WYJAZD DO GDAŃSKA

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez Ader 2006-09-17, 11:36 am

Dobry wyjazd :D szkoda , że policjanci i ochroniarze byli dla nas bardzo nie mili. Tyle hitów na 1 wyjeżdzie chyba nie zostało jeszcze wymyślonych :D
Obrazek :lol: PDK ;)
Ader
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez tetes 2006-09-17, 2:07 pm

mnie rozbawil ten solar w tych smiesznych bucikach :lol: :lol:
tetes

Postprzez WOJTEK 2006-09-17, 2:22 pm

Wyjazd elegancki, tylko ta liczba :cry: . Jak na naszą ilość, zmęczenie podróżą to doping dobry. Wrażenia z meczu opisałem w innym temacie.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez wilu1906 2006-09-17, 2:41 pm

Wyjazd bardzo fajny, liczba bardzo mało, ale tego można było się spodziewać.
Jestem ciekawy czy na następne wyjazdy sytuacje z biletami się powtórzą, oby nie.
Na stadionie fajna była rozkmikna z tymi kubusiami :wink:
wilu1906

Postprzez TylkoLG 2006-09-18, 6:51 am

Witam, jako kibic Lechii chce powiedzieć że Zagłębie to najlepsza drużyna która w tym sezonie do nasz przyjechała, mimo to nie zdołaliście wygrać...A jak oceniacie doping i oprawa przy Traugutta? Proszę o dłuższą wypowiedź jeśli można...Wy jak na taką małą liczbe to całkiem dobrze tylko cięzko w 50 przekrzyczeć jakieś 6tyś;];] Pozdrowienia i do zobaczenia u was na wiosne
TylkoLG

Postprzez mlody1906 2006-09-18, 8:12 am

TylkoLG napisał(a):A jak oceniacie doping i oprawa przy Traugutta? Proszę o dłuższą wypowiedź jeśli można...Wy jak na taką małą liczbe to całkiem dobrze tylko cięzko w 50 przekrzyczeć jakieś 6tyś;];] Pozdrowienia i do zobaczenia u was na wiosne

Doping:
W pierwszej polowie nie bylo zle z Waszej strony. Mimo wszystko spodziewalem sie, ze bedziecie glosniejsi. My staralismy sie dopingowac w przerwach Waszego dopingu. Nie wiem jak nam to wyszlo - bylismy slyszalni? Na tych blizszych sektorach na pewno ale tam dalej? Z kolei w drugiej polowie na poczatku chyba sie za bardzo rozpanoszyliscie przy kielbaskach i dopingu nie bylo. Potem doping chyba Wam jeszcze bardziej opadl gdyz dwa gole podciely skrzydla. Glupi widok jak w 75. wychodzi kilkadziesiat osob ze stadionu :roll: Dobrze, ze takie gamonie nie widzialy jak Lechia potem wykorzystala glupote naszych grajkow. Natomiast tak od ok. 85 minuty bylo z Waszej strony bardzo dobrze. Z kazda minuta az do kulminacji w 94 minucie :evil: Zauwazylem tez, ze strasznie szybko lecicie z dopingiem. Szczegolnie jedna piosenka - "Hej nana! Hej nanana! B.K.S. trzy punkty ma..." - to jak na wyscigi bylo. Szybko ale jednoczesnie w miare rowno.

Oprawa:
Nie ma szczegolnie czego oceniac. Pierwszy transparent - no cos trzeba bylo na nim napisac... Wybraliscie takie zdanie a nie inne - no coz, nic specjalnego. Potem jakies race - plus, no i znane sektorowki BKS. Zauwazylem, ze czesto podnosicie szale w gorze. No chyba z 5-6 razy w pierwszej polowie...
Poza tym minus za oflagowanie - mam na mysli wolne luki na plocie pod zegarem. Wisial trans, potem zdjeliscie i zawisnela LG Sopotu no i koniec... Tyle macie ladnych flag a nie wykorzystaliscie tego. To tylko drobny szczegol, malo znaczacy dla wiekszosci ale ja na to zwracam uwage.
Plus, ze u Was ludzie nauczyli sie podnosic lapska w gore przy klaskaniu.

Oto moja subiektywna ocena 8)
mlody1906
Adventure Group

Postprzez TylkoLG 2006-09-18, 1:21 pm

Byliście słyszalni, sam siedziałem na łuku to słyszałem Was... ale jak było was słychać to ledwo co można było zrozumieć... ale na taką luczbe do dobrze. Co na naszych wyścigów podczas śpiewania to każdy u nas jużto zauważył ale nic się nie zmieniło, z jednego co można być zadowalonym to z "Ooo Nasz, Ooo Nasz My..." i ze Szkocji. Reszta to raczej kiepski poziom. Opuszczanie stadionu przed końcem to idiotyzm niemożliwy:/ Dobrze że nie zobaczyli bramek, i niech tacy wogóle na stadion nie wracają. W 75min. wszystko praktycznie umilkło ale doping jest taki jak gra drużyna przeważnie... Co do flag sam nie mam pojęcia czemu tak to wyszło była wialka luka na płocie w obrębie młynu i wyglądało to dość kijowo:/ Może jeszcze ktoś opowie o wizycie u Nas?:P:P Pozdrowienia i do zobaczenia
TylkoLG

Postprzez DaMi 2006-09-18, 1:24 pm

TylkoLG napisał(a):W 75min. wszystko praktycznie umilkło

Praktycznie tak ... oprócz nas :wink:
DaMi

Postprzez Ader 2006-09-18, 5:04 pm

Co do dopingu , jedynie powalajace bylo na poczatku " My wierzymy.." oraz "a my swoje" reszta przecietna :)
Ader
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez adas 2006-09-18, 7:04 pm

Mnie się doping Lechii bardzo podobał. Zazdroszczę, że nie ma takiego u nas. Najlepsze wrażenie robiło "a my swoje...". Nasi kibice też pokazali się super jak na taką liczbę. Siedziałam pośrodku trybun i słyszalni byliście super.
adas

Postprzez Ader 2006-09-18, 8:20 pm

Ader
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez Piotruś Pan 2006-09-20, 9:03 pm

Zagłębie jak na "tą" liczbę doping porządny na 4.
P.S. Dobrze, że tej liczby nie zmniejszył niepozorny "wybuch" :wink:
Atmosfera na stadionie Lechii jak dla mnie na plus!
( ładnie wychodzi im szkocja vel fala)
Dużą zasługę w remisie jaki wywalczyła Lechia mają chłopaszki od podawania piłek- byli tak szybcy (chyba po szkoleniu)!
:D
Piotruś Pan

Poprzednia strona

Powrót do Kibice