Moderatorzy: flex, krzysiu, swiezy52
Miłosz napisał(a):Czy ktoś z Was może mi odpowiedzieć na pytanie dlaczego przy otwieraniu avika z bramkami jakimkolwiek programem(Media Player, Quick time,Best player) po pierwszych dwóch sekundach filmik staje i wychodzi jakiś tam błąd??
Sajni napisał(a):W takim razie przejmuje pytanie kolegi powyzej, poniewaz mam ten sam problem od kilku dni.
Komunikat, ktory wyswietla sie po probie sprawdzenia loginu brzmi:
"Warning: mysql_connect(): Access denied for user 'strona_zs'@'localhost' (using password: TAK) in /home/zaglebie/www/register.php3 on line 66
Nie mogę się polaczyc z baza"
Probowalem opera i firefoxem..
Sajni napisał(a):Sajni napisał(a):W takim razie przejmuje pytanie kolegi powyzej, poniewaz mam ten sam problem od kilku dni.
Komunikat, ktory wyswietla sie po probie sprawdzenia loginu brzmi:
"Warning: mysql_connect(): Access denied for user 'strona_zs'@'localhost' (using password: TAK) in /home/zaglebie/www/register.php3 on line 66
Nie mogę się polaczyc z baza"
Probowalem opera i firefoxem..
ponawiam prosbe o zlikwidowanie tego bledu
Miłosz napisał(a):Czy ktoś z Was może mi odpowiedzieć na pytanie dlaczego przy otwieraniu avika z bramkami jakimkolwiek programem(Media Player, Quick time,Best player) po pierwszych dwóch sekundach filmik staje i wychodzi jakiś tam błąd??
Machel napisał(a):Nie można sie zalogować w typuj wynik po wpisaniu nicku pisze coś takiego
Warning: mysql_connect(): Access denied for user 'strona_zs'@'localhost' (using password: TAK) in /home/zaglebie/www/register.php3 on line 66
Nie mogę się polaczyc z baza co robić :?: :?: :?: :?: :ag: :bz:
Soyer napisał(a):Odnosnie typera - sprawdzalem to na dwóch kompach i loguje sie i oddaje wynik bez problemu, takze ciezko mi w tej chwili cos powiedziec ale bede to monitorowal
Machel napisał(a):właśnie nowego nicka nie da sie zarejestrować po sprawdzeniu loginu pisze
Warning: mysql_connect(): Access denied for user 'strona_zs'@'localhost' (using password: TAK) in /home/zaglebie/www/register.php3 on line 66
Nie mogę się polaczyc z bazą :!: :!: :!: :!: Prosze coś z tym zrobić
Powrót do Forum oraz serwis zaglebie.sosnowiec.pl
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników