adas napisał(a):Darian napisał(a):No a ja mam takie pytanie odnośnie wczorajszej i częściowo dzisiejszej awarii:czy wcześniej takie sytuacje występowały?Bo jeżeli portal takiego klubu,jakim jest Zagłębie Sosnowiec bedzie miewał takie problemy w przyszłości, to nie bedzie to dobrze świadczyć o kibicach Zagłębia(będą sie z nas naśmiewali kibice innych drużyn, że nie umiemy sobie zoorganizować porządnego portalu ani go prowadzić).Nie to żebym kogoś miał za tą sytuacje potępiać,ale chodzi o to aby uczyć sie na błędach i w przyszłości ich nie popełniać !
DARIAN JA CI COŚ POWIEM. NA TYM FORUM PANUJE TAKIE PRZEKONANIE, ŻE ZA WSZYSTKO WINIEN JEST DYREKTOR RUDY. A TAK WOGÓLE TO Z TAKIMI POSTAMI SZYBKO SIĘ POŻEGNASZ Z FORUM.
Nie rozumiem ciebie Adas.Czy posty tym forum mają mieć tylko charakter pochwalny?Czy nie można wyrażać swoich krytycznych uwag?
I ostatnie pytanie czy ja kogoś uraziłem(jeżeli tak to sorry)?
Bo jeżeli ktoś nie umie przyjąc krytyki do siebie,a jest tylko skory do przyjmowania pochwał,gratulacji i wszystkiego co jest przyjemne dla jego ucha,to nigdy w życiu nie uda mu sie dokonać czegoś znacznego.A krytyka jest po to by baczniej przyglądać sie sobie,i działaniom jakie podejmujemy.Na kanwie krytyki(nie zawsze słusznej) możemy doskonalić siebie i własne umiejetności.