Snow Patrol napisał(a):rooney1 napisał(a):W jakiej cenie są bilety?
http://hokej.zaglebie.sosnowiec.pl/ naprawdę warto zaglądać na stronę, wszystko jest.
Co do zatwierdzenia, to ostatnio się mówiło tylko o Tychach i ich "warunkowym zatwierdzeniu", w przypadku Zagłębia nie było informacji o problemach więc liczę, że wszyscy są zatwierdzeni.
A tu male info że nic do końca nie wiadomo:
Transfery realizujÄ… prezesi
Dobrej myśli jest szkoleniowiec Zagłębia, Jarosław Morawiecki, chociaż nie do końca wie, jakim składem będzie dzisiaj dysponował.
- No tak, nie wiem jeszcze, czy wszystkich których mam do dyspozycji, będę mógł wystawić w pierwszym spotkaniu - powiedział trener sosnowiczan. - Transferami, a raczej ich realizacją zajmują się prezesi. Ja trenuję z zawodnikami. Wiadomo tylko, że nie wystąpią kontuzjowany Adrian Labryga i chory Tobiasz Bernat. Jest to pierwsze nasze spotkanie ligowe w tym sezonie, w dodatku przed własną publicznością, dlatego bardzo chcemy wygrać.
Z kolei pierwszy raz w tym sezonie na Tortorze, drużyna toruńska zaprezentuje się w najbliższą niedzielę o godzinie 17.30 w meczu przeciwko Polonii Bytom. Wprawdzie pierwsze spotkanie tych zespołów miało odbyć się w Bytomiu, ale ze względu na kłopoty z lodowiskiem odbędzie się u nas.
Maciej Czypekl (Nowości)