Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52, kierat, BrzydaL
Darixu napisał(a)::brawo:![]()
TEDDY DZIEKUJEMY
![]()
![]()
CAŁĘ ZAGŁEBIE DZIĘKUJEMY,CO ZA EMOCJE Chłopaki wracamy do gry,po honor po zwyciestwo,po pamięć po wszeczasyy:)(ale mnie wzięło) dawać ten pomnik hehe
innu napisał(a):Czekam na jakąś relację. Podobno bronił Jawa i początek miał znakomity (karnego też obronił) Co do meczu to fajnie, że powalczyli, szczególnie patrząc na skład (ledwo 3 piątki sklecone)
Darian napisał(a):Po meczu nasuwa mi się pewien wniosek - mamy problem z defensywą i nie wiem czy byłoby rozsądniej zakontraktować jakiegoś solidnego obrońcę. Niestety chyba jednak znaleźć takiego obrońce jest rzeczą praktycznie niemożliwą.
Darian napisał(a):innu napisał(a):Brak Jarosa i Marcińczaka to było dzisiaj wzmocnienie naszej drużyny. Chłopaki pokazali lwi pazur co z Jarosem i Marcińczakiem byłoby trudne
to teraz jeszcze napisz jak Bernat i Da Costa wyglądali po tych pojedynkachDarian napisał(a):innu napisał(a):Czekam na jakąś relację. Podobno bronił Jawa i początek miał znakomity (karnego też obronił) Co do meczu to fajnie, że powalczyli, szczególnie patrząc na skład (ledwo 3 piątki sklecone)
Nie to żebym sie czepiał ale obronił 3 karne.
Wszyscy zachwycają się Teddym i dobrze czynią.![]()
Niemniej duże plusy dla Ślusara, Gabriela Da Costy i Marcina Kozłowskiego.
Szczególne ukłony właśnie w kierunku Marcina Kozłowskiego który pokazał jaki klub się liczy całując herb Zagłebia po strzelonej bramce i ciekawe gesty w kierunku publiki gospodarzypokazujące co o nich myśli. Brawo Marcin!!! Dobry mecz i piękny gest.
![]()
Generalnie dwie pierwsze bramki to prezenty naszej obrony którzy odnotowali tym samym piękne asysty odgrywając rywalom krążek.![]()
Jawa bronił przyzwoicie ale wcale nie rewelacyjnie. Dużo szczęścia miał przy niektórych interwencjach. Karne to juz inna bajka - był bardzo pewny i opanowany, Miał rozszyfrowaną każdy manewr zawodników Janowa.
Piękny był widok jak grając w osłabieniu przez 5 minut Zagłębie utrzymywało się przy krążku ośmieszając janowian którzy bezradni próbowali założyć zamek. W przeciagu tych 5 minut moze z góra 2 razy założyli zamek, Ale bramka Ślusara dobiła gospodarzy, w szczególności gdy krążek wpadł miedzy parkanami filara drużyny Naprzodu jakim jest niewątpliwie Michał Elżbieeciak, przynajmniej był do momentu kiedy nie puścił strzału Ślusarczyka.
Wydaje mi się też że gospodarze siadli kondycyjnie co było napewno spowodowane wyjazdem do Gdańska.
Ważne że nasi gracze nie poddali sie pomimo niekorzystnego wyniku. Walkę podjął nie tylko Teddy ale cały zespół.
Tobiasz miał okazję dokończyć niedokończoną sprawę z Sosnowca z Zatko i pojedynek był naprawdę pasjonaujący. A że Teddy się ostatnio rozsmakował się w bójkach to też nie był dłużny i rzucił się na jednego z janowian. Ogólnie trochę się zakłotłowało i w pewnym momencie nawet Kucyk włączył sie do tej "dyskusji".
Po meczu nasuwa mi się pewien wniosek - mamy problem z defensywą i nie wiem czy byłoby rozsądniej zakontraktować jakiegoś solidnego obrońcę. Niestety chyba jednak znaleźć takiego obrońce jest rzeczą praktycznie niemożliwą.
Brak Jarosa i Marcińczaka to było dzisiaj wzmocnienie naszej drużyny. Chłopaki pokazali lwi pazur co z Jarosem i Marcińczakiem byłoby trudne
damian_2006 napisał(a): Robert Najdek najprawdopodobniej bedzie naszym graczem takze to moze byc pozadny defensor
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników