Sparingi

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez Grzegorz 2007-01-29, 6:37 pm

Kto jedzie na sparing z GKS-em Bełchatów?
Mam dwa miejsca wolne w aucie.
Grzegorz

Postprzez MACIEK 86 2007-01-31, 7:22 pm

Zagłebie 2-2 GKS

I połowa przewaga Zagłebia udokumentowana dwiema bramkami gol Kościukiewicza satdiony swiata:), w drugiej połówce gra sie wyrównała, kilka dobrych interwencji Wierzchowskiego.Odnośnie nowych i testowanych: Topolski poziom zbliżony do Admira, Piegzik zero gry to nie Szczakowa że mozna sie obijać,Oziębała ma papiery na granaie moze być z niego pożytek.Ze starego składu wyróżniał sie Berek i te jego profesorskie zagrania,Hosić pewny jak zawsze, Lacha walczyl starał sie jednak gra na jednego napastnika to nei dla niego!!
MACIEK 86

Postprzez emdżej 2007-01-31, 9:01 pm

Pierwsza połowa w wykonaniu Zagłębia bardzo dobra. Na drugą brakło sił, ale to efekt porannej siłowni zapewne. Bramka Kościukiewicza przepiękna. Na minus dzisiaj zdecydowanie Piątkowski, a także Pach (chociaż akcja zakończona golem efektowna). Na plus Wierzchowski. Z nowych najbardziej przypada mi jak na razie do gustu....Oziębała. Robi to co należy do napadziora. Jest w polu karnym tam gdzie piłka. Oby tak wiosną, a będzie dobrze.
emdżej

Postprzez Przemek26 2007-01-31, 9:14 pm

emdżej napisał(a):Pierwsza połowa w wykonaniu Zagłębia bardzo dobra. Na drugą brakło sił, ale to efekt porannej siłowni zapewne. Bramka Kościukiewicza przepiękna. Na minus dzisiaj zdecydowanie Piątkowski, a także Pach (chociaż akcja zakończona golem efektowna). Na plus Wierzchowski. Z nowych najbardziej przypada mi jak na razie do gustu....Oziębała. Robi to co należy do napadziora. Jest w polu karnym tam gdzie piłka. Oby tak wiosną, a będzie dobrze.

Wszystko ładnie ,pięknie tyle że 2 mecz ( tego 18:0 ) nie liczę ale oprócz bramki Oziębały z Bielskiem ,bramki strzelają obrońcy i pomocnicy. Dobre wrażenie robi ten młody ale dobrym wrażeniem meczy sie nie wygrywa . Wiem zagrał ledwie 15 minut może nawet nie , miejmy nadzieję że w sobotę z Zabrzem coś ustrzeli, i zagra więcej niż niecały kwadrans. Wiem czepiam sie dopiero początek jeszcze trochę sparingów zostało, może ktoś dołączy ale trzeba się czepiać.Została tylko runda do awansu to bardzo mało, bo jeśli nie teraz to kiedy?
Przemek26

Postprzez django 2007-01-31, 9:32 pm

Witam.
Relacja z meczu na Sportowefakty.pl :

http://www.sportowefakty.pl/?dysc_id=1& ... _id=172871

Ogólnie rzecz biorąc z nowych zawodników, dobre wrażenie zrobił na mnie Topolski, szkoda tylko, że nie grał bardziej ofensywnie.
Piegzik zupełnie bezproduktywny.
Oziębała grał krótko i niczym specjalnie się nie wyróżnił.
Udany powrót Wierzchowskiego. Dwa lub trzy razy ratował nas w beznadziejnych sytuacjach.
Jak dla mnie najlepszy zawodnik meczu w barwach Zagłębia to Berensztajn. Świetne stałe fragmenty, asysta przy golu Pacha, rządził w środku boiska (w pierwszej połowie).
Plus dla całej drużyny za konsekwentną realizację taktyki w pierwszej połowie.
Minus też dla całej drużyny za "obronę Częstochowy " w drugiej połowie.
django

Postprzez Majsin 2007-02-01, 9:14 am

W niedzielę o 13:00 na sztucznej murawie Sarmacji Będzin sparing z liderem 4 ligi małopolskiej - Przebojem Wolbrom. Zapraszam :wink:
Majsin

Postprzez adas 2007-02-01, 11:26 am

django napisał(a):Ogólnie rzecz biorąc z nowych zawodników, dobre wrażenie zrobił na mnie Topolski, szkoda tylko, że nie grał bardziej ofensywnie.
Piegzik zupełnie bezproduktywny.
Oziębała grał krótko i niczym specjalnie się nie wyróżnił.
Udany powrót Wierzchowskiego. Dwa lub trzy razy ratował nas w beznadziejnych sytuacjach.
Ja mam zupełnie odmienne odczucia. Mnie osobiście bardzo podobała się gra Piegzika, natomiast Topolski według mnie był bezproduktywny. Wierzchowski faktycznie zagrał super we wczorajszym meczu. Ogólnie pierwsza połowa bardzo dobry mecz Zagłębia i lider OE mimo iż był częściej przy piłce nie stworzył groźnej sytuacji. Druga połowa zupełna odmiana.
adas

???

Postprzez ZIOMALDO 2007-02-03, 10:27 am

witam czy jutrzeszy sparing Zagłębia na bocznym boisku sarmacji z przebojem wolbrom sie odbedzie bo chcialbym sie na niego wybrac
ZIOMALDO

Postprzez Sir 2007-02-03, 10:27 am

Jak ktos wróci z Chorzowa..to niech napisze cos ciekawego o grze..szczegolnie tych nowych zawodnikow
Sir

Postprzez novack 2007-02-03, 10:39 am

Jak ten Prymula? Dwie asysty w 45 minut budzi szacunek!
novack

Postprzez mezo 2007-02-03, 10:44 am

ZIOMALDO a czemu mialby sie nie odbyc ?? Boisko jest dobrze przygotowane.
Co do Prymuly dwie asysty w 45 minut to naprawde dobry rezultat. A o przydatnosci tego zawodnika oraz o jego umiejetnosciach napewno bedziemy mogli wiecej powiedziec po jutrzejsszym sparingu z Wolbromem.
mezo

Postprzez Degland 2007-02-03, 10:45 am

Zagłębie - Górnik Zabrze 4-1
No no no kolejny dobry wynik w sparingu,Zuban się przełamał :wink: , zobaczymy co z tego będzie, chodź to mecze kontrolne, ale cieszą,oby w meczach ligowych były takie wyniki
Pozdrawiam :D
Degland

Postprzez PaprykarZ19 2007-02-03, 11:03 am

No widać,że chłopakom chyba gra się w marę układa mimo ciężkich treningów. A te gole z Górnikiem w samej końcówce, więc może teraz końcówki będą naszym atutem a nie piętą achillesową ; ) Hubert jak się rozstrzelał, drugi sparing z pierwszoligowcem i druga bramka ;D A z tego Prymuły rzeczywiście może być dobry zawodnik, ale jeszcze poczekajmy z entuzjazmem ; )
PaprykarZ19

Postprzez emdżej 2007-02-03, 11:46 am

Sir napisał(a):Jak ktos wróci z Chorzowa..to niech napisze cos ciekawego o grze..szczegolnie tych nowych zawodnikow

No to może ja skreślę parę słów. Dzisiejszy mecz wyglądał tak jakbyśmy to my byli w pierwszej lidze a Górnik w drugiej, a nie odwrotnie. Poza akcją, po której padła bramka (łatwo rozklepana nasza obrona) zabrzanie nie stwarzali groźniejszych sytuacji. My natomiast oprócz 4 bramek mieliśmy dwa słupki po strzałach Zubana i Bolka. Jeśli chodzi o nowych to Topolski nie wyróżnia się ani pozytywnie ani negatywnie. Bardzo słabo moim zdaniem wypadł dzisiaj Piegzik. Natomiast Prymula ogromnie zaskoczył na plus. Przy pierwszej bramce zachował się świetnie, kiedy dopadł w polu karnym do niemalże już straconej piłki pokazując swoją ambicję. Następnie bardzo dobrze wpadł w "szesnastkę" i został ścięty, co zaowocowało karnym. Rzut wolny, po którym Pach strzelił bramkę też był podyktowany za faul na Prymule, więc można mu zaliczyć trzy asysty. Gol Pacha - stadiony świata. Bramkarz Górnika mógł tylko odprowadzić piłkę wzrokiem. Prymula zaprezentował się dziś świetnie, więc radzę mu się jutro przyjrzeć, gdyż zagra z Przebojem. Szybki i żwawy napastnik może się przydać. Ciekawi mnie jak jutro pokaże się atak Prymula - Oziębała.
emdżej

Postprzez Sir 2007-02-03, 11:56 am

emdżej napisał(a):
Sir napisał(a):Jak ktos wróci z Chorzowa..to niech napisze cos ciekawego o grze..szczegolnie tych nowych zawodnikow

No to może ja skreślę parę słów. Dzisiejszy mecz wyglądał tak jakbyśmy to my byli w pierwszej lidze a Górnik w drugiej, a nie odwrotnie. Poza akcją, po której padła bramka (łatwo rozklepana nasza obrona) zabrzanie nie stwarzali groźniejszych sytuacji. My natomiast oprócz 4 bramek mieliśmy dwa słupki po strzałach Zubana i Bolka. Jeśli chodzi o nowych to Topolski nie wyróżnia się ani pozytywnie ani negatywnie. Bardzo słabo moim zdaniem wypadł dzisiaj Piegzik. Natomiast Prymula ogromnie zaskoczył na plus. Przy pierwszej bramce zachował się świetnie, kiedy dopadł w polu karnym do niemalże już straconej piłki pokazując swoją ambicję. Następnie bardzo dobrze wpadł w "szesnastkę" i został ścięty, co zaowocowało karnym. Rzut wolny, po którym Pach strzelił bramkę też był podyktowany za faul na Prymule, więc można mu zaliczyć trzy asysty. Gol Pacha - stadiony świata. Bramkarz Górnika mógł tylko odprowadzić piłkę wzrokiem. Prymula zaprezentował się dziś świetnie, więc radzę mu się jutro przyjrzeć, gdyż zagra z Przebojem. Szybki i żwawy napastnik może się przydać. Ciekawi mnie jak jutro pokaże się atak Prymula - Oziębała.

Czyli Piegzik out....wynika z tego.

A czemu nie gral Wierzchowski?

I jak wypada Arek Kłoda po przerwie?
Sir

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników