WYJAZD DO GDAŃSKA

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez wilu1906 2006-09-08, 5:37 pm

Mam rozumieć że jak kupie bilet w klubie to do Gdańska mam się dostać na własną ręke?
wilu1906

Postprzez the djinn 2006-09-08, 6:23 pm

to chyba niejest grupa zorganizowana jak każdy jedzie sam ze swoim biletem a że tym samym pociągiem, niestety jest tylko jeden
the djinn

Postprzez dave 2006-09-08, 10:27 pm

Ader napisał(a):Zgody nie moga jezdzic na wyjazdy... rozporzadzenie psow wydane przez PZPN

Nie rozumiem. Czyli ja jako kibic BKS-u nie moge jechac sobie z Wami na jakis wyjazd? Np. chce sobie pojechac do Bytomia czy Chorzowa to mnie nie wpuszcza? A jak powiem, ze jestem kibicem Zaglebia (bo co z tego ze mieszkam w B-B - w koncu kibicuje Zaglebiu) to juz wtedy bedzie ok? Pojebany rzad, pojebany kraj, pojebane przepisy. Moze od razu zamknac wszytkie stadiony, z kazdego meczu robic transmisje telewizyjne i za ogladanie tej transmisji kasowac jak za bilety na mecz.
dave

Postprzez loonger81 2006-09-09, 12:05 am

problematyk-ziom napisał(a):Z tego co wiem to odgórna decyzja dotycząca wszystkich klubów... A że pieski robią sobie baze danych to chyba nic nowego... przecież na każdym wyjeździe Aruś kręci szczegółowo wszystkich... :roll:

od dłuższego czasu to już nie dotyczy jedynie wyjazdów w DG w Centrum i w jego obrębie psiarnia kameruje i spisuje przy okazji każdego meczu Zagłębia :roll:

dave napisał(a):Nie rozumiem. Czyli ja jako kibic BKS-u nie moge jechac sobie z Wami na jakis wyjazd? Np. chce sobie pojechac do Bytomia czy Chorzowa to mnie nie wpuszcza? A jak powiem, ze jestem kibicem Zaglebia (bo co z tego ze mieszkam w B-B - w koncu kibicuje Zaglebiu) to juz wtedy bedzie ok? Pojebany rzad, pojebany kraj, pojebane przepisy. Moze od razu zamknac wszytkie stadiony, z kazdego meczu robic transmisje telewizyjne i za ogladanie tej transmisji kasowac jak za bilety na mecz.

bilet będziesz musiał kupić w klubie albo sam albo przez kogoś ale ta osoba bedzie musiała najwidoczniej mieć Twój dowód lub inny Twój dokument z peselem i danymi osobowymi a co do tych transmisji...nie podpowiadajmy pedałom bo będą skłonni nasze "marzenia" zrealizować :roll:
loonger81

Postprzez Kuba_krk 2006-09-09, 2:38 am

A ja nie rozumiem w czym poblem. Przeciaz takie metody nie sa stosdowane od wczoraj. To ze jest ewidencja i tym podobne sprawy to nic dziwnego. Jestes spoza Sosnowca podaj koledze pesel ,zapisze Cie i tyle.Tak czy innaczej sprawdza Cie przy wejsciu.Nie ma sie co dziwic ludzie chca ,by bylo bezpieczniej na stadionach, psiarnia chce miec prosciej itd. watek mozna krecic ale po co...

ps. zameldowanie mam w Krakowie i jakos bez problemu mimo kontorli wszedlem na mecz z Kmita,a sprawdzali mi dane. Jedyne pytanie mnie zabilo "Pan jest z Krakowa ?? To co Ty k***a tu robisz??" ;)
Kuba_krk

Postprzez Puzon 2006-09-09, 7:12 am

A więc tak, trzy główne powody dla których zawiesiliśmy organizacje wyjazdów:
- dopóki my organizowaliśmy wyjazd, nie było problemów z zakupieniem biletu w ostatniej chwili, nawet w trakcie podróży. Wbrew pozorom dużo ludzi decyduje się w ostatniej chwili, uzależniająć swoją decyzje od pracy rodziny i innych rzeczy. Również nasze zgody nigdy nie miały problemów z zakupieniem biletu, niezależnie od ilości osób, które przyjechały nas wspomóc.
- Rudy nakazał Adamowi umieszczenie inforamacji na stronie, nawet nie informując nas, mimo że wiedział do kogo trzeba zadzwonić, kto zajmuje się organizacją wyjadów. Jakoś przy innych sytuacjach, gdy miał w tym swój interes, doskonale pamiętał numery telefonów.
- z informacji zebranych przez nas sytuacja taka dotyczy tylko Zagłębia. Organizacja wyjazdów w Lechu czy choćby Widzewie, adal pozostaje w gestii kibiców. Prawdopodobnie "pan dyrektor" dostał takie pismo jak ŁKS, z pzpn
http://img378.imageshack.us/my.php?image=pzpnnf6.jpg
ale nie przeczytał go ze zrozumieniem.

A na koniec jeszcze taka igiełka. W różnych okresach naszej działalności zawsze znajdowały się osoby, które zarzucały nam, że kradniemy pieniądze z organizowanych wyjazdów i że one by napewno zorganizowały wszystko taniej. Teraz mają okazje coby się wykazać.
Puzon
Adventure Group

Postprzez WOJTEK 2006-09-09, 8:16 am

Kuba_krk napisał(a):A ja nie rozumiem w czym poblem. Przeciaz takie metody nie sa stosdowane od wczoraj. To ze jest ewidencja i tym podobne sprawy to nic dziwnego. Jestes spoza Sosnowca podaj koledze pesel ,zapisze Cie i tyle.Tak czy innaczej sprawdza Cie przy wejsciu.Nie ma sie co dziwic ludzie chca ,by bylo bezpieczniej na stadionach, psiarnia chce miec prosciej itd. watek mozna krecic ale po co...

ps. zameldowanie mam w Krakowie i jakos bez problemu mimo kontorli wszedlem na mecz z Kmita,a sprawdzali mi dane. Jedyne pytanie mnie zabilo "Pan jest z Krakowa ?? To co Ty k***a tu robisz??" ;)
I Tu kolego bardzo się mylisz. Zapisać się musisz OSOBIŚCIE. Jeśli ktoś będzie chciał zapisać jakiegoś kolegę, powiedzmy z Warszawy, podpisując sie za niego, popełnia czyn NIEZGODNY z prawem.
Widać róznicę??
Resztę opisał Puzon. Wystarczy tylko chcieć.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez Bielo 2006-09-09, 8:44 am

Wojtek!Proponuje skorzystać z instytucji pełnomocnictwa aby zakupic bilet na mecz dla osob spoza Sosnowca :lol: Kazdy przesle Ci takie, oklejonone znaczkami opłaty skarbowej( 15 zeta :lol: ) i bedziesz kupował dla ziomali mając plik takich kwitków.....
Bielo
Adventure Group

Postprzez drewinio 2006-09-09, 8:47 am

A mnie sie wydaje że ten cały cyrk z biletami załatwił nam Baniaczek i jego sługusy z Piłkarska Zorganizowana Przestępcza Niania Baniak:D./JOKE
Aczkolwiek kto to wie. Patrząc na to jak nas PZPN ostatnio traktuje bo akcji ala Baniak. Wcześniej cyrku za cyrkiem nie było a teraz sie posypał słoik pandory
drewinio

Postprzez MACIEK 86 2006-09-09, 10:16 am

drewinio napisał(a):A mnie sie wydaje że ten cały cyrk z biletami załatwił nam Baniaczek i jego sługusy z Piłkarska Zorganizowana Przestępcza Niania Baniak:D./JOKE

Tak wszystko co złe to teraz będzie wina baniaka :?: Dostaniesz mandat za szybką jazde to też będzie wina baniaka :?: Rudy ma kibiców w nosie, i dla niego najlepiej jakbyśmy na wyjazdy nie jeździli i na Ludowy nie przychodzili!!
MACIEK 86

Postprzez mdc dg 2006-09-09, 10:43 am

Panie Rudy dziękujemy szkoda tylko że wpieprza się pan tam gdzie nie trzeba.Niech ten złamas zajmie się pozyskaniem środków na remont stadionu i lepiej żeby zaczął szukać nowych sponsorów bo włochowi kiedyś cierpliwość się skończy :twisted: Jaki to się k.rwa pan dyrektor zrobił nadgorliwy nagle.
mdc dg

Postprzez drewinio 2006-09-09, 10:50 am

MACIEK 86 napisał(a):
Tak wszystko co złe to teraz będzie wina baniaka :?: Dostaniesz mandat za szybką jazde to też będzie wina baniaka :?

Widze że masz problem w czytaniu ze zrozumieniem. Doczytaj każde zdanie do końca. Skup sie na tym zdaniu

"A mnie sie wydaje że ten cały cyrk z biletami załatwił nam Baniaczek i jego sługusy z Piłkarska Zorganizowana Przestępcza Niania Baniak:D./JOKE"

Joke= Kawał, dowcip, żart
drewinio

Postprzez WOJTEK 2006-09-09, 11:51 am

Nie róbcie jaj na pogrzebie.
Dla mnie ta akcja to swoiste votum nieufności. Oczywiste jest, że ktoś chce ewdiencjonować wyjazdowców, przeszkadzać im i utrudniać życie. Jednak w tej chwili nie da się zapisać wysyłając mi dane na priv czy sms. W Klubie nikomu raczej nie zależy na tym by było nas jak najwięcej w każdym miejscu Polski. Kiedyś usłyszałem z wyrzutem stwierdzenie, że klub otrzymał karę za to, że do Chorzowa pojechało nas 1500 zamiast 650 (bo tyle dostaliśmy biletów). To ja pytam o co tu chodzi ? To zamiast się cieszyć, że jest spora grupa ludzi chcących pomagać klubowi jeszcze się narzeka. Czy jest jeszcze gdzieś coś takiego ?? Lech- wyjazdy w tysiącach w każde miejsce Polski, Widzew to samo, Korona - dopłaty do pociągów (fakt, u nas też były). A u nas? Kłody pod nogi. Stale szermuje się argumentem, że lista to, lista tamto, że nie na czas i tak dalej. Kiedyś udało mi się porozmawiać miłą panią z PZPN i wysłała mi regulamin dotyczący wyjazdów grup zorganizowanych. Okazało się, że nie ma obowiązku dostarczania list do klubu, że lista MUSI dotrzeć JEDYNIE do delegata w dniu meczu. A tu takie jaja.
Gdyby Klub załatwiał nam bilety w odpowiednim terminie to lista też byłaby w terminie. Dla przykładu: bilety na Kmitę odebrałem w piątek, więc kiedy mieliśmy je sprzedać ???????
Najwyraźniej nikomu nie zależy na kibicach. Ciekawe co będzie dalej ? Oczywistym jest, że jakaś reakcja będzie...
Ostatnio edytowano 2006-09-09, 1:29 pm przez WOJTEK, łącznie edytowano 1 raz
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez Uwielbianyprzezwszystkich 2006-09-09, 11:52 am

Panowie najpierw trzeba się zastanowić czy taka lista na której są nasze dane osobowe jest zgodna z prawem oraz czy osoby w klubie które będą ją sporządzać mają do tego uprawnienia. Trzeba też sprawdzić czy wysyłanie takiej listy do klubu gospodarza oraz czy taki klub ma możliwości prawne do przetrzymywania takiej listy. W przypadku gdy zostanie złamane prawo proponuje napisać list do Inspektora Ochorony Danych Osobowych ( jeśli taka osoba istnieje ) odpowiedni list o złamaniu prawa oraz zgłosić takie łamanie prawa w prokuraturze a możliwe że taka sprawa będzie ścigana z urzędu.
Uwielbianyprzezwszystkich
Adventure Group

Postprzez kwachu 2006-09-09, 11:56 am

Uwielbianyprzezwszystkich napisał(a):proponuje napisać list do Inspektora Ochorony Danych Osobowych ( jeśli taka osoba istnieje ).

Istnieje i nawet funkcjonuje w necie :)

http:// www .giodo.gov.pl/

Wstawiłem spacje, żeby link był widoczny.
kwachu

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice