Kto jedzie na sparing z GKS-em Bełchatów?
Mam dwa miejsca wolne w aucie.
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
emdżej napisał(a):Pierwsza połowa w wykonaniu Zagłębia bardzo dobra. Na drugą brakło sił, ale to efekt porannej siłowni zapewne. Bramka Kościukiewicza przepiękna. Na minus dzisiaj zdecydowanie Piątkowski, a także Pach (chociaż akcja zakończona golem efektowna). Na plus Wierzchowski. Z nowych najbardziej przypada mi jak na razie do gustu....Oziębała. Robi to co należy do napadziora. Jest w polu karnym tam gdzie piłka. Oby tak wiosną, a będzie dobrze.
Ja mam zupełnie odmienne odczucia. Mnie osobiście bardzo podobała się gra Piegzika, natomiast Topolski według mnie był bezproduktywny. Wierzchowski faktycznie zagrał super we wczorajszym meczu. Ogólnie pierwsza połowa bardzo dobry mecz Zagłębia i lider OE mimo iż był częściej przy piłce nie stworzył groźnej sytuacji. Druga połowa zupełna odmiana.django napisał(a):Ogólnie rzecz biorąc z nowych zawodników, dobre wrażenie zrobił na mnie Topolski, szkoda tylko, że nie grał bardziej ofensywnie.
Piegzik zupełnie bezproduktywny.
Oziębała grał krótko i niczym specjalnie się nie wyróżnił.
Udany powrót Wierzchowskiego. Dwa lub trzy razy ratował nas w beznadziejnych sytuacjach.
Sir napisał(a):Jak ktos wróci z Chorzowa..to niech napisze cos ciekawego o grze..szczegolnie tych nowych zawodnikow
emdżej napisał(a):Sir napisał(a):Jak ktos wróci z Chorzowa..to niech napisze cos ciekawego o grze..szczegolnie tych nowych zawodnikow
No to może ja skreślę parę słów. Dzisiejszy mecz wyglądał tak jakbyśmy to my byli w pierwszej lidze a Górnik w drugiej, a nie odwrotnie. Poza akcją, po której padła bramka (łatwo rozklepana nasza obrona) zabrzanie nie stwarzali groźniejszych sytuacji. My natomiast oprócz 4 bramek mieliśmy dwa słupki po strzałach Zubana i Bolka. Jeśli chodzi o nowych to Topolski nie wyróżnia się ani pozytywnie ani negatywnie. Bardzo słabo moim zdaniem wypadł dzisiaj Piegzik. Natomiast Prymula ogromnie zaskoczył na plus. Przy pierwszej bramce zachował się świetnie, kiedy dopadł w polu karnym do niemalże już straconej piłki pokazując swoją ambicję. Następnie bardzo dobrze wpadł w "szesnastkę" i został ścięty, co zaowocowało karnym. Rzut wolny, po którym Pach strzelił bramkę też był podyktowany za faul na Prymule, więc można mu zaliczyć trzy asysty. Gol Pacha - stadiony świata. Bramkarz Górnika mógł tylko odprowadzić piłkę wzrokiem. Prymula zaprezentował się dziś świetnie, więc radzę mu się jutro przyjrzeć, gdyż zagra z Przebojem. Szybki i żwawy napastnik może się przydać. Ciekawi mnie jak jutro pokaże się atak Prymula - Oziębała.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników