Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Sytuacja faktycznie była dramatyczna gdyż brane były pod uwagę trzy warianty: pierwszy - nieprzystąpienie do rozgrywek (jednak ten wariant jak powiedział prezes Motto, był bardzo mało realny), drugi - przystąpienie do rozgrywek z budżetem tylko takim jakie pieniądze dostaje klub od Canal+ i Orangekstraklasy i trzeci - który już na 99% się spełni, to Krzysztof Szatan plus dwa miliony od Włochów plus Canal+ i Orange. Myślę, że powinniśmy podziękować Włochom, za te wspaniałe 7 ostatnich lat i za to, że jednak nie pozostaliśmy z niczym. Gdyby nie Ergom, dziś prawdopodobnie nie było nas tu gdzie jesteśmy.PaprykarZ19 napisał(a):Jeżeli to co pisze autor w tym artykule jest prawdą to wychodzi na to, że sytuacja w klubie była dramatyczna. Myślałem, że nie jest za wesoło, ale że aż tak źle to nigdy bym nie pomyślał... ; o Dobrze, że pan Krzysztof się nad nami zlitował, bo gdyby mieli drużynę wycofać z rozgrywek to by byłcios dla nas kibiców... Niby nasz klub tak dobrze zorganizowany i mocny finansowo, kto wie czy nienajbogatszy w regionie, a proszę co się mogło stać po wycofaniu głównego sponsora. Przykre, że nasz byt w OE był zdany na łaskę ERSI...
Mam nadzieję, że po tych wszystkich zawirowaniach wokół naszego klubu, teraz sytuacja zacznie się normować i w końcu zacznie się akcja pod kryptonimem "Orange" ; )
Pan Baczyński na pewno będzie chciał jak najlepiej dla Zagłębia : )
Trener- Marek Chojnacki. Do tego wzmocnienia w polu i jedziemy. Jeżeli trafią do nas odpowiedni zawodnicy spokojnie możemy powalczyć o środeczek tabeli. Tym bardziej, że już nie będziemy występować w roli faworyta...
Tak to tata Tomka, jednak gdybyś poznał osobiście Tomka miałbyś inne zdanie. Tomek to chłopak niezwykle ambitny i wszystko co osiągnął, osiągnął dzięki swojej pracy.gumisroman napisał(a):a skoro Szatan przejmuje klub to jego syn będzie teraz ciągle grał :)
O ile to ten jego ojciec przejął bo dużo Szatanów w naszym regionie jest :)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników