Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
xXx_1906 napisał(a):Problem rasizmu jest bardzo szeroki i na pewno na tym forum ani na żadnym innym nie zostanie on rozwiązany. Są ludzie np.ja którzy mają swój pogląd na ten temat i tego się już nie zmieni. Jednak jeśli chodzi o rasizm na stadionie to jest dla mnie inna sprawa bo gdyby np. w Zagłębiu grał czarnoskóry piłkarz to przecież bym go nie wyzywał. Czyli dla mnie stadion nie jest miejscem na dawanie wyrazu swoim poglądom politycznym czy innym. Na stadionie powinno być TYLKO ZAGŁĘBIE, a poza stadionem jak kto woli. 8)
Krzyś_Centrum napisał(a):Przecież w Zagłębiu cztery albo pięć lat temu grał czarnoskóry zawodnik,pamiętam że wielu kibiców dażyło go sporą sympatią.
nazywał się bodajże Eric F............... (nie wiem jak to nazwisko się piszę)
zapowiadał się dobrze ale miał jakieś problemy zdrowotne.
Wtedy czarnoskóry zawodnik był O.K ale gdy juz nie gra w Zagłębiu to...
rados napisał(a):Dla mnie nie ma znaczenia czy ktoś jest żółty,biały,czarny,czerwony,pomarańczowy itp.Jestem przeciwko rasistom,bo uważam że nie powinno się nikogo oceniać po kolorze skóry.
Co do Zagłębia:pod koniec lipca graliśmy sparing z Dospelem w którym zagrało dwóch Murzynów.I słyszałem rasistowskie docinki pod ich adresem.Tak więc aż tacy tolerancyjni to my nie jesteśmy.(przynajmniej co poniektórzy z nas)
Z drugiej jednak strony nie chciałbym by w Polsce była taka sytuacja jak na zachodzie że powstają całe dzielnice imigrantów,które są wylegarnią przestepczości itp.Wiadomo jakie jest bezrobocie w naszym kraju i naprawde było by nie fair gdyby prace dostał jakiś imigrant a nie ma jej dla Polaków.
Pesto napisał(a):KICK POLITICAL CORRECTNESS OUT OF THE WORLD
rados - sparing to graliśmy z GKS !!! bo tak się ten klub nazywa !
Anonymous napisał(a):rados napisał(a):Dla mnie nie ma znaczenia czy ktoś jest żółty,biały,czarny,czerwony,pomarańczowy itp.Jestem przeciwko rasistom,bo uważam że nie powinno się nikogo oceniać po kolorze skóry.
Co do Zagłębia:pod koniec lipca graliśmy sparing z Dospelem w którym zagrało dwóch Murzynów.I słyszałem rasistowskie docinki pod ich adresem.Tak więc aż tacy tolerancyjni to my nie jesteśmy.(przynajmniej co poniektórzy z nas)
Z drugiej jednak strony nie chciałbym by w Polsce była taka sytuacja jak na zachodzie że powstają całe dzielnice imigrantów,które są wylegarnią przestepczości itp.Wiadomo jakie jest bezrobocie w naszym kraju i naprawde było by nie fair gdyby prace dostał jakiś imigrant a nie ma jej dla Polaków.
Za ten dupspel jestes cwelem - brak slow...
bleee napisał(a):po jakiego chuja zakladacie taki temat...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników