Prosze o skasowanie grupy ULTRAS ZAGŁĘBIE.
Gdzie moj podpis i avatar?
i ban za co?
Moderatorzy: flex, krzysiu, swiezy52
Jeden z regulaminów forum mówi o nieumieszczaniu jakichkolwiek form reklamy. Stąd brak podpisu. Co do grupy Ultras, pozwól, że my zadecydujemy czy jest czy nie.Ader napisał(a):Prosze o skasowanie grupy ULTRAS ZAGŁĘBIE.
Gdzie moj podpis i avatar?
i ban za co?
Do wiadomości kol. Blajpios. Przepraszam, że usunąłem cytat, ale to z racji jego długości. Tworząc serwis zawsze robiliśmy to z radością. Ja przyłączając się do niego jakieś 2 lata temu wręcz kipiałem od pomysłów na nowinki, których brakowało mi czytając wcześniej moją ulubioną stronę. Problem nie powstał w momencie nie umieszczenia info o sparingu, problem istniał dużo wcześniej. Wprawdzie, ze swojej strony spełnialiśmy wszystkie prośby kierowane do nas przez kibiców (jeśli się mylę proszę mnie poprawić), łącznie z oddaniem możliwości samodzielnego pisania na stronie głównej serwisu Wojtkowi, a unikając jednocześnie konfliktu z klubem, jednak jak już niejednokrotnie ta oburzona część kibiców pokazała i udowodniła, "mnie się należy i ja nic nie muszę." Tak z ciekawości zapytam, dlaczego jeśli powodem konfliktu był brak info o sparingu, nikt z tych 500 osób, które na nim były nie poinformował o jego godzinie na forum i dlaczego w końcu sam Wojtek nie wrzucił tej informacji na stronę? Ale tak jak mówiłem, był to tylko pretekst ku temu aby dziś nazywać nas różnymi niecenzuralnymi epitetami. Czy jesteśmy stroną oficjalną? Nie nie jesteśmy i nic nie zapowiada aby to się zmieniło. Dlaczego bronię bądź bronimy dyrektora Rudego? Może dlatego, że mamy bezpośredni z Nim kontakt, a obrzucający Go błotem tylko słyszeli jaki to dyrektor jest be. (piękny pokaz dali podczas meczu przyjaźni). Zapytam jeszcze, czy kolego widziałeś choć jeden wpis jednego z nas, który obraża kogokolwiek. Tak rozumiem ogólnopojętą wolność słowa, jednak obrażać kogoś opierając się tylko na opowieściach kolegów. Powstało drugie forum i dobrze. Życzę chłopakom powodzenia i to całkiem szczerze. Jeśli masz jakieś problemy lub pytania na które mogę odpowiedzieć zawsze możesz pytać.Blajpios napisał(a):..
adas napisał(a): Ja przyłączając się do niego jakieś 2 lata temu wręcz kipiałem od pomysłów na nowinki, których brakowało mi czytając wcześniej moją ulubioną stronę. .
adas napisał(a):Wprawdzie, ze swojej strony spełnialiśmy wszystkie prośby kierowane do nas przez kibiców (jeśli się mylę proszę mnie poprawić), łącznie z oddaniem możliwości samodzielnego pisania na stronie głównej serwisu Wojtkowi
adas napisał(a): Powstało drugie forum i dobrze. Życzę chłopakom powodzenia i to całkiem szczerze. Jeśli masz jakieś problemy lub pytania na które mogę odpowiedzieć zawsze możesz pytać.
adas napisał(a):Do wiadomości kol. Blajpios. Przepraszam, że usunąłem cytat, ale to z racji jego długości. Tworząc serwis zawsze robiliśmy to z radością. Ja przyłączając się do niego jakieś 2 lata temu wręcz kipiałem od pomysłów na nowinki, których brakowało mi czytając wcześniej moją ulubioną stronę. Problem nie powstał w momencie nie umieszczenia info o sparingu, problem istniał dużo wcześniej. Wprawdzie, ze swojej strony spełnialiśmy wszystkie prośby kierowane do nas przez kibiców (jeśli się mylę proszę mnie poprawić), łącznie z oddaniem możliwości samodzielnego pisania na stronie głównej serwisu Wojtkowi, a unikając jednocześnie konfliktu z klubem, jednak jak już niejednokrotnie ta oburzona część kibiców pokazała i udowodniła, "mnie się należy i ja nic nie muszę." Tak z ciekawości zapytam, dlaczego jeśli powodem konfliktu był brak info o sparingu, nikt z tych 500 osób, które na nim były nie poinformował o jego godzinie na forum i dlaczego w końcu sam Wojtek nie wrzucił tej informacji na stronę? Ale tak jak mówiłem, był to tylko pretekst ku temu aby dziś nazywać nas różnymi niecenzuralnymi epitetami. Czy jesteśmy stroną oficjalną? Nie nie jesteśmy i nic nie zapowiada aby to się zmieniło. Dlaczego bronię bądź bronimy dyrektora Rudego? Może dlatego, że mamy bezpośredni z Nim kontakt, a obrzucający Go błotem tylko słyszeli jaki to dyrektor jest be. (piękny pokaz dali podczas meczu przyjaźni). Zapytam jeszcze, czy kolego widziałeś choć jeden wpis jednego z nas, który obraża kogokolwiek. Tak rozumiem ogólnopojętą wolność słowa, jednak obrażać kogoś opierając się tylko na opowieściach kolegów. Powstało drugie forum i dobrze. Życzę chłopakom powodzenia i to całkiem szczerze. Jeśli masz jakieś problemy lub pytania na które mogę odpowiedzieć zawsze możesz pytać.Blajpios napisał(a):..
mlody1906 napisał(a):mlody1906 napisał(a):ps. Dlaczego zniknal moj podpis? :roll:
Ponawiam pytanie.
Ader napisał(a):brak umieszczanie info o aukcjach na duze flagi , nawet po prosbie...
Powrót do Forum oraz serwis zaglebie.sosnowiec.pl
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników