Pesto napisał(a):nieśmiało przypominam , że Żydzi od tysięcy lat wyznają głupawą teorię "narodu wybranego" - a poza tym ONZ potępiła syjonizm jako odmianę rasizmu :roll:
JUDE RAUS :x
Ja bym to ujał inaczej : Jude OK ! Syjonizm raus !
Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
Pesto napisał(a):nieśmiało przypominam , że Żydzi od tysięcy lat wyznają głupawą teorię "narodu wybranego" - a poza tym ONZ potępiła syjonizm jako odmianę rasizmu :roll:
JUDE RAUS :x
legionista napisał(a):a ja nie lubię murzynów bo mam do tego prawo - tacy k***a tolerancyjni jesteście, to mnie też powinniście tolerować, nieprawdaż.
ps. nie jestem nazistą
ps2. a co murzynki wniosły do rozwoju świata? tyle się pieprzy, że to kolonializm spowodował ich zapóźnienie itd. k***a, przecież w czasach przedkolonialnych oni w buszu siedzieli, większość plemion nawet koła nie znała, pierwszy kontakt z cywilizacją mieli dzięki białym kolonizatorom a teraz narzekają jak to im przez nas źle. tak naprawde oni są większymi rasistami niż biali. oni są po prostu intelektualnie słabsi od nas i ciągną socjal, są leniwi, chleją na potęgę - w Danii np non stop widziałem najebanych bambusów rano w drodze na uczelnię i jak wracałem.
c*** IM W DUPĘ - NIGDY ICH NIE POLUBIĘ
A CO DO AKCJI WYKOPUJĄCEJ RASIZM ZE STADIONÓW TO JĄ PIERDOLĘ, BO ONA NIE POZWALA NA WYRAŻANIE SWOICH POGLĄDÓW. PRZECIEŻ MOGĘ DO CHOLERY MÓWIĆ CO ZECHCĘ - DOPÓKI TAKIEGO BAMBINO NIE UDERZĘ (A JAKOŚ NIGDY TEGO NIE ZROBIŁEM) TO WSZYSTKO JEST OK, nie?
A MURZYNÓW LUBIE ALE W AFRYCE.
ps3. pisze to po przeczytaniu 1 strony tematu
ps4. Legia-Pogoń-Zagłębie
legionista napisał(a):no masz rację,że opieramy sięna jednostkowych przykładach. ale z drugiej strony popatrz na wskaźniki przestępczości wśród czarnych w unii lub usa.A przecież np w usa oni mają dodatkowe punkty za bycie murzynkiem przy egzaminie na studia a i tak są dużo słabiej wykształceni od Latynosów, którzy bogatsi nie są. więc takie fakty jednak przemawiają za stwierdzeniem , ze z nimi jest cos nie tak.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników