drewinio napisał(a):hehe wiedziałem. Tak myślałem iż znajdzie sie kilku którzy napiszą" zapraszamy na gniazdo cwaniaki". Tak jak już wcześniej pisałem 3eba sie umieć przyznać iż sie jest w tych sprawach kiepskim i zrezygnować, a nie an siłe próbować coś udowodnić. W młynie widziałem kilka konkretnych osób które moim zdaniem podołały by temu zadaniu. Kilka razy coś zaczeli śpiewać i poszeł za nimi prawie cały młyn. Widać było że wkurzyło to koelsia na gnieździe :D.
Piszecie "zapraszamy na gniazdo cwaniaczki" wiele razy ktoś próbował sie wdrapać na gniazdo ( nei mówie o tym meczu tylko o innych) to żeście koelsi odprawiali z kwitkeim, wręcz wyganiali pyszcząc "że to wy tym kierujecie i innym wara". Z durgiej strony nowe osoby na gnieździe które sie przez chwile pokazywały defakto okazywały się waszymi znajomymi. I gdzie tu konsekwencja? Tak ze prosze was nie napinajcie sie i rzucajcie takimi tekstami, bo to śmiech na sali jest.
PS. Troche samokrytyki w stosunku do własnej osoby wam by sie przydało. Bo z tego co widze to myślicie w kategoriach "zesram sie, nie dam sie".
PS2. Ja sie przyznaje że sie do tego nie nadaje to też nei wpycham sie na siłe na gniazdo i sie nie ośmieszam.
Trzeba, to sie najpierw nauczyc pisac zeby móc na jakikolwiek temat zdanie wyrażać ( literówek nie zaznaczam bo nie mam 2 godzin czasu, zreszta kazdemu mogą sie zdarzyć)
po 2 Młyna nie beda prowadzic jakies jabolowe ofiary które , jak piszesz byly odprawiane z kwitkiem, nie zauwazylem zeby przyszedl ktos kto bylby w stanie utrzymac sie na gniezdzie z powodu promili czy kleju , ja nie wnikam
po 3 : jesli macie uwagi to dokladnie wiecie jak Ader wyglada, jakos nie zauwazono zeby na meczu ktos chcial dyskutowac, tylko żale na forum no ale internet wszystko przyjmie.
Po 4 PRIMO ULTIMO : na stadionach nie obowiazuje i nie bedzie obowiązywala demokracja i o tym co sie bedzie dzialo nie bedą decydowac ludzie z mlyna tylko ludzie z grup działających na Zagłębiu, wiec wiedzcie ze piszecie dla wyladowania swoich flustracji itp, zreszta na tym forum nikt tego i tak nie przeczyta, jesli chcecie podyskutowac to istnieje forum kibiców, z mojej strony koniec tematu
"...Chcesz ze mnie kpić, nie poczułem nic daj bis, nie powiedziales tego w ryj to nie powiedziales nic..."