Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
czech napisał(a):Persymona napisał(a):Ludzie,przecież sparingi nie są po to aby je wygrać,sparing jest od tego aby trener mógł sprawdzić nowy system gry,nowych zawodników itp.Pamiętacie jak Ruch wygrał jakoś 1,5 roku temu z Panatinaikosem Ateny?,to co znaczy że Ruch jest lepszy niż czołowa drużyna ligi greckiej?A może Zagłębie cisło Odrę cały mecz,tamci oddali jeden celny strzał i wpadło.
skoro juz drugi mecz gramy podobnym skladem i stylem i przegrywamy to coś chyba leży na rzeczy, sparing od tego jest zeby go wygrać. Wygrany sparing to dobrze dobrany styl i taktyka o to chodzi chyba w meczach sparingowych nie?
zag23 napisał(a):Po dzisiejszych sparingach stwierdzę fakt taki, że z takim składem to gówno ugramy w OE. Panie Kowalik do roboty bo na razie niema się z czego cieszyć. Panowie zawodnicy obudźcie się ze snu, wakacje minęły a już za 3 tygodnie mecz z Lechem w OE i jak być optymistą.
Przemek26 napisał(a):zag23 napisał(a):Po dzisiejszych sparingach stwierdzę fakt taki, że z takim składem to gówno ugramy w OE. Panie Kowalik do roboty bo na razie niema się z czego cieszyć. Panowie zawodnicy obudźcie się ze snu, wakacje minęły a już za 3 tygodnie mecz z Lechem w OE i jak być optymistą.
DO PIERDOLONEJ KURWY NĘDZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DO DOPIERO PIERWSZY SPARING, W TRAKCIE PRZYGOTOWAŃ W DZIERŻONIOWIE.
ZNACIE TYLKO WYNIK I NIC WIĘCEJ.WIĘC PRZESTAŃCIE PIERDOLIĆ , A JAK NIE TO WYPIERDALAĆ NA CICHĄ , BĄDŹ BUKOWĄ.TAM WAM BĘDĄ WYGRYWAĆ SPARINGI A WY BĘDZIECIE LAĆ PO GACIACH.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MarcelZS napisał(a):Tak czy owak... sparing nie sparing to należy pokazać klase ... tymbardziej że skład praktycznie bze zmian w trakcie meczu ... więc można było oczekiwać lepszego wyniku.
Mam nadziej że grajkowie zrozumieją że są marni i troche spuszczą z tonu z roszczenimi zarobkowymi bo większość z nich to średniej klasy gracze drugoligowi, więc albo zaczną tyrać albo wrócą na zaplecze szybciej niż im się wydaje.
zag23 napisał(a):Do Przemka 26 i Maria 999. Nie mam zamiaru spierdalać na jakąś bukową czy cichą jak chcesz to ty sobie idź na hanysów ja jestem od kilku pokoleń Zagłębiakiem z krwi i kości i zależy mi na dobru Zagłębia jako regionu i oczywiście mojego ukochanego klubu Zagłębia Sosnowiec. Sorry ale dla mnie liczą się tylko zwycięstwa czy to sparing czy mecz o punkty. Wzmacniamy się ale efektów nie widać, powinniśmy roznieść w pył Kluczbork nawet rezerwą a Odre ograć co najmniej 2:0.
turku napisał(a):Zmiana planów sparingowych Zagłębia
Zaplanowany na środę 11 lipca sparing Zagłębia z Widzewem Łódź nie dojdzie do skutku. Spotkanie miało się odbyć w Gutowie Małym pod Łodzią, jednak trener Jerzy Kowalik uznał, że nie ma sensu ponad 250-kilometrowa podróż z Dzierżoniowa do Gutowa i w tym czasie, zamiast podróżować, korzystniej będzie przeprowadzić trening. Zamiast sparingu z Widzewem odbędą się trzy inne gry kontrolne. W poniedziałek 9 lipca o 11:30 sparing z III-ligowymi Orlętami Radzyń Podlaski, w środę 11 lipca o 11:30 z IV-ligowym Górnikiem Polkowica, a w czwartek o 11:00 z III-ligowym Gawinem Królewska Wola.
Przynajmniej bedziemy mieli szanse wygrać i podniosą sie morale nie tylko piłakrzy ale też kibiców urzędujących na tym forum :)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników