Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
drewinio napisał(a):dlatego też jestem przeciwny dobrowolnemy poddaniu sie karze. To że nas wydymają to jest pewne. Jak mają nas wydymać to neich sie przy tym spocą i niech cała Polska cały świat zobaczy jak unas wygląda piłka, prawo i sprawiedliwość. Mam nadzieje ze UEFA sie opamięta i te mistrzostwa Europy nam odbierze, bo kurde nie zniose kolejnego upokorzenia. Już teraz sie z nas śmieją.
Listkiewicz powinien być kurna zlustrowany i przeczepany jak dywan na święta. Załoze sie że sam nie raz brał w łape i drukował mecze jak jeszcze biegał z gwizdkiem w ryju po boiskach. Ryba psuje sie od Łuba.
PS. Z tego co pamiętam GKS miał być zdegradowany o wiele niżej no ale litość dziadów nei zna granic.
wierny do końca napisał(a):ok, ale degradacja nie dotyczyła zabawy z korupcją w tle...degradacja była związana z niewypełnieniem przez GKS założeń licencyjnych...jeśli dobrze pamiętam
oak napisał(a):wierny do końca napisał(a):ok, ale degradacja nie dotyczyła zabawy z korupcją w tle...degradacja była związana z niewypełnieniem przez GKS założeń licencyjnych...jeśli dobrze pamiętam
degradacja wiązała się z oświadczeniem skierowanym do wierzycieli: "pocałujcie misia w dupę, tamta gieksa to nie my" czyli "walcie się na ryj z waszymi śmiesznymi wierzytelnościami". I z tego też powodu jako nowy twór mieli zaczynać od klasy B, ale jako "trochę stary" zaczęli od IV ligi. A temat korupcja - pewnie potraktują tak jak i wierzycieli, czyli "to nie my to oni".
cóż... równi i równiejsi
cala11 napisał(a):Cytuje KLARE z innego tematu
``Mam brata który jest dziennikarzem "Sport"u, rozmawiał dziś z jednym z członków WD, który po zapoznaniu się z aktami, wcale nie był przekonany, że Zagłębie powinno dostać podobne kary jak i Arka i Łęczna....co więcej....nikt oficjalnie Zagłębiu nie zaproponował aby dobrowolnie poddali się karze, są to medialne spekulacje p. Zabłockiego......Tak jak mówił rzecznik PZPNu, Zagłębie dopiero we czwartek będzie mogło zapoznać się z materiałami, które PZPN dostał od prokuratury....potem mają dwa tygodnie na podjęcie decyzji, czy poddadzą się każe czy też beda oczekiwać na wyrok WD, od wyroku moga się odowłać w terminie 30 dni do Związkowego Trybunału Piłkarskiego, a potem jeszcze do PKOL, jak zrobiła to Łeczna, więc we czwartek na dobrą sprawe sie nie nie wydarzy, chyba że kary zaczną obowiązywać w sezonie 2008/2009.``
jesli to prawda to mysle ze jak zasponsorujemy calemu WD PZPN wakacje za 50tys dadza nam max 6pkt i bedzie po sprawie.ja osobiscie slyszalem ze Zaglebie ustawilo TYLKO 15 spotkan co w porownaniu z arka jest pryszczem.
poczekajmy spokojnie do czwartku zabaczymy jaka kare nam zaproponuja.
jedno jest pewne ŻADNA Leczna nas nie zastapi, ostateczna decyzja i tak nalezy do pzpn a listkiewicz dzis udzielajac wywiadu mowil ze nie dopusci lecznej do OE nawet jak trybunal zawiesi wykonanie kary.
wiec o start w OE mozemy byc spokojni.
cala11 napisał(a):Cytuje KLARE z innego tematu
``Mam brata który jest dziennikarzem "Sport"u, rozmawiał dziś z jednym z członków WD, który po zapoznaniu się z aktami, wcale nie był przekonany, że Zagłębie powinno dostać podobne kary jak i Arka i Łęczna....co więcej....nikt oficjalnie Zagłębiu nie zaproponował aby dobrowolnie poddali się karze, są to medialne spekulacje p. Zabłockiego......Tak jak mówił rzecznik PZPNu, Zagłębie dopiero we czwartek będzie mogło zapoznać się z materiałami, które PZPN dostał od prokuratury....potem mają dwa tygodnie na podjęcie decyzji, czy poddadzą się każe czy też beda oczekiwać na wyrok WD, od wyroku moga się odowłać w terminie 30 dni do Związkowego Trybunału Piłkarskiego, a potem jeszcze do PKOL, jak zrobiła to Łeczna, więc we czwartek na dobrą sprawe sie nie nie wydarzy, chyba że kary zaczną obowiązywać w sezonie 2008/2009.``
jesli to prawda to mysle ze jak zasponsorujemy calemu WD PZPN wakacje za 50tys dadza nam max 6pkt i bedzie po sprawie.ja osobiscie slyszalem ze Zaglebie ustawilo TYLKO 15 spotkan co w porownaniu z arka jest pryszczem.
poczekajmy spokojnie do czwartku zabaczymy jaka kare nam zaproponuja.
jedno jest pewne ŻADNA Leczna nas nie zastapi, ostateczna decyzja i tak nalezy do pzpn a listkiewicz dzis udzielajac wywiadu mowil ze nie dopusci lecznej do OE nawet jak trybunal zawiesi wykonanie kary.
wiec o start w OE mozemy byc spokojni.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników