Rasizm ...

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez DAVID 2003-09-06, 12:30 pm

nie ma tolerancji dla rasistowskich skurwieli i BASTA
DAVID

Postprzez Gość 2003-09-06, 1:17 pm

Wojtek rozumiem twoje poglądy i szanuje Cię za nie, ale ja mam inne. A jesli chodzi o nienawisc do zydow to nie chodzi mi o całość(źle się wyraziłem), chodzi mi o tych którzy nie potrafią docenić pomocy Polaków i widzą tylko tę ciemną stronę. Aha jeszcze jedno dla mnie dziwne jest to że w naszym kraju obcokrajowcy są traktowani tak dobrze a zapomina się o Polakach którzy nie mają dachu nad głową. Taka jest moja opinnia i to jest dla mnie dziwne. Do David: śmieszna twoja wypowiedz jesli jestes tolerancyjny to dlaczego nie tolerujesz osób o innych poglądach(czyli twoja tolerancja jest do dupy). Pozdro dla tych którzy mają stałe poglądy i nie zmieniają ich na potrzebę chwili!!!
Gość

Postprzez xXx_1906 2003-09-06, 1:18 pm

To ja pisałem ale zapomniałem się zalogować :oops:
xXx_1906

Postprzez koleks 2003-09-06, 1:41 pm

Wojtek a Ty nie lubisz Polonii Bytom a co by bylo gdybys poznal super laske co jest mega fanka Poloni i jezdzi na wszystkie jej wyjazdy zakochal sie w niej itp :lol: podobna zasada

ja generalnie nie lubie Zydow a to dlatego ze sa oni rozsiani po calym swiecie (oczywiscie w Polsce tez) w wielu punktach swiata trzymaja wladze maja pieniedze wiec posiadaja duze wplywy. Zydzi maja swoje globalne organizacje itp jeden drugiego poprze tak aby bylo dla nich dobrze (no bedac w rzadzie jakiegos kraju moga przeforsowac jakies tam ustawy dzieki ktorym jakis tam kapital moze gdzies tam zainwestowac itd) no a przede wszystkim Zyd po pierwsze czuje sie Zydem a dopiero potem Polakiem, Francuzem, Amerykaninem (w zaleznosci gdzie mieszka). Krotko mowiac Zydzi mÄ…cÄ…. Nie chce ich mordowac ani bic na ulicy tylko po prostu nie podoba mi sie ze maja tak duze wplywy

do Niemcow rowniez czuje niechec za historie i tak juz bedzie zawsze a te bajeczki o UE bez granic i wiecznej przyjazni i pokoju niech sobie w dupe wsadza bo wszyscy wiemy co bylo w 1939 i jak nas Francuziki z Angolami zostawili na lodzie. Ten ktory po prostu teraz bezkrytycznie wierzy w zapewnienia europy jest po prostu naiwny.

nie mam nic przeciwko murzynom, chinczykom ani eskimosom ale po prostu nie chcialbym zeby w Polsce doszlo do tego co jest na zachodzie czyli np cale osiedla przykladowo arabskie w miastach (chocby Bruksela itp itd) wiadomo siedlisko biedy... przestepczosc... malo mamy sami u siebie z tym problemow????
koleks

Postprzez Albion 2003-09-06, 2:29 pm

Gwoli ścisłości .Żydzi nie należą do białej rasy tylko do rasy Semickiej podobnie jak Arabowie.
Albion

Postprzez Greg1906 2003-09-06, 4:07 pm

Qba nie napisałem, że Olisadebe jest w czymkolwiek gorszy i nie miałem na myśli tego, że jest czarny. Mógłby być nawet biały. On po prostu nie jest Polakiem. A ja mam takie może staroświeckie poglądy, że koszulka z orzełkiem coś oznacza. Dla niego i dla pana Engela ta koszulka była środkiem do ubicia prywatnych interesów. Czy droga do sukcesu powinna prowadzić na skróty? Może kupmy jeszcze Zidana czy Figo, pewnie by się zgodzili to tylko kwestia ceny.
Greg1906
Nadzieja białych

Postprzez Krzyś_Centrum 2003-09-06, 6:08 pm

PO_PROSTU_KTOS napisał(a):ps. a mozeby wywiesic jakiś transparent "WYKOPMY RASIZM ZE STADIONÓW" :?:

Co wy na to??

PS.
Zapraszam na stronkÄ™:
www.nigdywiecej.most.org.pl

POZDRO
Krzyś_Centrum

Postprzez fc 2003-09-06, 6:19 pm

wieszajac taki transparent stalibysmy sie posmiewiskiem calej polski
stadion powinnien byc miejscem apolitycznym
precz z faszyzmem!
precz z anarchia !
fc

Postprzez WOJTEK 2003-09-06, 6:29 pm

WYSTRACZY,ŻE NIE BĘDZIE CELTYKÓW.I TAK WSZYSCY WIEDZĄ,ŻE NIE LUBIMY NAZIOLI!
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez Sony 2003-09-06, 10:04 pm

Co wy qrwa pierdolicie? Spotkanie punków tu jest?! Wszędzie jest nienawiść! Co ty k***a Wojtek pierdolisz, że nie masz nic do czarnych a przecież napewno nienawidzisz hanysów!!! A czym sie różnią? Nie jestem żadnym naziolem ale też ich rozumiem każdy przecież robi i zachowuje się jak lubi! Więc nie pierdol na forum że naziole mają wypierdalać bo najmniej masz w tej kwestii do powiedzenia. Inni są od tego a im to koło pędzla lata!
Sony

Postprzez Pesto 2003-09-07, 12:20 am

xXx_1906 napisał(a):Ja jestem przeciwny grze Olisadebe w reprezentacji nie dlatego że jest czarny ale dlatego że nie miał on żadnego polskiego korzenia i nie ma nic wspólnego z Polską i Polakami. Nie mam też szacunku dla żydów za to co teraz mówią o Polakach gdyby nie Polacy wielu ich by zginęło. Posłuchajcie sobie wypowiedzi Żydów z USA jaki mają stosunek do Polaków a jaki do Niemców. Niemców lubią bardziej bo dzisiaj Niemcy są mocne i można z nimi prowadzić interesy. JUDE RAUS.

100 % racji

poczytajcie sobie historię Polski 1944 - 1956 - ilu Polaków zginęło przez Morela , Wolińską , Bristigierovą , Fejgina , Bermana , Minca i resztę żydo - szczurów

JUDE RAUS

a co do nazizmu - nie lubię go. Hitler był palantem , który chciał rozgromić komunizm i doprowadzić Niemcy do szczytu potęgi. W rezultacie jego rządów (12 lat) Niemcy zostały zniszczone , a komunizm triumfował.
Pesto
kumaty

Postprzez _sZaDi_ 2003-09-07, 9:41 am

a ja wychodze z takiego zalozenia ze jak sie bambusek urodzi w afryce niech sobie tam mieszka biega za bananami,udaje malpke..jezeli chodzi o czarnych w PL jestem przeciw,maja swoj kraj wiec niech tam zyja..a zobaczycie co bedzie w uni,jak czarny przyjdzie na Twoje stanowisko pracy albo bedzie Twoim szefem..ta nienawisc wzrosnie..tot yle,pewnie posypie sie fala...<> na mnie
_sZaDi_

Postprzez ewryk 2003-09-07, 9:57 am

widze ze ludzie maja rozne podejscie tutaj ale prawda jest ze w polsce 90 % stadionow niestety szczyci sie zarowno haslami nacjonalistycznymi, faszystofskimi itp. Co ciekawe PZPN probuje z tym walczyc (niestety nieudolnie) ale juz flag z celtykami nie usowaja czyzby zero pojewcia u misow z PZPN i jak nie widza hasla napisanego literkami to juz nie reaguja ? Ciekawe czy na sfastyki by zareagowali. Co do akcji wykopmy faszyzm ze stadionow, jest to akcja bardzo ciekawa prowadzona od ladnych kilku lat przez "NIGDY WIECEJ" przynosi rozne efekty ale cos jednak daje. Swego czasu jeszcze za bytowania po raz pierwszy w III lidze byla spora grupa kibicow Poloni Slubice ktora promowala ta akcje u nas na stadionie. Obecnie pozostaly po niej tylko szaliki z napisem "Kibice Poloni przeciwko faszyzmowi" Na obecna chwile nic w tej kwesti sie nie dzieje choc nadal w pewien sposob propagujemy idee bezpiecznego stadionu, pewnie dla wielu sie wyda to smieszne ale osobiscie jestem dumny z faktu ze na kazdym meczu wisi u nas flaga z napisem Bezpieczny Stadion i mam nadzieje ze zawsze taki bedzie :).

A co do obcokrajowcow w Polsce pamietajcie Ludzka rasa jedna rasa!
ewryk

Postprzez Pesto 2003-09-07, 10:27 am

TAK dla cudzoziemskich fachowców (lekarze , informatycy , angliści , kucharze i inni tacy)
NIE dla brudasów , którzy potrafią tylko kraść i przejadać zasiłki
Pesto
kumaty

Postprzez PO_PROSTU_KTOS 2003-09-07, 10:58 am

Brawo Wojtek ,brawo Ewryk ,zgadzam sie z wami,a co do innych postów to weźcie pod uwagę zzzzzzzzzze tak samo jak u nas są czarnoskórzy, Żydzi i inne nacje tak samo za granicami jest ok 10 milionów Polaków idąc za waszym tokiem rozumowania nalezy ich stamtąd wyp******lić.........cyt.Pesto"poczytajcie sobie historię Polski 1944 - 1956 - ilu Polaków zginęło przez Morela , Wolińską , Bristigierovą , Fejgina , Bermana , Minca i resztę żydo - szczurów "-a ilu Polaków i ludzi innych narodowości zginęło orzez Polaków??
cyt. fc "wieszajac taki transparent stalibysmy sie posmiewiskiem calej polski
stadion powinnien byc miejscem apolitycznym "- wieszając ANTY-ŚLĄSK stalismy się pośmiewiskiem
cyt. Koleks "ja generalnie nie lubie Zydow a to dlatego ze sa oni rozsiani po calym swiecie (oczywiscie w Polsce tez) w wielu punktach swiata trzymaja wladze maja pieniedze wiec posiadaja duze wplywy. Zydzi maja swoje globalne organizacje itp jeden drugiego poprze tak aby bylo dla nich dobrze (no bedac w rzadzie jakiegos kraju moga przeforsowac jakies tam ustawy dzieki ktorym jakis tam kapital moze gdzies tam zainwestowac itd) no a przede wszystkim Zyd po pierwsze czuje sie Zydem a dopiero potem Polakiem, Francuzem, Amerykaninem (w zaleznosci gdzie mieszka). Krotko mowiac Zydzi mącą..."-to ze częsc tak robi nie znaczy ze wszyscy Żydzi są źli,a pozza tym nie tylko Żydzi tak robią rozejrzyj sie dookoła .Nalezy nienawidzic czyjegoś narodu tylko za błędy pojedynczych jednostek??w takim razie powonienem nienawidzić Polaków bo mój sąsiad i paru innych mnie wkurwia....
PO_PROSTU_KTOS

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników