Leyton napisał(a):UFFFFF !!! :D :D :D
Dokladnie tak. 100 % poparcia dla trenera. Wiosna nasza !!!
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Tadeusz Wisniewski napisał(a):Kol. Blajpios - nie wymagajmy aby trener uczyl zawodnikow jak strzela sie bramki z 3 metrow
Tadeusz Wisniewski napisał(a):Kol. Blajpios - z mojej amatorskiej kopanej wiem ze w takich sytuacjach
wali sie Z POD DUZEGO PALCA I TYLE - DZIURA W SIATCE BRAMKARZ NIE MA NAJMNIEJSZYCH SZANS.Nasi KOPACZE to nie Brazylia.
TU NIE MA CZASU NA FINEZJE. Musze powiedziec iz z uwaga czytam Pana posty.
Pozdrawiam
Tadeusz
Tadeusz Wisniewski napisał(a):No coz nie przeczytaliscie - moj post z dnia 22.11.05 godz.14.29 wlasnie w tym dziale dot. trenera KT. Kol. KEFF79 - jedyny zorientowal sie ze to
wlasnie ta chwila, iz jestesmy znow z trenerem K.Tochel i druzyna,
Cygan napisał(a):Fantastyczna wiadomośc, że Krzysiu nadal trenerem!!!
Dziwię sie jednak malkontentom forumowym, którzy jak awansowaliśmy, albo Zagłebie grało super mecze na wiosnę, potrafili wyniesc pod niebiosa Krzysia Tochela, a teraz, gdy nie wszystko poszło zgodnie z planem (choć ja tak nie twierdzę; przeciwnie, myślę że jest dobrze, a bedzie jeszcze lepiej), niejednokrotnie besztaja go na forum i twierdzą, że: "wszystko do d..., nie awansujemy, Tochel musi odejśc, etc". A ponoć NA DOBRE I NA ZŁE? Niestety widać, że w przypadku niektórych, to tylko pusty slogan.
Szkoda, że mamy niektórych takich w swoich szeregach...
Ps: myślę, ze ci malkontenci powinni się głęboko zastanowić nad sensem ich dalszego "kibicowania" Naszej drużynie
Qba napisał(a):Cygan napisał(a):Fantastyczna wiadomośc, że Krzysiu nadal trenerem!!!
Dziwię sie jednak malkontentom forumowym, którzy jak awansowaliśmy, albo Zagłebie grało super mecze na wiosnę, potrafili wyniesc pod niebiosa Krzysia Tochela, a teraz, gdy nie wszystko poszło zgodnie z planem (choć ja tak nie twierdzę; przeciwnie, myślę że jest dobrze, a bedzie jeszcze lepiej), niejednokrotnie besztaja go na forum i twierdzą, że: "wszystko do d..., nie awansujemy, Tochel musi odejśc, etc". A ponoć NA DOBRE I NA ZŁE? Niestety widać, że w przypadku niektórych, to tylko pusty slogan.
Szkoda, że mamy niektórych takich w swoich szeregach...
Ps: myślę, ze ci malkontenci powinni się głęboko zastanowić nad sensem ich dalszego "kibicowania" Naszej drużynie
a ja uwazam, ze stwierdzenie "na dobre i na zle" wcale nie musi i nie odnosi sie do pojedynczych jednostek - przeciez tu chodzi o kolektyw, o cala ekipe... Cygan, mozesz zrozumiec to, ze niekiedy potrzebna jest wymiana jednego trybika, zeby cala machina funkcjonowala dobrze?? osobiscie jestem zadowolony z tego, ze Tochel zostal, bo nie widze nikogo innego na tym stanowisku, w kazdym badz razie nie w tej chwili... ale po prostu dziwi mnie postawa niektorych forumowiczow: mam na mysli to, ze tak bardzo wybielaja trenera. ja nie mowie, ze ma byc doskonaly, jasne, ze nie - ale, do jasnej cholery, dlaczego nie mozecie byc obiektywni??
reasumujac - 3 x TAK dla Trenera :)
pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników