Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
Pikor napisał(a)::arrow: Młyn zostanie tam gdzie jest, bo nie bedziemy jak pojebani latac co mecz gdzie indziej, a sytuacji to nie zmienia ( starsi na pewno nie pobiegna ze swoich miejsc na stojace)
:arrow: Wywalac sobie możesz swoje dzieci, dopóki nie bedzie wydzielonego sektora to nikogo nie bedziesz ustawiał po trybunach. To nie wina tych łebków, ze starszym sie nie chce stanac i spiewać. Po co ich wyrzucac skoro nie ma starszych, którzy stana tam zamiast nich :?: jesli stanełaby starsza ekipa w młynie to dzieci same odsuna sie na bok..
:arrow: Do młyna przychodza Ci, którym zalezy na dopingu, a nie ludzie których trzeba namawiac...
:arrow: Jak bedzie odpowiedni młyn to Krzywy na pewno wejdzie na gniazdo :wink:
:arrow: Jaki komunikat :?: co to ludzi trzeba informowac, że doping bedzie prowadzony :?: PARANOJA
:arrow: Forumowicze jak zwykle pisza i pisza, a skutków nie ma żadnych....
PRZESTAŃCIE MARUDZIĆ :!: :!: :!: przychodzcie do młyna na każdym meczu i dajcie z siebie troche to może poprawi sie doping, bo w kółko jest pisane to samo, a poprawy sytuacji nie ma żadnej :evil:
Pikor napisał(a):(...)ale oficjalnego przeniesienia młyna nie będzie, bo nie ma to sensu...
gĘsIA skÓrkA napisał(a):Twari dobrze powiedzial 40 stron i nic :? :!: :!:
Ja sie juz chyba nie bede wypowiadal w tym temacie bo to nie ma sensu.Napisze zeby isc na stojace , drugi napisze zeby nie isc , ja napisze to inni co innego... :roll: .ja od tego nie jestem :arrow: gdzie mamy prowadzic doping :arrow: czy wywalic dzieci....Marcin moze ty cos napisz co robimy...bo to sie bedzie tak ciagnelo w kolo :? :?:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników