Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
Ader napisał(a):Zgody nie moga jezdzic na wyjazdy... rozporzadzenie psow wydane przez PZPN
problematyk-ziom napisał(a):Z tego co wiem to odgórna decyzja dotycząca wszystkich klubów... A że pieski robią sobie baze danych to chyba nic nowego... przecież na każdym wyjeździe Aruś kręci szczegółowo wszystkich... :roll:
dave napisał(a):Nie rozumiem. Czyli ja jako kibic BKS-u nie moge jechac sobie z Wami na jakis wyjazd? Np. chce sobie pojechac do Bytomia czy Chorzowa to mnie nie wpuszcza? A jak powiem, ze jestem kibicem Zaglebia (bo co z tego ze mieszkam w B-B - w koncu kibicuje Zaglebiu) to juz wtedy bedzie ok? Pojebany rzad, pojebany kraj, pojebane przepisy. Moze od razu zamknac wszytkie stadiony, z kazdego meczu robic transmisje telewizyjne i za ogladanie tej transmisji kasowac jak za bilety na mecz.
I Tu kolego bardzo się mylisz. Zapisać się musisz OSOBIŚCIE. Jeśli ktoś będzie chciał zapisać jakiegoś kolegę, powiedzmy z Warszawy, podpisując sie za niego, popełnia czyn NIEZGODNY z prawem.Kuba_krk napisał(a):A ja nie rozumiem w czym poblem. Przeciaz takie metody nie sa stosdowane od wczoraj. To ze jest ewidencja i tym podobne sprawy to nic dziwnego. Jestes spoza Sosnowca podaj koledze pesel ,zapisze Cie i tyle.Tak czy innaczej sprawdza Cie przy wejsciu.Nie ma sie co dziwic ludzie chca ,by bylo bezpieczniej na stadionach, psiarnia chce miec prosciej itd. watek mozna krecic ale po co...
ps. zameldowanie mam w Krakowie i jakos bez problemu mimo kontorli wszedlem na mecz z Kmita,a sprawdzali mi dane. Jedyne pytanie mnie zabilo "Pan jest z Krakowa ?? To co Ty k***a tu robisz??" ;)
drewinio napisał(a):A mnie sie wydaje że ten cały cyrk z biletami załatwił nam Baniaczek i jego sługusy z Piłkarska Zorganizowana Przestępcza Niania Baniak:D./JOKE
MACIEK 86 napisał(a):
Tak wszystko co złe to teraz będzie wina baniaka :?: Dostaniesz mandat za szybką jazde to też będzie wina baniaka :?
Uwielbianyprzezwszystkich napisał(a):proponuje napisać list do Inspektora Ochorony Danych Osobowych ( jeśli taka osoba istnieje ).
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników