Tutaj prosze zgłaszać błędy z działaniem serwisu.

Wszelkie uwagi i pomysły dotyczące funkcjonowania forum oraz serwisu.

Moderatorzy: flex, krzysiu, swiezy52

Postprzez adas 2006-03-28, 1:06 pm

Darian napisał(a):No a ja mam takie pytanie odnośnie wczorajszej i częściowo dzisiejszej awarii:czy wcześniej takie sytuacje występowały?Bo jeżeli portal takiego klubu,jakim jest Zagłębie Sosnowiec bedzie miewał takie problemy w przyszłości, to nie bedzie to dobrze świadczyć o kibicach Zagłębia(będą sie z nas naśmiewali kibice innych drużyn, że nie umiemy sobie zoorganizować porządnego portalu ani go prowadzić).Nie to żebym kogoś miał za tą sytuacje potępiać,ale chodzi o to aby uczyć sie na błędach i w przyszłości ich nie popełniać !
DARIAN JA CI COŚ POWIEM. NA TYM FORUM PANUJE TAKIE PRZEKONANIE, ŻE ZA WSZYSTKO WINIEN JEST DYREKTOR RUDY. A TAK WOGÓLE TO Z TAKIMI POSTAMI SZYBKO SIĘ POŻEGNASZ Z FORUM.
adas

Postprzez Gość 2006-03-28, 2:26 pm

adas napisał(a):
Darian napisał(a):No a ja mam takie pytanie odnośnie wczorajszej i częściowo dzisiejszej awarii:czy wcześniej takie sytuacje występowały?Bo jeżeli portal takiego klubu,jakim jest Zagłębie Sosnowiec bedzie miewał takie problemy w przyszłości, to nie bedzie to dobrze świadczyć o kibicach Zagłębia(będą sie z nas naśmiewali kibice innych drużyn, że nie umiemy sobie zoorganizować porządnego portalu ani go prowadzić).Nie to żebym kogoś miał za tą sytuacje potępiać,ale chodzi o to aby uczyć sie na błędach i w przyszłości ich nie popełniać !
DARIAN JA CI COŚ POWIEM. NA TYM FORUM PANUJE TAKIE PRZEKONANIE, ŻE ZA WSZYSTKO WINIEN JEST DYREKTOR RUDY. A TAK WOGÓLE TO Z TAKIMI POSTAMI SZYBKO SIĘ POŻEGNASZ Z FORUM.

Nie rozumiem ciebie Adas.Czy posty tym forum mają mieć tylko charakter pochwalny?Czy nie można wyrażać swoich krytycznych uwag?
I ostatnie pytanie czy ja kogoś uraziłem(jeżeli tak to sorry)?
Bo jeżeli ktoś nie umie przyjąc krytyki do siebie,a jest tylko skory do przyjmowania pochwał,gratulacji i wszystkiego co jest przyjemne dla jego ucha,to nigdy w życiu nie uda mu sie dokonać czegoś znacznego.A krytyka jest po to by baczniej przyglądać sie sobie,i działaniom jakie podejmujemy.Na kanwie krytyki(nie zawsze słusznej) możemy doskonalić siebie i własne umiejetności.
Gość

Postprzez Darian 2006-03-28, 2:31 pm

Sorry, to powyżej to moje.Z takim animuszem zabrałem sie za pisanie odpowiedzi że zapomniałem sie zalogować :lol: .
Darian

Postprzez emdżej 2006-03-28, 2:32 pm

Zaufaj mi, że krytykę również przyjmujemy do siebie. Ale tekst, że jak siadł nam serwer to się będą z nas kibice innych drużyn śmiać był po prostu śmieszny ;)
emdżej

Postprzez CharoN^ 2006-03-28, 5:38 pm

Obraz w aviku nie trybi...

ALLPlayer pokazuje komunikat "brak JAKIEGOÅš kodeka" :lol:...

proszÄ™ o pomoc
CharoN^
Zagłębiak

Postprzez Wuzel 2006-03-28, 6:19 pm

Stronka hokejowa sie zjebała. Jarek pisał do Was ale nie uzsykał odpowiedzi - nie możę się wbić na serwer, odpowiedzcie na @.

pozdro
Wuzel
ÅšRODULAK

Postprzez PTAQ84 2006-03-28, 8:05 pm

CharoN^ napisał(a):Obraz w aviku nie trybi...

ALLPlayer pokazuje komunikat "brak JAKIEGOÅš kodeka" :lol:...

proszÄ™ o pomoc

mi to w miare chodzi ale jakość fatalna i obraz przycina co jest grane??
PTAQ84
WOJKOWICE

Postprzez Gość 2006-03-28, 10:00 pm

juz bylo 1000 razy walkowane - pokombinuj z kodekami
Gość

Postprzez PTAQ84 2006-03-30, 10:29 am

Anonymous napisał(a):juz bylo 1000 razy walkowane - pokombinuj z kodekami

kolego nie urwałem się z choinki..
inne avi chodzÄ… normalnie tylko z ruchu siÄ™ zacina..
PTAQ84
WOJKOWICE

Postprzez YOOSHKY 2006-03-30, 10:52 am

Gość ma racje, jesli nie chodzi tzn ze kodeki i nie ma sensu za kazdym razem pisac 100 postow w stylu "mi nie chodzi". Moze to dziwne ale nie mialem przypadku zeby nie dzialal. TO NIGDY (prawie) NIE JEST WINA AVI. Przeciez nikt nie wrzuciłby avikow ktorych nie da sie obejzec. Mnie sie nie zacina, choc mam przeplot. Proponuje aby autorzy filmów podali wersje kodekow i jej nie zmieniali przez dluzszy czas np sezon.
YOOSHKY

Postprzez adas 2006-03-30, 2:10 pm

FILMY KODOWANE SÄ„ DIVX-EM 6.1.
adas

Postprzez twari 2006-04-01, 12:44 am

Gratuluję włodarzom stronki za "Ogórek II Liga" :lol:
Szkoda że 1 kwietnia jest tak żadko... :)

PS. Zydorowicz... :lol:

Tylko taka uwaga - ogórki to nie polskie owoce a warzywa... :)
twari

Postprzez Tomaszek 2006-04-01, 9:27 pm

Kod: Zaznacz cały
Policja, która pilnowała dróg dojazdowych do stadionu, w żaden sposób nie chciała nas wpuścić w okolice stadionu, tłumacząc to swoimi rozkazami. Nie pomogło również przedstawienie akredytacji prasowych, wystawionych przez klub Lechia Gdańsk

skoro policja nie chciała Was puścić to na cholerę temat artykułu "Lechio, wstydź się!"

może lepiej "Policjo wstydź się" ?
Tomaszek
Żółta kartka

Postprzez PawełK 2006-04-02, 7:57 am

Tomaszek napisał(a):skoro policja nie chciała Was puścić to na cholerę temat artykułu "Lechio, wstydź się!"

może lepiej "Policjo wstydź się" ?

Tomaszku to było na wniosek organizatora. Jak już organizator sie zgodził to wyszedł burdel jaki ma policja u siebie.... i tak jezdzilismy sobie od jednej bramy do drugiej... :evil:
PawełK
pyszałek

Postprzez YOOSHKY 2006-04-06, 6:16 pm

Ocena pracy sędziego w spotkaniu Lechia - Zagłębie
[...]
Według obserwatora, którym był Pan Telus, arbiter ten zasłużył na notę 8,1 i była to najwyższa ocena sędziego w XXI kolejce.
[...]
Finishparkiet Nowe Miasto Lubawskie - Jagiellonia Białystok (0:0), sędzia: Radziszewski (nota 8,2), obserwator: Głomski.
[...]

AdaÅ›! :):)
YOOSHKY

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Forum oraz serwis zaglebie.sosnowiec.pl

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników