Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
MrCricket napisał(a):Ja się tym nie przejmuję, wiadomo są po ciężkich treningach. Poza tym nie graliśmy z frajerami, tylko z 2-ligową drużyną. Po co grać z jakimiś amatorami z okręgówki i nastrzelać im kilka lub kilkanasćie bramek. Korzyści z tego nie ma :roll: .
cyfron24 napisał(a):Cytuję: "W przyszłą środę na stadionie Czarnych Zagłębie zmierzy się z pierwszoligową drużyną z Algierii". Czy ktoś wie coś więcej o tym sparingu? Np. czy będą bilety, czy będzie to na zasadzie: "kto przyjdzie, ten wejdzie i obejrzy". Trybuny na Czarnych nie są gigantyczne, także nie wiem, czy wszyscy zostaną wpuszczeni.
MrCricket napisał(a):Ja się tym nie przejmuję, wiadomo są po ciężkich treningach. Poza tym nie graliśmy z frajerami, tylko z 2-ligową drużyną. Po co grać z jakimiś amatorami z okręgówki i nastrzelać im kilka lub kilkanasćie bramek. Korzyści z tego nie ma :roll: .
Cygan napisał(a):Jak tylko usłyszałem, ze gramy systemem 4-5-1 jak żywo przypomniało mi to taktyke Janasa z poczatku mistrzostw. Wszyscy wiedza jakie były tego efekty... Oby nie przełozyło sie to na nasz zespół...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników