przez WOJTEK 2007-03-12, 11:55 am
Miałem postanowienie, że nie będę się wypowiadał. Ale zostałem niejako wywołany do tablicy przez Montiego. Dziwi mnie, że Ty jako osoba decydująca (lub jedna z tych osób) nie podjąłeś decyzji o usunięciu tego czy owego ze "stanowiska". Sprawa jest prosta - forum powstało po to by RZETELNIE informować o pewnych sprawach. Zatajenie godziny sparingu było kroplą, która zaważyła na tej decyzji. Nie wspomnę o zamykaniu forum po śmierci Wojtyły, o umowach z Klubem , o wielu drakach z Herbem gdzie upieraliście się by był klubowy bo:"to jest oficjalny herb klubu". Skoro jesteście serwisem o charakterze sportowym to się tego trzymajcie.
Nie rozumiem płaczu i reakcji kilku osób w momencie gdy pojawiło się Forum Kibiców. Przecież serwis sportowy nie musi się bać konkurencji forum jakichś tam kibiców. Szastanie na lewo i prawo banami, wykluczenia, głupie komentarze i tak dalej. Twórcy Forum Kibiców (między innymi ja) mieli nadzieję, że uda się to zrobić w atmosferze szacunku i przynajmniej tolerancji gdyż my jesteśmy kibicami Zagłębia a Wy redaktorami sportowego serwisu opisującego przypadkiem Zagłębie. Ale wyszło jak wyszło. My w przeciwieństwie do kilku osób z Redakcji nie zamykamy nikomu drogi do informacji i wypowiedzi na Forum Kibiców. Znam wszystkich z Redakcji i nie uważam nikogo za gorszego ale nerwy trzeba czasem na wodzy trzymać. A z tym u Ciebie nie jest za dobrze. Wiem co mówię bo sam widziałem.
Nie chcę polemizować tu ani nigdzie. Zapraszam na Forum i tyle.
p.s. Emdżej - jedna prośba do Ciebie: zanim zaczniesz tu czy gdzieś indziej kogoś strofować to zacznij jeździć na mecze za swoje pieniądze.
p.s 2 - od tej pory informacje dotyczące wyjazdów i akcji kibiców Zagłębia będą podawane tylko na Forum Kibiców.