przez PO_PROSTU_KTOS 2003-09-07, 10:58 am
Brawo Wojtek ,brawo Ewryk ,zgadzam sie z wami,a co do innych postów to weźcie pod uwagę zzzzzzzzzze tak samo jak u nas są czarnoskórzy, Żydzi i inne nacje tak samo za granicami jest ok 10 milionów Polaków idąc za waszym tokiem rozumowania nalezy ich stamtąd wyp******lić.........cyt.Pesto"poczytajcie sobie historię Polski 1944 - 1956 - ilu Polaków zginęło przez Morela , Wolińską , Bristigierovą , Fejgina , Bermana , Minca i resztę żydo - szczurów "-a ilu Polaków i ludzi innych narodowości zginęło orzez Polaków??
cyt. fc "wieszajac taki transparent stalibysmy sie posmiewiskiem calej polski
stadion powinnien byc miejscem apolitycznym "- wieszając ANTY-ŚLĄSK stalismy się pośmiewiskiem
cyt. Koleks "ja generalnie nie lubie Zydow a to dlatego ze sa oni rozsiani po calym swiecie (oczywiscie w Polsce tez) w wielu punktach swiata trzymaja wladze maja pieniedze wiec posiadaja duze wplywy. Zydzi maja swoje globalne organizacje itp jeden drugiego poprze tak aby bylo dla nich dobrze (no bedac w rzadzie jakiegos kraju moga przeforsowac jakies tam ustawy dzieki ktorym jakis tam kapital moze gdzies tam zainwestowac itd) no a przede wszystkim Zyd po pierwsze czuje sie Zydem a dopiero potem Polakiem, Francuzem, Amerykaninem (w zaleznosci gdzie mieszka). Krotko mowiac Zydzi mącą..."-to ze częsc tak robi nie znaczy ze wszyscy Żydzi są źli,a pozza tym nie tylko Żydzi tak robią rozejrzyj sie dookoła .Nalezy nienawidzic czyjegoś narodu tylko za błędy pojedynczych jednostek??w takim razie powonienem nienawidzić Polaków bo mój sąsiad i paru innych mnie wkurwia....