Darian napisał(a):No to się zrobiło tak średnio.2 porażki z rzędu i Naprzód ma nas na wyciągnięcie dłoni. Naprawdę teraz widać że brakuje nam punktów z meczów wyjazdowych.Podejrzewam że jesteśmy nisko w tabeli jeżeli chodzi o same mecze wyjazdowe.
I mam pytanie: kiedy jest ten mecz z Naprzodem tzn. czy mecz odbędzie sie we wtorek zgodnie z terminarzem?
Wiem że była przekładana kolejka z 2 stycznia pewnie ze względu na "abstynencję" hokeistów.
Ale nie wiem co z kolejkÄ… z 23 grudnia?
Mecz z Janowem normalnie
Czyli jest to co myslałem. Nie ma najmniejszej różnicy między grą za Zavadila na teraz tego czecha.
Przed tym meczem napisałem że w meczu ze Stocznia i Janowem to min. i max. 6 PKT.
Jest tragicznie. Stocznia po podrózy w góry i spowrotem Nas ogrywa. U nas bez zmian, chaos, kary chaos i tak w kółko
Obawiam sie że we wtorek w plecy bądź fuksiarkie 3 pkt które zamydlą tylko oczy.
Czas na wstrząs ale prawdziwy wstrząs a nie tyrpnięcie w postaci zmiany trenera
Kilka osób komentując moje posty napisało , że Przegrywamy źle wygrywamy tez mi sie nie podoba.
I co.
Nie sztuka jest wygrać z sanokiem czy PB szczególnie po ostatniej rundzie. Potem niestety zamydlenie oczów wygrana z Cracovią i prawda wyszła już w meczu z NT.
Gdyby nie ostanie minuty sekundy w III tercji była by kicha bo NT jechali z nami jak chcieli.
jestźle i sądze że się to nie zmieni. I nie zobaczymy medalu choć do tego jeszcze trochę czasu zostało.