Mati_1987 napisał(a):A nie wystarczyło napisać że boisz się zasadzek na trasie?
Misiek nie zadał tego pytania Tobie..więc nie wiem po co odpisujesz..
Czytaj uważnie posty chłopczyku i nie baw się w adwokata :twisted:
Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
Mati_1987 napisał(a):A nie wystarczyło napisać że boisz się zasadzek na trasie?
Misiek nie zadał tego pytania Tobie..więc nie wiem po co odpisujesz..
KISIEL napisał(a):Incognito, regard-lepiej żeby jezdziło malo ludzi, niz ma jezdzic dużo takiego pokroju jak Wy.
KISIEL napisał(a):Incognito, regard-lepiej żeby jezdziło malo ludzi, niz ma jezdzic dużo takiego pokroju jak Wy.
FIGHTER1906 napisał(a):KISIEL napisał(a):Incognito, regard-lepiej żeby jezdziło malo ludzi, niz ma jezdzic dużo takiego pokroju jak Wy.
LOL, a dla ciebie liczy się tylko, żeby przyjebać komuś w ryj, wypić tanie winko i klimacik, nie?
Pzdr.
Adi89 napisał(a):FIGHTER1906 napisał(a):KISIEL napisał(a):Incognito, regard-lepiej żeby jezdziło malo ludzi, niz ma jezdzic dużo takiego pokroju jak Wy.
LOL, a dla ciebie liczy się tylko, żeby przyjebać komuś w ryj, wypić tanie winko i klimacik, nie?
Pzdr.
Nie przesadasz troche? :roll:
Adi89 napisał(a):No dobra kazdy lubi co innego WOJTEK lubi wyjazdy ,ja oprawy,ktos tam kielbaski ,ktos tam cos tam , a niektorzy lubia sie po prostu bic ja nie widze w tym nic dziwnego. Zaciekawilo mnie tylko ta wypowiedz o winie , kazdy chuligan pije tanie winka? :roll:
edit:
Nie jest wart byc kibicem Zaglebia? Moze poloz sie spac rano wstan i pomysl o tym wszystkim...
KISIEL napisał(a):k***a o czym ty piszesz, wyobraz sobie że nie tylko żule jezdżą na wyjazdy.
Potym będziesz skomlał (...)że okrutna policja bije kibiców.
Ot twoja krótka charekterystyka.
I nie skomlej juz więcej w tym temacie, bez odbioru.
FIGHTER1906 napisał(a):Adi89 napisał(a):No dobra kazdy lubi co innego WOJTEK lubi wyjazdy ,ja oprawy,ktos tam kielbaski ,ktos tam cos tam , a niektorzy lubia sie po prostu bic ja nie widze w tym nic dziwnego. Zaciekawilo mnie tylko ta wypowiedz o winie , kazdy chuligan pije tanie winka? :roll:
edit:
Nie jest wart byc kibicem Zaglebia? Moze poloz sie spac rano wstan i pomysl o tym wszystkim...
no pewnie, że nie ma w tym nic dziwnego. Ale chodzi oto, że jeżeli chcą się bić to niech robią to poza stadionowymi murami, bo ty nie będziesz miał opraw, ktoś tam nie będzie miał dopingu a Wojtek nie będzie miał wyjazdów...nawet kiełbasek nie będzie :)
kobialka napisał(a):Wyobraz sobie ze bylo nas tam wiele osob i ze wiekszosc wrocila do domu. Gadanie ze nie jade przez debili, jest conajmniej nie na miejscu, jak mowil Misiek, nic nie bylo zaplanowana, a wyobraz sobie ze debile sa tez w miejscu gdzie mieszkasz i nikt ci nie zagwarantuje ze tu ci sie nic nie stanie ....
a watpie w to ze jesli chlopaki nie beda jezdzic, to ze liczba wyjazdowcow sie zmieni .... po prostu niekotrzy musza zminic podejscie ...
Misiek DG napisał(a):FIGHTER1906 napisał(a):Adi89 napisał(a):No dobra kazdy lubi co innego WOJTEK lubi wyjazdy ,ja oprawy,ktos tam kielbaski ,ktos tam cos tam , a niektorzy lubia sie po prostu bic ja nie widze w tym nic dziwnego. Zaciekawilo mnie tylko ta wypowiedz o winie , kazdy chuligan pije tanie winka? :roll:
edit:
no pewnie, że nie ma w tym nic dziwnego. Ale chodzi oto, że jeżeli chcą się bić to niech robią to poza stadionowymi murami, bo ty nie będziesz miał opraw, ktoś tam nie będzie miał dopingu a Wojtek nie będzie miał wyjazdów...nawet kiełbasek nie będzie :)
Twój nick a twoje poglądy to chyba 2 różne bieguny :twisted:
Misiek DG napisał(a):Twój nick a twoje poglądy to chyba 2 różne bieguny :twisted:
Qba napisał(a):niekoniecznie Jego nick musi byc odbierany w tym sensie.
pozdro
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników