"Młyn" - Opinie - Propozycje - Komentarze ...

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez BuBy_MaDnEss_#4 2007-05-21, 4:21 pm

drewinio napisał(a):hehe wiedziałem. Tak myślałem iż znajdzie sie kilku którzy napiszą" zapraszamy na gniazdo cwaniaki". Tak jak już wcześniej pisałem 3eba sie umieć przyznać iż sie jest w tych sprawach kiepskim i zrezygnować, a nie an siłe próbować coś udowodnić. W młynie widziałem kilka konkretnych osób które moim zdaniem podołały by temu zadaniu. Kilka razy coś zaczeli śpiewać i poszeł za nimi prawie cały młyn. Widać było że wkurzyło to koelsia na gnieździe :D.

Piszecie "zapraszamy na gniazdo cwaniaczki" wiele razy ktoś próbował sie wdrapać na gniazdo ( nei mówie o tym meczu tylko o innych) to żeście koelsi odprawiali z kwitkeim, wręcz wyganiali pyszcząc "że to wy tym kierujecie i innym wara". Z durgiej strony nowe osoby na gnieździe które sie przez chwile pokazywały defakto okazywały się waszymi znajomymi. I gdzie tu konsekwencja? Tak ze prosze was nie napinajcie sie i rzucajcie takimi tekstami, bo to śmiech na sali jest.

PS. Troche samokrytyki w stosunku do własnej osoby wam by sie przydało. Bo z tego co widze to myślicie w kategoriach "zesram sie, nie dam sie".

PS2. Ja sie przyznaje że sie do tego nie nadaje to też nei wpycham sie na siłe na gniazdo i sie nie ośmieszam.

Trzeba, to sie najpierw nauczyc pisac zeby móc na jakikolwiek temat zdanie wyrażać ( literówek nie zaznaczam bo nie mam 2 godzin czasu, zreszta kazdemu mogą sie zdarzyć)

po 2 Młyna nie beda prowadzic jakies jabolowe ofiary które , jak piszesz byly odprawiane z kwitkiem, nie zauwazylem zeby przyszedl ktos kto bylby w stanie utrzymac sie na gniezdzie z powodu promili czy kleju , ja nie wnikam

po 3 : jesli macie uwagi to dokladnie wiecie jak Ader wyglada, jakos nie zauwazono zeby na meczu ktos chcial dyskutowac, tylko żale na forum no ale internet wszystko przyjmie.

Po 4 PRIMO ULTIMO : na stadionach nie obowiazuje i nie bedzie obowiązywala demokracja i o tym co sie bedzie dzialo nie bedą decydowac ludzie z mlyna tylko ludzie z grup działających na Zagłębiu, wiec wiedzcie ze piszecie dla wyladowania swoich flustracji itp, zreszta na tym forum nikt tego i tak nie przeczyta, jesli chcecie podyskutowac to istnieje forum kibiców, z mojej strony koniec tematu

"...Chcesz ze mnie kpić, nie poczułem nic daj bis, nie powiedziales tego w ryj to nie powiedziales nic..."
BuBy_MaDnEss_#4

Postprzez Wojtas_GTW 2007-05-21, 4:30 pm

Ader napisał(a):
Wojtas_GTW napisał(a):Szkoda, że nasz młyn prowadzi 18latek,

1.17 prosze mnie nie postarzac ;]

Sorry, sorry :D

2.Ciekawe kiedy Odra nas przekrzyczała

Wiesz to, że nie przekryczała nas jakaś tam Odra Opole przy 7tys na stadionie to raczej nie jest powód do dumy. Pomyśl co będzie za rok jak przyjedzie np. Lech. Poza tym tu nie chodzi oto kto nas przekrzyczał, a kto nie. Tylko, żeby nasz doping był jak najlepszy (czyt. najlepszy w Polsce) :)

Pzdr.

Aha i do tych co piszą, że "cwaniaczki". Idąc waszym tokiem rozumowania to nie możecie np. krytykować Mateji, bo przecież "sami wjedzcie na skocznie i oddajcie skok". Dziecinne rozumowanie...
Wojtas_GTW

Postprzez Wojtas_GTW 2007-05-21, 4:45 pm

BuBy_MaDnEss_#4 napisał(a):
Trzeba, to sie najpierw nauczyc pisac zeby móc na jakikolwiek temat zdanie wyrażać

BuBy_MaDnEss_#4 napisał(a):Po 4 PRIMO ULTIMO : na stadionach nie obowiazuje i nie bedzie obowiązywala demokracja i o tym co sie bedzie dzialo nie bedą decydowac ludzie z mlyna tylko ludzie z grup działających na Zagłębiu, wiec wiedzcie ze piszecie dla wyladowania swoich flustracji itp,

brawo dla tego Pana :D
Wojtas_GTW

Postprzez musztra 2007-05-21, 4:52 pm

drewinio napisał(a):Jestem podobnego zdania co przedmówcy. Ta grupa nastolatków odpowiedzialna za tworzenie dopingu sie nie sprawdza. Brakuje im siły i barwy głosu, przebojowości oraz pewnego rodzaju autorytetu. średnio co 2-3 przyśpiewki wszystko zaczyna sie powtarzać. kilka z tych przyśpiewek które narzucają nie nadają się wogóle do krzyczenia, wynikiem tego jest mruczenie z kilkuset gardeł

W następnych postach pewnie ktoś napisze" umiesz lepiej to wejdź na gniazdo i rycz"
I tutaj jest taka mała różnica między nami. Ja potrafię sie do przyznać do tego iż sie nienadaje na "wodzireja". Mam nadzieje żę wy do tego tez kiedyś dojdziecie i gniazdo zostawicie ludziom którzy będą mieli jakiś posłuch, bo sytuacja w której kilka set żłobów z Opola ryczy głośniej niż my i sytuacja gdy nawet naszej Krytej śpiewy i porykiwania lepiej wychodzą niż w młynie; nie może mieć miejsca.

To ja się kolegi pytam, kto ma to robić jak nie MY? Masz jakieś propozycje? Na wyjazdach nie ma pieprzenia że zły prowadzący że słaba gra grajków tylko każdy drze jape... A na meczach u Siebie kupe osób przypadkowych w młynie które nie znają podstawowych pieśni i nawet Krzywy nie pomaga, proponuje żeby każdy spojrzał na Siebie wyjebał ten słonecznik z rąk i robił co może.Żałosne są wywody co poniektórych z Was...
musztra

Postprzez Ader 2007-05-21, 5:08 pm

drewinio napisał(a):, bo sytuacja w której kilka set żłobów z Opola ryczy głośniej niż my i sytuacja gdy nawet naszej Krytej śpiewy i porykiwania lepiej wychodzą niż w młynie; nie może mieć miejsca.

?

zdecyduj sie

Na dalsza bajerke zapraszam na FORUM KIBICÓW.
Ader
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez martinho 2007-05-21, 5:16 pm

Trzeba wkońcu zacząć działać bo najważniejsze mecze tuż tuż. Śląsk i Jaga to zespoły które mają jednych z lepszych kibiców w 2 lidze, tym bardziej trzeba się sprężyć bo mecz z Jagiellonią będzie najprawdopodobniej transmitowany na TVP3.
martinho

Postprzez maro88bedzin 2007-05-21, 5:22 pm

przestańcie... bo to jest bezcelowe... JA JESTEM DAJMY NA TO OBIEKTYWNY.. BO nikogo z was nie znam... CHŁOPAK KTÓRY PROWADZIŁ DOPING NA MECZU Z ODRĄ NIE POWINIEN NIGDY WIĘCEJ STANĄĆ NA TYM GNIEŹDZIE... ja naprzykład też nie :] bo nie mamy predyspozycji... Ader starałeś sie napewno !! i ja w to wierze... i chwała Ci za to... dobrze ze cokolwiek było... ALE DOPING NA MECZU ZE ŚLĄSKIEM MUSI POPROWADZIĆ KTOŚ INNY (predyspozyjce tzn. ktoś kto ma większy respect, ktoś troche starszy, poprostu musi budzić jakąś tam pewnego rodzaju zgroze i porywać ludzi do dopingu) ...A NAJLEPIEJ KRZYWY, BO SPRAWDZONY... takie moje zdanie i nikogo nie chciałem obrazić
maro88bedzin

Postprzez 19_06 2007-05-21, 7:38 pm

ja powiem tyle :) ...
zaduzo było powtarzanych piosenek.

a tako luzz .
19_06
Żółta kartka

Postprzez Przemek26 2007-05-21, 9:12 pm

maro88bedzin napisał(a):przestańcie... bo to jest bezcelowe... JA JESTEM DAJMY NA TO OBIEKTYWNY.. BO nikogo z was nie znam... CHŁOPAK KTÓRY PROWADZIŁ DOPING NA MECZU Z ODRĄ NIE POWINIEN NIGDY WIĘCEJ STANĄĆ NA TYM GNIEŹDZIE... j

Nie przesadzaj. Ader nie jest zły. On stał na gnieździe dziesiątki razy. I wg.mnie zonka zaliczył w Bielsku i w sobotę z Odrą.
Przemek26

Postprzez sirMacius 2007-05-21, 9:13 pm

Doping ze strony kibiców był tak samo dobry jak mój nastruj kiedy wracałem ze stadionu:D A to że kolesie z odry raz czy dwa nas przekszyczeli to nie jest problem, ważne są morale po meczu i opinie, bo ja mam wielką ochote iśc na mecze ze Ś,J jeśli tylko bedze taki doping jak na meczu z odrą. A z tego co widziałem w 30.kol było właśnie najwięcej bibiców u nas w Sosnowu(7000) potem Jaga(6000) no i Śląsk(4500)
sirMacius

Postprzez ZIOMALDO 2007-05-22, 5:49 am

kacek napisał(a):na meczu z odrą w młynie stawiły się dziewczyny i dzieci do lat 13 w liczbie 50.. żenada, żenada i jeszcze raz żenada.!
a ten pan z 12 na plechac, kto go tam posadził.. ?
połowa ludzi bluzgała na niego.!
co chwile przerywał, co chwile cisza, niczego nie ciągnął.. jak dla mnie nie nadaje się na gniazdo.
stałali wszyscy w okolicy młyna i wszyscy chcieli śpiewać, ale nie miał ich kto poprowadzić, zróbcie coś z tym!

lecz mnie to nie dotyczy przyznaje się mam tylko 12 lat lecz jak ide do mlyna to ide kibicowac Zaglebiu i zdzierac gardlo aby druzyny przyjezdne ogluchly od naszego dopingu wiec do mnie nic nie miejcie
ZIOMALDO

Postprzez kobra 2007-05-22, 11:27 am

Myślę że nie wiek jest najważniejszy. Wszyscy ,obojętnie czy ma 12-ście czy 50-ąt lat
powinni dawać z siebie jak najwięcej.Teraz powinniśmy stanowićjednośc.I już dość obrażania się jeden na drugiego.
kobra

Postprzez martinho 2007-05-22, 4:42 pm

Wojtas_GTW napisał(a):Szkoda, że nasz młyn prowadzi 18latek, który ani nie ma głosu, ani nie potrafi dać szybkiej i celnej riposty, a nawet nie potrafi zmobilizować. Fajnie, że Ader się stara, ale mam nadzieję, że więcej go nie zobaczymy na gnieździe, bo w sobotę sprawiał wrażenie człowieka, który nie wie gdzie jest i co się dzieje. Gdyby doping prowadził Krzywy to byłby on miazgą. Ale cóż takie życie - nie może być zbyt pięknie :)

Pzdr.

Był czas bodajże dwa sezony temu po rozwiązaniu FB, gdy organizacji dopingu praktycznie wcale nie było i wtedy jakoś nie było chętnych do propozycji i organizacji. Chwała UZ i Aderowi, że mimo problemów starają się to wszystko zorganizować i dla mnie poprawa z meczu na mecz jest widoczna. Czy Ader się nadaje? Kwestia gustu i odbioru ale tak jak padało tu wiele już wypowiedzi niech każdy zajmie się swoim tzn. dopingiem to i mankamenty prowadzącego będą mniej zauważalne.
martinho

Postprzez vcr pogoń 2007-05-24, 4:34 pm

na Sląsk koniecznie trzeba rozruszać krytą...uwazam ze to wpłwa idealnie na poprawe atomsfery na meczu.....a fala po ewentualnej bramce....tez jakos rozruszy ludzi...:)

mysle ze i tak w tym meczu dodatkowa motywacja nie ebdzie wymagana...
vcr pogoń

return

Postprzez cezaros_prowokator 2007-05-24, 9:33 pm

a może Kapo wroci na mecz ze ślaskiem :)
cezaros_prowokator
Żółta kartka

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice