"Młyn" - Opinie - Propozycje - Komentarze ...

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez _Marcin_ 2005-11-12, 5:40 pm

Ale jak by wywalili dzieci to może by starsi przyszli a wydaje mi się ze lepiej 30 starszych niż 60 małolatów. A wracać na stare miejsce się nie opłaca bo ci co dzisiaj tam siedzieli to na bank zrezygnowali by z takiego towarzystwa
_Marcin_

Postprzez Ader 2005-11-12, 5:43 pm

Po 1

Nie jesteśmy odpowiedzialni za rozwieszanie flag.

Po 2

Jak sami narzekacie, że nie ma prowadzącego to miejsce na gnieździe stoi otworem.

Po 3
_Marcin_ napisał(a):z tego co usłyszałem to większość narzekała na prowadzących

A ja słyszałem.... :idea:
Ader
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez _Marcin_ 2005-11-12, 5:53 pm

Adi to w takim razie kto jest odpowiedzialny za flagi ? bo z tego co widze to zawsze ultrasi rozwieszali :roll:
_Marcin_

Postprzez Ader 2005-11-12, 5:54 pm

_Marcin_ napisał(a):adi to w takim razie kto jest odpowiedzialny za flagi ? bo z tego co widze to zawsze ultrasi rozwieszali :roll:

No właśnie "rozwieszali" a nie przynosili je na stadion. A za flagi odpowiedzialni są ..............
Ader
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez shemo 2005-11-14, 1:03 pm

Przeniesienie młyna nic nie dało, powinien być na wcześniejszym miejscu i zakaz wstępu dziecią . Proste , że ani ja ani moi kumple nie będziemy stali obok szczeniaków, jak i również większość wiary powyżej 25 lat i słuchać churu przed mutacją. Na ostatnim meczu w końcówce chyba każdy słyszał doping bez piszczenia.
To tylko moje zdanie, ale podejrzewam że większość uważa podobnie.
shemo

??

Postprzez ^m@rcin^ 2005-11-14, 1:27 pm

shemo napisał(a): Na ostatnim meczu w końcówce chyba każdy słyszał doping bez piszczenia.

To czemu tak od poczatku nie dopingowaliscie ?
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Re: ??

Postprzez twari 2005-11-14, 2:41 pm

^m@rcin^ napisał(a):
shemo napisał(a): Na ostatnim meczu w końcówce chyba każdy słyszał doping bez piszczenia.

Bo nie mial kto prowadzic?
Jesli chodzi o mlyn to na poczatku I polowy bylo naprawde niezle! Natomiast w II polowie jak zostaly praktycznie same dzieci byllo juz slychac tylko pisk... Uwierz mi m@rcin ze pomimo tego dosc kontrowersyjnego stwierdzenia dzieciaki spierdolily nam mlyn!
Kiedys w mlynie nie bylo dzieci.. nie wiem - baly sie tam chodzic? Moze baly sie starszych? Ale jak jeden pokazal ze mozna to teraz mamy trend wsrod lebkow ze wszyscy chca byc w mlynie! Tylko ze takiego mlyna nikt juz nie chce! Nikt starszy do niego nie chodzi! A ludzie maja ochote spiewac! Siedzi w nich ta zlosc ktora chca wyrzucic z siebie! Bylo to widac wlasnie pod koniec! Znalazl sie Krzywy ktory potrafi ruszyc ta lokomotywe! I jak juz ruszyl to poszlo!
Zrobiliscie jeden eksperyment - zrobcie jeszcze jeden - wroccie z mlynem na lewo w jedym meczu ze slabszym kibicowsko klubem (bo na Widzewie czy Slasku to wszyscy beda drzec ryja) i wyjebcie wszystkie dzieciaki!! WSZYSTKIE! Ponizej 18 roku WON! Zobaczycie jaki wtedy bedzie doping... i jaki rodzaj tego dopingu! bo 20 chlopa zawsze bedzie glosniejszych od 100 dzieci...
twari

Postprzez RobertPiaski1906 2005-11-14, 2:47 pm

tylko ze jak się wyjebie wszystkich ponizej 18 lat to bedzie nas w mlynie moze 10 osób bo reszcie sie nie bedzie chciało przyjść bo wolą krzyknąć coś 4 razy na cały mecz.
Już teraz wszyscy mieli przyjść z forum na stojące i gdzie oni byli :shock:
RobertPiaski1906
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez ^m@rcin^ 2005-11-14, 2:48 pm

twari napisał(a):
^m@rcin^ napisał(a):

Zrobiliscie jeden eksperyment - zrobcie jeszcze jeden - wroccie z mlynem na lewo w jedym meczu ze slabszym kibicowsko klubem (bo na Widzewie czy Slasku to wszyscy beda drzec ryja) i wyjebcie wszystkie dzieciaki!! WSZYSTKIE! Ponizej 18 roku WON! Zobaczycie jaki wtedy bedzie doping... i jaki rodzaj tego dopingu! bo 20 chlopa zawsze bedzie glosniejszych od 100 dzieci...

To musielibsymy wywalic polowe naszej grupy :lol:
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez twari 2005-11-14, 2:59 pm

^m@rcin^ napisał(a):
twari napisał(a):
^m@rcin^ napisał(a):

To musielibsymy wywalic polowe naszej grupy :lol:

Pozwole sobie zauwazyc ze wasza grupa nie bierze czynnego udzialu w dopingu! Raczej oblepiacie mlyn niz dopingujecie! Nie mam do was o to pretensji bo uwazam ze macie nieco inne zadania jak kontrola nad oprawa itp, aczkolwiek czasem jest to irytujace. Zaraz mnie polowa pojedzie ze spiewacie itp... spoko - mowie tylko jak to wyglada z perspektywy kibica patrzacego z zewnatrz. A wracajac do meritum - wiesz m@rcin o co mi chodzi! Nie mowie o wywalaniu osob z UZ tylko o wyrzucaniu dzieciarni ktora piszczy w mlynie! Jak tak dalej pojdzie to mlyn bedzie liczyl 100 dzieci i... i tyle! Nikt starszy juz tam nie pojdzie! Powiec mi m@rcin - kiedy ostatnio stales w mlynie dajmy na to w 4 rzedzie od gory? Bo nie wiem czy wiesz o czym ja mowie! Moze stojac na dole nie zdajesz sobie sprawy z tego co sie dzieje tam wyzej!
Ale jak mlyn odzyska respekt i opinie ze to nie miejsce dla dzieci a dla prawdziwych kibicow to wroca czasy z III ligii za ktorymi chyba wszycy tesknimy!! Poki co tendencja jest odwrotna... co dalo sie zauwazyc na meczu z Kujawiakiem! Wszyscy od przedszko-mlynka uciekaja niz do niego ciagna!
twari

Postprzez BuBy_MaDnEss_#4 2005-11-14, 3:11 pm

Też chciałbym zauważyc ze piszecie od 18 lat bo jak mam 16-17 to nie mam głous a jak tylko skoncze 18 to od razu mam głos. Otóz nie ja np mam "mocny" głos mimo ze nie mam 18 lat a jestem pewnie ze mam glosniejszy niz wiele 18 25 czy 18 latków. Myśle ze nie chodzi tutaj o 16 czy 17 latków. Z młyna trzeba sie pozbyc DZieci podkreslam Dzieci bo to nam wstyd przynosi sam mam 16 lat ale jak mam stac obok grupki 10 latków napinających sie na kazdego i wszedzie to wychodze z młyna tak jak wielu moich znajomych. zrobic porządek z dzicimi i pijanymi zulami !

Ktos napisał o tym ze na Widzewie wszyscy beda spoiewac. Jasne ze beda spiewac jak ktos zaspiewa ze cąła łoz to Żydzi to wtedy cały stadion zaspiewa jak na poloni B :roll:
BuBy_MaDnEss_#4

Postprzez twari 2005-11-14, 3:49 pm

Wiadomo ze nikt nikomu w dowod nie bedzie zagladal ale dziecko to nie kameloen - rozpoznasz kto sie nie nadaje!
twari

Postprzez Sosik lol 2005-11-14, 3:51 pm

hmm... :roll: to ja proponuje aby zrobic dwa mlyny :D
Jeden na stojacych obok zegara dla lebkow do 16 lat.
Młyn drugi tam gdzie był zawsze od 16 lat. Jak wiadomo młyn 2 ze starszymi osobami zaglosi mlyn numer 1 z dziecmi i bedzie ok :lol:
hehe 8)
Sosik lol

Postprzez FIGHTER1906 2005-11-14, 6:12 pm

:arrow: nie ma Krzywego, nie ma dopingu. Krzywy ma autorytet i póki on nie będzie prowadził nie mamy co marzyć o dopingu, dlaczego w ogóle on nie prowadzi cały czas?

:arrow: wykozaczeni 16letni ultrasi, którzy uważają się za bogów młyna i gdzie to oni, wielcy gwiazdorzy będą śpiewać też nie zachęcają...

:arrow: póki będą łebki, nie ma co myśleć o dopingu,

:arrow: gratulację dla Marcina i reszty za decyzję, niestety nie udało się, ale lepiej próbować niż nie robić nic. Proponuję, aby młyn powędrowal na lewą stronę i jeszcze raz spróbować ze słabym przeciwnikiem (wywalić łebków),

- może mi ktoś na pw napisać dlaczego nie było flag?

- latający napaleńcy w młynie to także nic dobrego, dobrze że tacy ludzie są, ale niech robią to w normalny sposób, a nie podbiega ci koles dosłownie z pianą na ustach i drże się jak pojebany, sam nic nie śpiewając, latało ich chyba z 5 w tym połowa najebana,

- miał być 2 bęben, wciąż go nie ma,

- co z nową piosenką? na ostatnim meczu Widzew-Jaga............,

- czy jest cała kasa na WF? Ile brakuje? I czy raczej będzie na Widzewie?,

SRY, MOŻECIE MNIE ZJECHAĆ, ŻE NIE W TEMACIE, ŻE ROZMYWAM ITD. ALE CHCIAŁEM NAPISAĆ, TO CO MI LEŻY NA WĄTROBIE. NIEKTÓRE MOŻE GŁUPIE, ALE MOŻE TEN POST COŚ WNIESIE.

PZDR.
FIGHTER1906
Pokemon z żółtą kartką

:)

Postprzez ^m@rcin^ 2005-11-14, 6:31 pm

FIGHTER1906 napisał(a)::arrow: nie ma Krzywego, nie ma dopingu. Krzywy ma autorytet i póki on nie będzie prowadził nie mamy co marzyć o dopingu, dlaczego w ogóle on nie prowadzi cały czas?

:arrow: wykozaczeni 16letni ultrasi, którzy uważają się za bogów młyna i gdzie to oni, wielcy gwiazdorzy będą śpiewać też nie zachęcają...

:arrow: póki będą łebki, nie ma co myśleć o dopingu,

:arrow: gratulację dla Marcina i reszty za decyzję, niestety nie udało się, ale lepiej próbować niż nie robić nic. Proponuję, aby młyn powędrowal na lewą stronę i jeszcze raz spróbować ze słabym przeciwnikiem (wywalić łebków),

- może mi ktoś na pw napisać dlaczego nie było flag?

- latający napaleńcy w młynie to także nic dobrego, dobrze że tacy ludzie są, ale niech robią to w normalny sposób, a nie podbiega ci koles dosłownie z pianą na ustach i drże się jak pojebany, sam nic nie śpiewając, latało ich chyba z 5 w tym połowa najebana,

- miał być 2 bęben, wciąż go nie ma,

- co z nową piosenką? na ostatnim meczu Widzew-Jaga............,

- czy jest cała kasa na WF? Ile brakuje? I czy raczej będzie na Widzewie?,

SRY, MOŻECIE MNIE ZJECHAĆ, ŻE NIE W TEMACIE, ŻE ROZMYWAM ITD. ALE CHCIAŁEM NAPISAĆ, TO CO MI LEŻY NA WĄTROBIE. NIEKTÓRE MOŻE GŁUPIE, ALE MOŻE TEN POST COŚ WNIESIE.

PZDR.

Krzywy niech napisze sam czemu nie prowadzi dopingu.
Nowy beben byl starego nie bylo :?
Nie ma calej kasy na flage. Nie wiem ile brakuje.
WF Flaga bedzie na Widzewie o ile warunki atmosferyczne pozwola.
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice