Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
ManchesterUnited napisał(a):JA wyczytalem ze dzialcze ŁKS-u Łomża prosili nasz klub o to aby oby dwa mecze rozegrac w Sosnowcu nasi sie niezgodzili troche dziwne :?: :?: :?: przeciwerz lepiej rozegrac mecz u siebie skoro na wiosne tez bysmy ggrali u siebie po co jechac pol polski ??? nierozumiem tego :roll: :roll:
ManchesterUnited napisał(a):JA wyczytalem ze dzialcze ŁKS-u Łomża prosili nasz klub o to aby oby dwa mecze rozegrac w Sosnowcu nasi sie niezgodzili troche dziwne :?: :?: :?: przeciwerz lepiej rozegrac mecz u siebie skoro na wiosne tez bysmy ggrali u siebie po co jechac pol polski ??? nierozumiem tego :roll: :roll:
POPEŁNIŁEM BŁĄD W SWOJEJ ODPOWIEDZI. GODZINĘ MECZY USTALA GOSPODARZ SPOTKANIA, JEDNAK NIE PÓŹNIEJ JAK NA 2 TYG. PRZED ROZEGRANIEM MECZU. PÓŹNIEJSZE EWENTUALNE ZMIANY TEJ GODZINY MUSZĄ BYĆ DOKONANE ZA ZGODĄ OBU DRUŻYN.Przemek26 napisał(a):adas napisał(a):PZPN USTALIŁ SOBOTĘ GODZINA 17.00 NATOMIAST ŁOMŻA POPROSIŁA O ZMIANĘ GODZINY. JAJA SOBIE ROBIĄ DZIEŃ PRZED MECZEMPrzemek26 napisał(a):Jestem ciekawy czy godzine 12 ustalił klub z Łomzy czy delegat PZPN-u bo jeśli ten drugi to możemy się liczyć z walkowerem jak będziemy czekać na Łomże o 17.
Postawy się w ich sytuacji. Gdybyśmy w poprzednim sezonie awansowali to nie ma siły, Ludowy by nie dostał koncesji i gdzie bysmy grali?????
Oby nie spełnił się "czarny " scenariusz.
No jeśli tak to wszystko powinno być ok.
( mam nadzieje) :roll:
Maniek TR napisał(a):Dla mnie po raz kolejny to co wyczynia pzpn to istna kpina. Jak mozna do czegos takiego doprowadzic???? k***a, czy my żyjemy w trzecim świecie. Przypomina mi sie mecz z Rozwojem Katowice co 3 razy była zmieniana godzina i w końcu zagraliśmy bodajże w czwartek o 11. PARANOJA, zeby człowiek nie mogł obejrzeć meczu swojej drużyny bez powodu. A kluby które nie mają stadionu na przyjęcie gości won do okręgówki! Co to wogóle jest???!!!
loonger81 napisał(a):Dj_mdc napisał(a):szkoda ze nie ma wyjazdu :(
i tak byś nie pojechał :twisted:
problematyk-ziom napisał(a):co? podaj źródło taki rewelacyjnych wieści! coś o białymstoku to gdzieś było...
ale 2 mecze w Sosnowcu to już komplety absurd!
90minut.pl napisał(a):- Szkoda, że Zagłębie, wiedząc w jakiej jesteśmy sytuacji, nie chce nam pójść na rękę - mówi z kolei Marcin Trojanowski, rzecznik ŁKS-u. - Próbowaliśmy różnych rozwiązań, chcieliśmy nawet dwa spotkania z Zagłębiem rozegrać w Sosnowcu, niestety, nic z tego. Jeżeli nie uda nam się teraz nic zrobić, to zostaniemy ukarani walkowerem.
PAN TROJANOWSKI NIE ZNA PRZEPISÓW PZPN DOTYCZĄCYCH ROZGRYWEK O MISTROSTWO II LIGI W SEZONIE 2006/2007. W PARAGRAFIE 7 WYRAŻNIE NAPISANE JEST : "§7Martii88 napisał(a):problematyk-ziom napisał(a):co? podaj źródło taki rewelacyjnych wieści! coś o białymstoku to gdzieś było...
ale 2 mecze w Sosnowcu to już komplety absurd!90minut.pl napisał(a):- Szkoda, że Zagłębie, wiedząc w jakiej jesteśmy sytuacji, nie chce nam pójść na rękę - mówi z kolei Marcin Trojanowski, rzecznik ŁKS-u. - Próbowaliśmy różnych rozwiązań, chcieliśmy nawet dwa spotkania z Zagłębiem rozegrać w Sosnowcu, niestety, nic z tego. Jeżeli nie uda nam się teraz nic zrobić, to zostaniemy ukarani walkowerem.
PAN TROJANOWSKI NIE ZNA PRZEPISÓW PZPN DOTYCZĄCYCH ROZGRYWEK O MISTROSTWO II LIGI W SEZONIE 2006/2007. W PARAGRAFIE 7 WYRAŻNIE NAPISANE JEST : "§7adas napisał(a):
Przemek26 napisał(a):Idąc tym tropem sadzę że jutrzejszy mecz można by było faktycznie zagrać na Ludowym a rewanż w Łomży. Do tego czasu napewno stadion mieli by gotowy. Nawet jeśli warunkiem rozegrania go na Ludowym bez kibiców chociaż w to wątpię. Mecz bysmi mieli u siebie, kibice drugi raz pod rząd okazje zobaczenia meczu i co najwazniejsze kolejna okzja do ogrania zespołu przed naprawdę ciężkimi meczami z Hydro i Ruchem.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników