Tutaj prosze zgłaszać błędy z działaniem serwisu.

Wszelkie uwagi i pomysły dotyczące funkcjonowania forum oraz serwisu.

Moderatorzy: flex, krzysiu, swiezy52

Postprzez Franz 2007-03-11, 11:00 am

Powstanie serwisu ULTRAS mimo że często jest nieprzychylny nam przyjeliśmy z radością i nigdy nie traktowaliśmy go jako konkuręcje

Ja sobie nie przypominam żeby ta strona była kiedykolwiek nie przychylna 100% Zagłębie. Wprost przeciwnie mam na ten temat inne zdanie. A jeżeli tak ktoś z redakcji miał takie odczucia to proszę o jakieś przykłady. Wszystko można wyjaśnić.

Co do samej serwisu i tego forum nigdy nie byłem nastawiony negatywnie i nadal nie jestem. Poza tym powstanie nowego forum było efektem sprzeciwu wobec cenzury jaka tu panuje pod względem zarządu klubu (usuwanie postów, bany dla użytkowników) i jak widać większość go poparła. Moim zdaniem zamiast usuwać posty wystarczyło dać informacje że redakcja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za opinie wyrażane przez użytkowników.[/code]
Franz
Pudzian

Lokalizacja: Sosnowiec- Pogoń Posty: Licznik nieczynny do odwołania

Postprzez Monti 2007-03-11, 12:06 pm

Nie chce mi się przeszukiwać forum aby ci zacytować nieprzychylne teksty, ale to nieistotne skoro deklarujesz że serwis ULTRAS nie jest źle nastawiony do nas, w tej sytuacji to wycofuję się z tego stwierdzenia i w tym temacie uważam duskusje za zamknietą. Faktem jednak jest że wzywacie do bojkotowania naszego serwisu co w sposób oczywisty stawia nas w sytuacji, która nie pozwala na to by traktować was jako partnerów a sam musisz przyznać że umieszczanie linku czy butona do serwisu ULTRAS w tej sytuacji byłoby nielogiczne.

Co do forum w swoim imieniu muszę przyznac że sie pogubiliśmy. Popełniliśmy masę błędów a pierwszy miał miejsce pare lat temu powołując na admina WOJTKA. Czy było tak jak twierdzisz że ochranaliśmy klub czy władze klubu nie jestem w stanie jednoznacznie stwierdzić mam tylko nadzieje że nie. Kiedyś miałem pomysł żeby zamknąć forum i po jakimś czasie otworzyć go odnowa z nową obsadą adminów, pomysł upadł. Oczywiście onne były okoliczności. Teraz stała się rzezc podobna i powiem szczerze nie jestem z tego powodu zły. Obiektywnie rzezcz biorąc forum dyskusyjne powinno być niezależne od redakcji serwisu w zakresie treści dyskusji. Nasza rola powinna sie ograniczyć do tego by nie zostało wykorzystane do nieodpowiednich celów. Chyba dobrze sie stało. Uzdrowi to sytuacje i przynajmniej nikt nie będzie miał podstaw by nam cos zarzucać. Cały czas jednak nie mogę sie pogodzić z sytuacją w której robi się z nas wrogów ZAGŁĘBIA. Co z tym forum ? Zaobaczymy może będzie istniało jako forum serwisu może z czase zniknie, nie istotne i nie czas na decyzje .
Monti
Moderator

Postprzez Franz 2007-03-11, 7:46 pm

Faktem jednak jest że wzywacie do bojkotowania naszego serwisu co w sposób oczywisty stawia nas w sytuacji, która nie pozwala na to by traktować was jako partnerów a sam musisz przyznać że umieszczanie linku czy butona do serwisu ULTRAS w tej sytuacji byłoby nielogiczne.

Jak na razie to tylko raz było na naszej stronie napisane o bojkot forum (a nie serwisu). Nigdy nie zależało nam na jakiejś wojnie z tym serwisem, ani nigdy nie chcieliśmy być dla niego konkurencją. Wręcz przeciwnie zależało nam na współpracy, która wygląda tak jak wygląda :/ .
Franz
Pudzian

Lokalizacja: Sosnowiec- Pogoń Posty: Licznik nieczynny do odwołania

Postprzez WOJTEK 2007-03-12, 11:55 am

Miałem postanowienie, że nie będę się wypowiadał. Ale zostałem niejako wywołany do tablicy przez Montiego. Dziwi mnie, że Ty jako osoba decydująca (lub jedna z tych osób) nie podjąłeś decyzji o usunięciu tego czy owego ze "stanowiska". Sprawa jest prosta - forum powstało po to by RZETELNIE informować o pewnych sprawach. Zatajenie godziny sparingu było kroplą, która zaważyła na tej decyzji. Nie wspomnę o zamykaniu forum po śmierci Wojtyły, o umowach z Klubem , o wielu drakach z Herbem gdzie upieraliście się by był klubowy bo:"to jest oficjalny herb klubu". Skoro jesteście serwisem o charakterze sportowym to się tego trzymajcie.
Nie rozumiem płaczu i reakcji kilku osób w momencie gdy pojawiło się Forum Kibiców. Przecież serwis sportowy nie musi się bać konkurencji forum jakichś tam kibiców. Szastanie na lewo i prawo banami, wykluczenia, głupie komentarze i tak dalej. Twórcy Forum Kibiców (między innymi ja) mieli nadzieję, że uda się to zrobić w atmosferze szacunku i przynajmniej tolerancji gdyż my jesteśmy kibicami Zagłębia a Wy redaktorami sportowego serwisu opisującego przypadkiem Zagłębie. Ale wyszło jak wyszło. My w przeciwieństwie do kilku osób z Redakcji nie zamykamy nikomu drogi do informacji i wypowiedzi na Forum Kibiców. Znam wszystkich z Redakcji i nie uważam nikogo za gorszego ale nerwy trzeba czasem na wodzy trzymać. A z tym u Ciebie nie jest za dobrze. Wiem co mówię bo sam widziałem.
Nie chcę polemizować tu ani nigdzie. Zapraszam na Forum i tyle.
p.s. Emdżej - jedna prośba do Ciebie: zanim zaczniesz tu czy gdzieś indziej kogoś strofować to zacznij jeździć na mecze za swoje pieniądze.
p.s 2 - od tej pory informacje dotyczące wyjazdów i akcji kibiców Zagłębia będą podawane tylko na Forum Kibiców.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez emdżej 2007-03-12, 1:18 pm

WOJTEK napisał(a):p.s. Emdżej - jedna prośba do Ciebie: zanim zaczniesz tu czy gdzieś indziej kogoś strofować to zacznij jeździć na mecze za swoje pieniądze.

Dobra. Milczę i zaczynam się czuć gorszy :wink:
emdżej

Postprzez werty 2007-03-12, 6:39 pm

grzechu napisał(a):prosze o usuniecie loga forum ktore zamieszczone jest na gorze. Jest mojego autorstwa i nie zycze sobei zeby bylo nadal tam prezentowane.

dziekuje z gory za wysluchanie prosby

:!: :!: :!: :!: :!: :!:
werty

Postprzez PawełK 2007-03-12, 7:40 pm

WOJTEK napisał(a):...Twórcy Forum Kibiców (między innymi ja) mieli nadzieję, że uda się to zrobić w atmosferze szacunku i przynajmniej tolerancji gdyż my jesteśmy kibicami Zagłębia a Wy redaktorami sportowego serwisu opisującego przypadkiem Zagłębie. ...

:shock: :shock: :shock:
PawełK
pyszałek

Postprzez michał 09 2007-03-17, 5:39 pm

Dzisiaj urodziny obchodzi Krystian Prymula i jakoś na stronie się ta wiadomość nie pojawiła.
michał 09

Postprzez Zagłębiaczek 2007-03-22, 8:46 pm

cytowanie tematów - quote nie działa ..
Zagłębiaczek

Postprzez problematyk-ziom 2007-03-22, 9:13 pm

Zagłębiaczek napisał(a):cytowanie tematów - quote nie działa ..

co?
problematyk-ziom

Postprzez Zagłębiaczek 2007-03-23, 8:42 pm

test[/quote]

to[/quote]
Zagłębiaczek

Postprzez ziomek1984 2007-03-23, 8:52 pm

Zagłębiaczek napisał(a):test

to[/quote][/quote]

Ty co ty robisz?? 8)
ziomek1984

Postprzez problematyk-ziom 2007-03-23, 11:57 pm

Zagłębiaczek napisał(a):test

to[/quote][/quote]

Wiesz po co ktoś stworzył forum testowe? Mówi Ci coś ta nazwa? Jakieś skojarzenia? Może coś podejrzewasz?
problematyk-ziom

Postprzez Zagłębiaczek 2007-03-24, 12:12 pm

lol
Zagłębiaczek

Postprzez masloo 2007-03-28, 6:05 pm

czy tylko mi nie działaja emoty? :
Ostatnio edytowano 2007-03-28, 8:28 pm przez masloo, łącznie edytowano 1 raz
masloo

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Forum oraz serwis zaglebie.sosnowiec.pl