Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
mały napisał(a):Lenczyk sprawdza to , czego bał się sprawdzić K.T a co my kibice niejednokrotnie sugerowaliśmy , aby Ujek grał w środku pola.
( Mają problemy z rozgrywającymi; Garguła i Jarzębowski - kontuzjowani)
mały napisał(a):Temat jest o byłych zawodnikach Zagłębia a nie wychowankach grających w innych klubach. No chyba ,że się myle!? :wink:
CharoN^ napisał(a):Pozwole sobie zabrać głos. Dla mnie pomimo zasług zarówno Pitrego, jak i Ujka nigdy niebędą oni naszymi zawodnikami. Dla nich Zagłębie to była praca, dla nich to były pieniądze i chęć wypromowania się. Dżimi i Siwy to nasi, dla nich Zagłebie to więcej niż klub, z którego wybili się wyżej.
Oczywiście nie twierdzę, żeby zamknąć temat Ujka i Pitrego. Tylko po co te wzmianki o ich występach w sparingach, co mnie to obchodzi? Już kiedyś wspomniałem o Ujku, nic nas z nim nie łączy i niech tak pozostanie.
mały napisał(a):( Mają problemy z rozgrywającymi; Garguła i Jarzębowski - kontuzjowani)
mały napisał(a):Temat jest o byłych zawodnikach Zagłębia a nie wychowankach grających w innych klubach. No chyba ,że się myle!? :wink:
Użytkownicy przeglądający ten dział: novack