Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
_Marcin_ napisał(a):z tego co usłyszałem to większość narzekała na prowadzących
_Marcin_ napisał(a):adi to w takim razie kto jest odpowiedzialny za flagi ? bo z tego co widze to zawsze ultrasi rozwieszali :roll:
shemo napisał(a): Na ostatnim meczu w końcówce chyba każdy słyszał doping bez piszczenia.
To tylko moje zdanie, ale podejrzewam że większość uważa podobnie.
^m@rcin^ napisał(a):shemo napisał(a): Na ostatnim meczu w końcówce chyba każdy słyszał doping bez piszczenia.
To czemu tak od poczatku nie dopingowaliscie ?
twari napisał(a):^m@rcin^ napisał(a):shemo napisał(a): Na ostatnim meczu w końcówce chyba każdy słyszał doping bez piszczenia.
Zrobiliscie jeden eksperyment - zrobcie jeszcze jeden - wroccie z mlynem na lewo w jedym meczu ze slabszym kibicowsko klubem (bo na Widzewie czy Slasku to wszyscy beda drzec ryja) i wyjebcie wszystkie dzieciaki!! WSZYSTKIE! Ponizej 18 roku WON! Zobaczycie jaki wtedy bedzie doping... i jaki rodzaj tego dopingu! bo 20 chlopa zawsze bedzie glosniejszych od 100 dzieci...
^m@rcin^ napisał(a):twari napisał(a):^m@rcin^ napisał(a):shemo napisał(a): Na ostatnim meczu w końcówce chyba każdy słyszał doping bez piszczenia.
Zrobiliscie jeden eksperyment - zrobcie jeszcze jeden - wroccie z mlynem na lewo w jedym meczu ze slabszym kibicowsko klubem (bo na Widzewie czy Slasku to wszyscy beda drzec ryja) i wyjebcie wszystkie dzieciaki!! WSZYSTKIE! Ponizej 18 roku WON! Zobaczycie jaki wtedy bedzie doping... i jaki rodzaj tego dopingu! bo 20 chlopa zawsze bedzie glosniejszych od 100 dzieci...
To musielibsymy wywalic polowe naszej grupy :lol:
FIGHTER1906 napisał(a)::arrow: nie ma Krzywego, nie ma dopingu. Krzywy ma autorytet i póki on nie będzie prowadził nie mamy co marzyć o dopingu, dlaczego w ogóle on nie prowadzi cały czas?
:arrow: wykozaczeni 16letni ultrasi, którzy uważają się za bogów młyna i gdzie to oni, wielcy gwiazdorzy będą śpiewać też nie zachęcają...
:arrow: póki będą łebki, nie ma co myśleć o dopingu,
:arrow: gratulację dla Marcina i reszty za decyzję, niestety nie udało się, ale lepiej próbować niż nie robić nic. Proponuję, aby młyn powędrowal na lewą stronę i jeszcze raz spróbować ze słabym przeciwnikiem (wywalić łebków),
- może mi ktoś na pw napisać dlaczego nie było flag?
- latający napaleńcy w młynie to także nic dobrego, dobrze że tacy ludzie są, ale niech robią to w normalny sposób, a nie podbiega ci koles dosłownie z pianą na ustach i drże się jak pojebany, sam nic nie śpiewając, latało ich chyba z 5 w tym połowa najebana,
- miał być 2 bęben, wciąż go nie ma,
- co z nową piosenką? na ostatnim meczu Widzew-Jaga............,
- czy jest cała kasa na WF? Ile brakuje? I czy raczej będzie na Widzewie?,
SRY, MOŻECIE MNIE ZJECHAĆ, ŻE NIE W TEMACIE, ŻE ROZMYWAM ITD. ALE CHCIAŁEM NAPISAĆ, TO CO MI LEŻY NA WĄTROBIE. NIEKTÓRE MOŻE GŁUPIE, ALE MOŻE TEN POST COŚ WNIESIE.
PZDR.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników