Łomża

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez ManchesterUnited 2006-08-10, 10:06 pm

JA wyczytalem ze dzialcze ŁKS-u Łomża prosili nasz klub o to aby oby dwa mecze rozegrac w Sosnowcu nasi sie niezgodzili troche dziwne :?: :?: :?: przeciwerz lepiej rozegrac mecz u siebie skoro na wiosne tez bysmy ggrali u siebie po co jechac pol polski ??? nierozumiem tego :roll: :roll:
ManchesterUnited

Postprzez loonger81 2006-08-10, 10:08 pm

Dj_mdc napisał(a):szkoda ze nie ma wyjazdu :(

i tak byś nie pojechał :twisted:
loonger81

Postprzez mezo 2006-08-10, 10:11 pm

ManchesterUnited napisał(a):JA wyczytalem ze dzialcze ŁKS-u Łomża prosili nasz klub o to aby oby dwa mecze rozegrac w Sosnowcu nasi sie niezgodzili troche dziwne :?: :?: :?: przeciwerz lepiej rozegrac mecz u siebie skoro na wiosne tez bysmy ggrali u siebie po co jechac pol polski ??? nierozumiem tego :roll: :roll:

Czy to czasem nie byla gazeta "Fakt" ?? :roll:
mezo

Postprzez CharoN^ 2006-08-10, 10:12 pm

ManchesterUnited napisał(a):JA wyczytalem ze dzialcze ŁKS-u Łomża prosili nasz klub o to aby oby dwa mecze rozegrac w Sosnowcu nasi sie niezgodzili troche dziwne :?: :?: :?: przeciwerz lepiej rozegrac mecz u siebie skoro na wiosne tez bysmy ggrali u siebie po co jechac pol polski ??? nierozumiem tego :roll: :roll:

Gdzie to wyczytałeś? bo ja z dośc pewnego źródła wiem, że Rudy wyraził zgodę rozgrywania meczu w Sosnowcu właśnie pod takim warunkiem (na jesień ponownie u nas)... Choc sytuacja mogła ulec zmianie, więc jak masz jakiś wiarygodny tekst to zapodaj.
CharoN^
Zagłębiak

Postprzez Tomano 2006-08-10, 10:37 pm

Zakaz zakazem,niektorzy i tak pojada 8)
Tomano
Adventure Group

Postprzez problematyk-ziom 2006-08-10, 11:00 pm

co? podaj źródło taki rewelacyjnych wieści! coś o białymstoku to gdzieś było... ale 2 mecze w Sosnowcu to już komplety absurd!

Przejrzyj mapę Polski... ile jest stadionów bliżej Łomży spełniających warunki licencyjne, na których tam mecz mógłby być rozegrany? Na pewno starali by się zagrać gdzieś bliżej a nie 2 razy do Sosnowca zasuwać... to też są koszty...
problematyk-ziom

Postprzez ŁKS Łomża 2006-08-10, 11:30 pm

problematyk-ziom napisał(a):występ ŁKS-u Łomży w 2 lidze

ŁKS-u Łomża :lol:
ŁKS Łomża

Postprzez adas 2006-08-10, 11:36 pm

Przemek26 napisał(a):
adas napisał(a):
Przemek26 napisał(a):Jestem ciekawy czy godzine 12 ustalił klub z Łomzy czy delegat PZPN-u bo jeśli ten drugi to możemy się liczyć z walkowerem jak będziemy czekać na Łomże o 17.
Postawy się w ich sytuacji. Gdybyśmy w poprzednim sezonie awansowali to nie ma siły, Ludowy by nie dostał koncesji i gdzie bysmy grali?????
Oby nie spełnił się "czarny " scenariusz.
PZPN USTALIŁ SOBOTĘ GODZINA 17.00 NATOMIAST ŁOMŻA POPROSIŁA O ZMIANĘ GODZINY. JAJA SOBIE ROBIĄ DZIEŃ PRZED MECZEM

No jeśli tak to wszystko powinno być ok.
( mam nadzieje) :roll:
POPEŁNIŁEM BŁĄD W SWOJEJ ODPOWIEDZI. GODZINĘ MECZY USTALA GOSPODARZ SPOTKANIA, JEDNAK NIE PÓŹNIEJ JAK NA 2 TYG. PRZED ROZEGRANIEM MECZU. PÓŹNIEJSZE EWENTUALNE ZMIANY TEJ GODZINY MUSZĄ BYĆ DOKONANE ZA ZGODĄ OBU DRUŻYN.
adas

Postprzez Maniek TR 2006-08-11, 12:11 am

Dla mnie po raz kolejny to co wyczynia pzpn to istna kpina. Jak mozna do czegos takiego doprowadzic???? k***a, czy my żyjemy w trzecim świecie. Przypomina mi sie mecz z Rozwojem Katowice co 3 razy była zmieniana godzina i w końcu zagraliśmy bodajże w czwartek o 11. PARANOJA, zeby człowiek nie mogł obejrzeć meczu swojej drużyny bez powodu. A kluby które nie mają stadionu na przyjęcie gości won do okręgówki! Co to wogóle jest???!!!
Maniek TR

Postprzez Cygan 2006-08-11, 12:28 am

Maniek TR napisał(a):Dla mnie po raz kolejny to co wyczynia pzpn to istna kpina. Jak mozna do czegos takiego doprowadzic???? k***a, czy my żyjemy w trzecim świecie. Przypomina mi sie mecz z Rozwojem Katowice co 3 razy była zmieniana godzina i w końcu zagraliśmy bodajże w czwartek o 11. PARANOJA, zeby człowiek nie mogł obejrzeć meczu swojej drużyny bez powodu. A kluby które nie mają stadionu na przyjęcie gości won do okręgówki! Co to wogóle jest???!!!

My nie żyjemy w 3 świecie, ale w 6-tym k***a conajmniej!!! Przecież to jest kpina!
Cygan

Postprzez Polak_sts1906 2006-08-11, 8:57 am

loonger81 napisał(a):
Dj_mdc napisał(a):szkoda ze nie ma wyjazdu :(

i tak byś nie pojechał :twisted:

Ty Loonger też nie :) :wink:
Polak_sts1906
erotoman

Postprzez Martii88 2006-08-11, 9:00 am

problematyk-ziom napisał(a):co? podaj źródło taki rewelacyjnych wieści! coś o białymstoku to gdzieś było...
ale 2 mecze w Sosnowcu to już komplety absurd!

90minut.pl napisał(a):- Szkoda, że Zagłębie, wiedząc w jakiej jesteśmy sytuacji, nie chce nam pójść na rękę - mówi z kolei Marcin Trojanowski, rzecznik ŁKS-u. - Próbowaliśmy różnych rozwiązań, chcieliśmy nawet dwa spotkania z Zagłębiem rozegrać w Sosnowcu, niestety, nic z tego. Jeżeli nie uda nam się teraz nic zrobić, to zostaniemy ukarani walkowerem.
Martii88
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez adas 2006-08-11, 9:18 am

Martii88 napisał(a):
problematyk-ziom napisał(a):co? podaj źródło taki rewelacyjnych wieści! coś o białymstoku to gdzieś było...
ale 2 mecze w Sosnowcu to już komplety absurd!

90minut.pl napisał(a):- Szkoda, że Zagłębie, wiedząc w jakiej jesteśmy sytuacji, nie chce nam pójść na rękę - mówi z kolei Marcin Trojanowski, rzecznik ŁKS-u. - Próbowaliśmy różnych rozwiązań, chcieliśmy nawet dwa spotkania z Zagłębiem rozegrać w Sosnowcu, niestety, nic z tego. Jeżeli nie uda nam się teraz nic zrobić, to zostaniemy ukarani walkowerem.
PAN TROJANOWSKI NIE ZNA PRZEPISÓW PZPN DOTYCZĄCYCH ROZGRYWEK O MISTROSTWO II LIGI W SEZONIE 2006/2007. W PARAGRAFIE 7 WYRAŻNIE NAPISANE JEST : "§7
Każda drużyna z pozostałymi drużynami rozgrywa dwa spotkania, u siebie jako gospodarz oraz u przeciwnika jako gość."
adas

Postprzez Przemek26 2006-08-11, 9:24 am

adas napisał(a):
PAN TROJANOWSKI NIE ZNA PRZEPISÓW PZPN DOTYCZĄCYCH ROZGRYWEK O MISTROSTWO II LIGI W SEZONIE 2006/2007. W PARAGRAFIE 7 WYRAŻNIE NAPISANE JEST : "§7
Każda drużyna z pozostałymi drużynami rozgrywa dwa spotkania, u siebie jako gospodarz oraz u przeciwnika jako gość."
[/quote]

Idąc tym tropem sadzę że jutrzejszy mecz można by było faktycznie zagrać na Ludowym a rewanż w Łomży. Do tego czasu napewno stadion mieli by gotowy. Nawet jeśli warunkiem rozegrania go na Ludowym bez kibiców chociaż w to wątpię. Mecz bysmi mieli u siebie, kibice drugi raz pod rząd okazje zobaczenia meczu i co najwazniejsze kolejna okzja do ogrania zespołu przed naprawdę ciężkimi meczami z Hydro i Ruchem.
Przemek26

Postprzez adas 2006-08-11, 9:32 am

Przemek26 napisał(a):Idąc tym tropem sadzę że jutrzejszy mecz można by było faktycznie zagrać na Ludowym a rewanż w Łomży. Do tego czasu napewno stadion mieli by gotowy. Nawet jeśli warunkiem rozegrania go na Ludowym bez kibiców chociaż w to wątpię. Mecz bysmi mieli u siebie, kibice drugi raz pod rząd okazje zobaczenia meczu i co najwazniejsze kolejna okzja do ogrania zespołu przed naprawdę ciężkimi meczami z Hydro i Ruchem.

TYLKO NA WIOSNĘ, KIEDY DE FACTO BĘDĄ WAŻYĆ SIĘ LOSY AWANSU, ZAGŁĘBIE BY GRAŁO 3 WYJAZDY POD RZĄD.
adas

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice