"Młyn" - Opinie - Propozycje - Komentarze ...

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez W@llace 2005-10-20, 7:02 am

sowik nie no bez jaj :wink: Jezeli naprawde chcemy poprawic doping to tylko jeden sposob - wypraszac dzieci...nie mowie teraz o 15 latkach ,ktorzy spiewaja i chca to robic ,tylko o piszczacych 11 latkach ,ktorzy maja po 120 cm.Nie wiem czy chcemy to robić ,bo czytajac wczesniejesze posty,niektorzy chca zostawic to tak jak jest...
W@llace

Postprzez zgredos 2005-10-20, 12:00 pm

W Jaworznie na najbliższy mecz (z Lechią) dla osób które chcą iść do młyna i dopingować zrobiono bilety po 3 zł. U nas pewnie p. Rudy nie zgodziłby się na takie coś ale widać inni mogą przyciągnąć kibiców
zgredos

re

Postprzez Qba 2005-10-20, 12:15 pm

Pikor napisał(a)::arrow: Młyn zostanie tam gdzie jest, bo nie bedziemy jak pojebani latac co mecz gdzie indziej, a sytuacji to nie zmienia ( starsi na pewno nie pobiegna ze swoich miejsc na stojace)

:arrow: Wywalac sobie możesz swoje dzieci, dopóki nie bedzie wydzielonego sektora to nikogo nie bedziesz ustawiał po trybunach. To nie wina tych łebków, ze starszym sie nie chce stanac i spiewać. Po co ich wyrzucac skoro nie ma starszych, którzy stana tam zamiast nich :?: jesli stanełaby starsza ekipa w młynie to dzieci same odsuna sie na bok..

:arrow: Do młyna przychodza Ci, którym zalezy na dopingu, a nie ludzie których trzeba namawiac...

:arrow: Jak bedzie odpowiedni młyn to Krzywy na pewno wejdzie na gniazdo :wink:

:arrow: Jaki komunikat :?: co to ludzi trzeba informowac, że doping bedzie prowadzony :?: PARANOJA

:arrow: Forumowicze jak zwykle pisza i pisza, a skutków nie ma żadnych....

PRZESTAŃCIE MARUDZIĆ :!: :!: :!: przychodzcie do młyna na każdym meczu i dajcie z siebie troche to może poprawi sie doping, bo w kółko jest pisane to samo, a poprawy sytuacji nie ma żadnej :evil:

z calym szacunkiem, ale co Ty tu jestes jakims decydentem, czy kim?? jezeli 50 kibicow sie umowi, ze chce isc gdzie indziej, to nie moga??

co do lebkow, to juz sie wczesniej wypowiedzialem.. wlasciwie to mam malo do powiedzenia, bo sam tego robic nie bede, ale nie mam ochoty widziec (co gorsza slyszec) tych smarkaczy (mowie o tej czesci, o ktorej wczesniej pisalem..), az strach pomyslec co to z takiego wyrosnie... a potem sie przed kolegami mozna pochwalic, ze byl na meczu, w mlynie, zapalil sobie papierosa i spiewal "jebac tego i tamtego"... szok
Qba

Postprzez Pikor 2005-10-20, 12:36 pm

Gdzie napisałem, że jestem jakims decydentem czy, ze zabraniam komus iśc sobie spiewac :?: :!: mozecie sobie stac gdzie chcecie (tak samo jak moga te łebki, za których wychowanie my nie jestesmy odpowiedzialni) ale oficjalnego przeniesienia młyna nie będzie, bo nie ma to sensu...
Pikor

re

Postprzez Qba 2005-10-20, 12:51 pm

ok
pozdrawiam
Qba

Postprzez twari 2005-10-20, 1:53 pm

Pikor napisał(a):(...)ale oficjalnego przeniesienia młyna nie będzie, bo nie ma to sensu...

Widac na darmo przez ponad 40 stron gro forumowiczow staralo sie uwypuklic sens takiego przedsiewziecia...
No ale ok- samo miejsce nie jest istota - wazne aby dopilnowac tego by mlyn przestal byc przedszkolem!! Ktora mocna ekipa ma tak dziecinny mlynek jak my?? Bo chyba Szczakowianka czy TSP to nie jest nasz wzor do nasladowania, prawda?
twari

Postprzez gĘsIA skÓrkA 2005-10-20, 5:32 pm

Twari dobrze powiedzial 40 stron i nic :? :!: :!:

Ja sie juz chyba nie bede wypowiadal w tym temacie bo to nie ma sensu.Napisze zeby isc na stojace , drugi napisze zeby nie isc , ja napisze to inni co innego... :roll: .ja od tego nie jestem :arrow: gdzie mamy prowadzic doping :arrow: czy wywalic dzieci....Marcin moze ty cos napisz co robimy...bo to sie bedzie tak ciagnelo w kolo :? :?:
gĘsIA skÓrkA

:(

Postprzez ^m@rcin^ 2005-10-20, 5:38 pm

gĘsIA skÓrkA napisał(a):Twari dobrze powiedzial 40 stron i nic :? :!: :!:

Ja sie juz chyba nie bede wypowiadal w tym temacie bo to nie ma sensu.Napisze zeby isc na stojace , drugi napisze zeby nie isc , ja napisze to inni co innego... :roll: .ja od tego nie jestem :arrow: gdzie mamy prowadzic doping :arrow: czy wywalic dzieci....Marcin moze ty cos napisz co robimy...bo to sie bedzie tak ciagnelo w kolo :? :?:

Ja juz sam nie wien co robic :? Napewno nie jestem za wywaleniem dzieci.
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez mdc dg 2005-10-20, 5:56 pm

Dobra odrzućmy opcje z wyrzucaniem dzieciaków, co proponujecie aby zachęcić starszych do powrotu do młyna :?: Bo chyba nie chcecie zostawić tak tego :roll: Nic nie robiąc możemy w najbliższej przyszłości nie zastać młyna na naszym stadionie :roll:
mdc dg

.;.

Postprzez sowik 2005-10-20, 6:07 pm

Hmmm...... może by tak dawać jakieś ulotki przy wejściu żeby zachęcić do wejścia do młyna. :roll:
sowik

Postprzez 19.barteq.06 2005-10-20, 6:10 pm

Albo taki WIELKI NAPIS :
(jeszcze nie wiem jaki ale cos w tym stylu) Zapraszamy na gorący doping i miłą atmosferze w młynie :P Zapraszają Ultras
Oczywiscie przy kasach :D
19.barteq.06

Postprzez xXx_1906 2005-10-20, 6:19 pm

Ja troche o tym myślałem ale w tej rundzie to raczej nie będzie konkretnego młyna. Szanse widze na meczu z Widzewm na wiosnę,dopiero wtedy ale cóż. Po przerwie zimowej głód piłki, debiut WF, przeciwnik atrakcyjny kibicowsko. Przydałaby sie jakaś akcja plakatowa "Młyn" na mieście. Duży wpływ może też mieć WF mająca zadebiutowac na tym meczu. Prowadzący doping z jajami tak jak to robił Krzywy chociażby we Wrocku. Wtedy może coś ruszy. Jest czas przez zimę aby o tym pomyślec. Sąna Zagłębiu tęgie głowy może coś wymyślą i od tego meczu zacznie się to wszystko odradzać. Szkoda że dopiero wtedy, ale w tej rundzie to wątpie aby było dobrze.
xXx_1906

Postprzez CharoN^ 2005-10-20, 6:28 pm

...czyli czekamy do Widzewa. Mam taką wizje... Z RTS'em będzie baaardzo dużo ludzi, młyn pewnie ok. 2 tys., zajebisty doping itd., następnie na Śląsku podobnie, a później przyjdzie mecz z drwęcą i co? i powrót do rzeczywistosci?

Ja nie mam pomysłu. Wiem jedno, póki nie będzie oddzielnego sektora nie będzie odpowiedniego dopingu na każdym meczu. Nie czarujmy się, starsi nie wrócą do młyna z meczu na mecz (co innego oczywiście jak na Ludowy zawita konkretna ekipa).

Marzenia za to mam wspaniałe, wyremontują do zegara, zrobią stojące, a my na każdym meczu wypchamy te 3 sektory tworząc młyn z prawdziwego zdarzenia 8), piekne nie :lol:?
CharoN^
Zagłębiak

Postprzez m@rio s-c 2005-10-20, 8:29 pm

wszyscy piszecie o przeniesieniu mlyna o wywaleniu lebkow
niech kazdy z was co sie wypowiada w tym temacie przyjdzie do mlyna na nastepnym meczu to zobaczycie ze nawet nie bedziecie zwracac uwagi na tych lebkow bo nie beda sie rzucali w oczy .
jakos kiedys jak bylo osobne wejscie na mlyn nikt na lebkow nie zwracal uwagi a tak samo bylo ich w h***, kazdy zajmowal sie dopingiem a nie tym ze lebki sa w mlynie :!:

łebki byly sa i beda zawsze
kazdy z was kiedys byl w takim wieku i nikt was z mlyna nie wypierdalal
Ostatnio edytowano 2005-10-20, 8:30 pm przez m@rio s-c, łącznie edytowano 1 raz
m@rio s-c
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez Ader 2005-10-20, 8:30 pm

Plan jest prosty , widzisz nie spiewajacego upomnij go nie bedzie spiewal to go wypros jesli nie po dobroci to inaczej...[/list]
Ader
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice