Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52, kierat, BrzydaL
Alczan napisał(a):dzisiaj niestety nie mogłem być na meczu ze względu na siatkówkę , alee .. Widzę , że Zagłębie wcale nie było stroną przeważającą , a i tak wygrali :P .
Uruk napisał(a):Prawdopodobnie jeszcze jeden transfer w tym tygodniu :)
Na temat nieobecności Sławomira Krzaka trener nie chciał się wypowiadać, a dyrektor klubu Karol Pawlik stwierdził tylko: - na razie pozostawię to bez komentarza.
Wiemy więc tylko, że napastnika tyszan zabrakło na porannym rozjeździe i nie dał żadnego sygnału dlaczego nie pojawił się na meczu. Może był chory...
MrCricket napisał(a):Mecz nie był taki zły (oprócz 1 tercji), nie zapominajmy że to polska liga hokeja. Wynik nie odzwierciedla tego co działo się na lodzie, ale mimo wszystko wygrana zasłużona. Miałem wrażenie ( moze złudzenie ?), że sędziowie bardziej nas faworyzuja, być może taki malutki rewanż za poprzednie skandaliczne sędziowanie w Janowie. Przyjrzałem się szczegolnie grze G. Da Costy i rzeczywiście to jest słabe ogniwo Zagłębia, co prawda chłopak stara się i walczy ambitnie, ale jego umiejętności nie są wystarczające dla drużyny mającej ambicje medalowe. Acha i pochwały dla Dzwonka bo chłopak wyłapał kilka trudnych krązkow i miejmy nadzieję, że dalej będzie robił postepy.
kierat napisał(a):Mnie ciekawi ten Kohut. Chłop cały mecz nic nie gra, w ogóle go nie widać w meczu. Ma jedną okazję strzelecką, ładuje i bramka. Widziałem na rozgrzewce, mało która guma nie wpada do bramki.Oby tak dalej.
innu napisał(a):No Kohut to typowy snajper. Nie jest tak dobry technicznie jak reszta słowaków nie przekiwa kilku graczy, ale strzał ma piekielnie groźny (mocny i bardzo celny) Próbuje strzelać w zasadzie z każdej pozycji i zawsze jest to ciekawy strzał a nie jakieś głaskanie czy walenie prosto w bramkarza. Tego nam brakowało w zasadzie od kontuzji Jarosa, bo czasem mieliśmy optyczną przewagę, a nie miał kto strzelić groźnie.
sportowiec napisał(a):MrCricket napisał(a):Mecz nie był taki zły (oprócz 1 tercji), nie zapominajmy że to polska liga hokeja. Wynik nie odzwierciedla tego co działo się na lodzie, ale mimo wszystko wygrana zasłużona. Miałem wrażenie ( moze złudzenie ?), że sędziowie bardziej nas faworyzuja, być może taki malutki rewanż za poprzednie skandaliczne sędziowanie w Janowie. Przyjrzałem się szczegolnie grze G. Da Costy i rzeczywiście to jest słabe ogniwo Zagłębia, co prawda chłopak stara się i walczy ambitnie, ale jego umiejętności nie są wystarczające dla drużyny mającej ambicje medalowe. Acha i pochwały dla Dzwonka bo chłopak wyłapał kilka trudnych krązkow i miejmy nadzieję, że dalej będzie robił postepy.
kolego nie obrazaj chlopaka, ty kiedys grales w hokeja?!!! jesli jestes tak swietnie z orietowany , to zloz podanie na zatrudnienie w kulubie na drugiego trenera.....
Bartos napisał(a):czy ma ktoś może zestawienia ilości meczy i punktacji kanadyjskiej oraz osobno bramek i asyst - każdego zawodnika Zagłębia?
albo gdzie w necie można zobaczyć taką statystykę?
TY KRET75 NASTEPNY MECZ Z TORUNIEM A NIE Z SANOKIEM OBUDZ SIE!
kret75 napisał(a):Bartos napisał(a):czy ma ktoś może zestawienia ilości meczy i punktacji kanadyjskiej oraz osobno bramek i asyst - każdego zawodnika Zagłębia?
albo gdzie w necie można zobaczyć taką statystykę?
Tutaj są statystyki hokeistów; http://hokej.net/statystyki.php?liga=2& ... Ekstraliga
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników