Kol. Adas - czy mozna wiedziec co znaczy bardzo umoczeni - czy to znaczy ze
gramy jeden sezon w I lidze i spadamy do II ligi?
Dziekuje za info - jesli to mozliwe
Tadeusz
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
tommaz napisał(a):Przecież chyba nie mogą nas zdegradować w dzień przed rozpoczęciem pierwszej kolejki , bo z tego co mi sie wydaje klub musi miec czas na zapoznanie sie z decyzją i oczywiście na odwołanie od wymierzonej kary tak jak to było w przypadku innych klubów. Chociaz nic nie wiadomo z tymi popaprańcami , jak sie patrzy na to co się ostatnio dzieje.
Mam nadzieje że zostaniemy w OE.
eric napisał(a):)Wiem, że nie należy się jeszcze podniecać bo decyzja w czwartek, ale jak słucham w Wiadomościach(!), że zostaniemy prawdopodobnie zdegradowani i to od szefa Wydziału Dyscypliny to coś chyba na rzeczy jest(!) Prawda?!
tommaz napisał(a):Nie jeżeli przyznamy się do winy.
tommaz napisał(a):No zobaczymy o 23 tez właśnie oglądałem , a swoją drogą to wszystkich tych dziennikarzy , pismaków i prezenterów (czytaj kutasów) powywieszałbym. Przeciez takie pierdo..nie o Zagłębiu ze ma być zdegradowane itd. jest bezpodstawne , bo oficjalnego orzeczenia nie ma , a te bzdurne informacje jawnie wpływają na naszą niekorzyść i w dodatku wywołują jeszcze większą presje na WD aby nas zdegradowali !!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników