.
hellboyek napisał(a):Relacja ze sparingu:
http://www.11.pl/aktualnosci/odra_wodzi ... sosnowiec/To właśnie Machovec zdobył jedynego gola. Najpierw w polu karnym piłkę próbował wybić Arkadiusz Kłoda, jednak uczynił to nieporadnie, gdyż ta poleciała wysoko do góry. Wybić ja próbował Maciej Gostomski, jednak na tyle "udanie", że przejął ją zawodnik Odry i umieścił w siatce, tuż przy prawym słupku. - Niestety Maćkowi zdarza się to nie po raz pierwszy. Dlatego też ściągnąłem Adriana Masarczyka (aktualnie kontuzjowany - przyp. red.). Myślę, że zwiększenie konkurencji nikomu nie zaszkodzi - powiedział trener Kudyba.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników