KRYZYS WYJAZDOWY

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez Misiek DG 2005-09-12, 2:42 pm

Mati_1987 napisał(a):
A nie wystarczyło napisać że boisz się zasadzek na trasie?

Misiek nie zadał tego pytania Tobie..więc nie wiem po co odpisujesz..

Czytaj uważnie posty chłopczyku i nie baw się w adwokata :twisted:
Misiek DG
Adventure Group

Postprzez Pesto 2005-09-12, 5:37 pm

KISIEL napisał(a):Incognito, regard-lepiej żeby jezdziło malo ludzi, niz ma jezdzic dużo takiego pokroju jak Wy.

Patrzcie go , decydent się znalazł :x Najlepiej niech jeżdżą same żule , co to lubią nakraść i narzygać - tudzież gimnazjum hools (15 lat , co drugie słowo k***a , bohaterskie walki z lampami w pociągach).

Potym będziesz skomlał , że wizerunek kibica u ludności = zapity półdebil , że państwo i przedsiębiorcy nie chcą sponsorować futbolu , że wciąż dostajemy w dupę od Włochów , Hiszpanów czy Anglików (u nich - dziwym trafem - na mecze chodzą tabuny wstrętnych pikników) , że okrutna policja bije kibiców.

Incognito , regard - mądrego to aż miło posłuchać.
Pesto
kumaty

Postprzez KISIEL 2005-09-12, 8:54 pm

k***a o czym ty piszesz, wyobraz sobie że nie tylko żule jezdżą na wyjazdy.

Potym będziesz skomlał (...)że okrutna policja bije kibiców.
Ot twoja krótka charekterystyka.

I nie skomlej juz więcej w tym temacie, bez odbioru.
KISIEL

Postprzez FIGHTER1906 2005-09-12, 9:08 pm

KISIEL napisał(a):Incognito, regard-lepiej żeby jezdziło malo ludzi, niz ma jezdzic dużo takiego pokroju jak Wy.

LOL, a dla ciebie liczy się tylko, żeby przyjebać komuś w ryj, wypić tanie winko i klimacik, nie?

Otóż dla mnie kibic to nie idiota, który jedzie tylko po to, aby najebać komuś tylko za to, że ma szalik z napisem ŁKS(przykład...). Dlaczego, gdy np. spotka się kibica Lecha czy Widzewa na wakacjach to może być fajna zabawa? Melanż, itd. Dlaczego wtedy nie ma jazdy? Otóz dlatego, że w pobliżu jednego czy drugiego nie ma setki kolegów. Spoko, nie mam nic do ludzi, którzy są niewyżyci i idą do lasu napierdalać się z drugimi nie robiąc przy tym nikomu niewinnemu krzywdy - ich sprawa. Oczywiście są to skrajności, bo wiadomo w każdej grupie są skrajności. Tak samo wśród policajntów znajdzie się fajnych ludzi. Tam również są debile i mądrzy ludzie. To tak samo jakby powiedziec, że wszystkie blondynki są głupie - nie można żyć stereotypami. Osobiście mam ogromny szacunek dla chłopaków, którzy się starają i robią coś dla Zagłębia. Czy to organizują wyjazd czy to zbierają kase czy zachęcają ludzi do dopingu itd, itd. Nie rozumiem tylko dlaczego grupka baranów ma to zniszczyć. Są oczywiście sytuację, gdzie policja prowokuje i ciężko się powstrzymać (przykład - wyjazd kibiców Jagielloni do Sosnowca), wtedy naprawdę można kurwicy dostać. Tylko po co robić sobie syf na własnym stadionie? Rozumiem jakby to była Legia, Olimpia czy BKS. Po co ruszyliśmy z bramą? Lubicie robić sobie gnój na własnym podwórku? Czy nie wystarczyłoby zaśpiewać "Jaga, Jaga trzymaj się", co zresztą zrobiliśmy. Po co był ten atak? Nie jestem jakimś lizusem policji, bo tego ścierwa (zaznaczam, nie mówię o wszystkich) nie cierpię. Tak samo teraz są zadymy w Mielcu. Policja udaje niewinnych, pokrzywdzonych. A czy te kurwy po prostu nie mogą powiedzieć - PRZEPRASZAMY ZA TO CO SIĘ STAŁO, BYŁA TO NASZA WINA, WYRAŻAMY OGROMNE UBOLEWANIE NAD TYM CO SIĘ STAŁO. Przecież wtedy nie było by takiej zadymy, ale gdy te ..... (nie przeklinam już bo ktoś mi znów zarzuci, że chce zbudować sobie respekt...) próbują ludziom wkręcić nieprawde to co się dziwić chłopakom. Wina leży po środku. Bo zarówno tu i tu są debile. Nie róbmy jednak z siebie pokrzywdzonych, bo sami w duchu wiece, ze tak nie jest. Rozpisałem się może troche bez sensu, no ale cóz takie jest moje zdanie. Podsumowując tu i tu są winni. Ale takie cwaniactwo typu "jestem twardy bo rozjebałem bramę, ubrałem koszulkę CHWDP i rzuciłem w policjanta cegłą dzięki czemu niewinna kobieta dostała z shotgun'a są dla mnie conajmniej dziwne" No nic jeżeli kogoś uraziłem to sorry.

Co do głównego wątku - jeżeli mam 40zł na tydzień to jak mam z tego: kupić fajki, zaprosić dziewczynę na piwo, kupić sobie coś do picia dajmy na to w czasie szkoły itd. skąd np. miałem wziąć 50zł na wyjazd? Jak mam kasę to jadę. Na mecze wszystkie u siebie chodzę, bo 12zł to nie jest jakaś astronomiczna suma - teraz jeszcze doszedł hokej (8zł). Uwierzcie, jeżeli ...a zresztą asfd (jeżeli przekręciłem nick to sorry) wszystko idealne ujął.

Pzdr.
FIGHTER1906
Pokemon z żółtą kartką

Postprzez Ader 2005-09-12, 9:14 pm

FIGHTER1906 napisał(a):

LOL, a dla ciebie liczy się tylko, żeby przyjebać komuś w ryj, wypić tanie winko i klimacik, nie?

Pzdr.

Nie przesadasz troche? :roll:
Ader
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez FIGHTER1906 2005-09-12, 9:17 pm

Adi89 napisał(a):
FIGHTER1906 napisał(a):

Pzdr.

Nie przesadasz troche? :roll:

No sorry Adi, ale koleś zrobił się tu jakimś decydentem. I w jego mniemaniu jeżeli ktoś nie jedzie na mecz po to, aby się napie.... to w ogóle nie jest wart bycia kibicem Zagłębia.

Pzdr.

EDIT: zresztą temat się rozmył i chyba wszystko już zostało powiedziane...
FIGHTER1906
Pokemon z żółtą kartką

Postprzez Ader 2005-09-12, 9:23 pm

No dobra kazdy lubi co innego WOJTEK lubi wyjazdy ,ja oprawy,ktos tam kielbaski ,ktos tam cos tam , a niektorzy lubia sie po prostu bic ja nie widze w tym nic dziwnego. Zaciekawilo mnie tylko ta wypowiedz o winie , kazdy chuligan pije tanie winka? :roll:

edit:

Nie jest wart byc kibicem Zaglebia? Moze poloz sie spac rano wstan i pomysl o tym wszystkim...
Ader
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez FIGHTER1906 2005-09-12, 9:55 pm

Adi89 napisał(a):No dobra kazdy lubi co innego WOJTEK lubi wyjazdy ,ja oprawy,ktos tam kielbaski ,ktos tam cos tam , a niektorzy lubia sie po prostu bic ja nie widze w tym nic dziwnego. Zaciekawilo mnie tylko ta wypowiedz o winie , kazdy chuligan pije tanie winka? :roll:

edit:

Nie jest wart byc kibicem Zaglebia? Moze poloz sie spac rano wstan i pomysl o tym wszystkim...

no pewnie, że nie ma w tym nic dziwnego. Ale chodzi oto, że jeżeli chcą się bić to niech robią to poza stadionowymi murami, bo ty nie będziesz miał opraw, ktoś tam nie będzie miał dopingu a Wojtek nie będzie miał wyjazdów...nawet kiełbasek nie będzie :)
FIGHTER1906
Pokemon z żółtą kartką

Postprzez regard 2005-09-12, 10:12 pm

KISIEL napisał(a):k***a o czym ty piszesz, wyobraz sobie że nie tylko żule jezdżą na wyjazdy.

Potym będziesz skomlał (...)że okrutna policja bije kibiców.
Ot twoja krótka charekterystyka.

I nie skomlej juz więcej w tym temacie, bez odbioru.

Kisiel, Ty kumaty jesteś. Hools pełną gebą. Incognito powiedział, ja powtórzę. Wyjazd to dla mnie ma być przyjemność - mecz, powrót spokojny do domu bez ryzyka, że albo wyłąduje na dołku za niewinność jako ,,najbardziej agresywny" albo przypadkiem dostane ja czy dziecko z kamienia. Rozumiesz o czym mówie, skoro nie użyłem słowa k***a? Jak chcesz skomleć jeszcze to na prv.
regard

Postprzez Misiek DG 2005-09-12, 10:20 pm

FIGHTER1906 napisał(a):
Adi89 napisał(a):No dobra kazdy lubi co innego WOJTEK lubi wyjazdy ,ja oprawy,ktos tam kielbaski ,ktos tam cos tam , a niektorzy lubia sie po prostu bic ja nie widze w tym nic dziwnego. Zaciekawilo mnie tylko ta wypowiedz o winie , kazdy chuligan pije tanie winka? :roll:

edit:

no pewnie, że nie ma w tym nic dziwnego. Ale chodzi oto, że jeżeli chcą się bić to niech robią to poza stadionowymi murami, bo ty nie będziesz miał opraw, ktoś tam nie będzie miał dopingu a Wojtek nie będzie miał wyjazdów...nawet kiełbasek nie będzie :)

Twój nick a twoje poglądy to chyba 2 różne bieguny :twisted:
Misiek DG
Adventure Group

Postprzez regard 2005-09-12, 10:32 pm

kobialka napisał(a):Wyobraz sobie ze bylo nas tam wiele osob i ze wiekszosc wrocila do domu. Gadanie ze nie jade przez debili, jest conajmniej nie na miejscu, jak mowil Misiek, nic nie bylo zaplanowana, a wyobraz sobie ze debile sa tez w miejscu gdzie mieszkasz i nikt ci nie zagwarantuje ze tu ci sie nic nie stanie ....
a watpie w to ze jesli chlopaki nie beda jezdzic, to ze liczba wyjazdowcow sie zmieni .... po prostu niekotrzy musza zminic podejscie ...

kobialka. Większość wróciła, a ktoś nie wrócił? Jasny tok rozumowania. Pal licho, ten co nabroił. Nawarzył piwa, to niech je wypije. Szkoda tych, którzy pojechali na mecz i za niewinność pokutują.... Argumenty, że nie zaplanowane, że na miejscu też są debile .... A może by tak wyeliminować debili z zagłębia skoro przyznalaś, że tacy są? Z debilami? Ku przemyśleniu. Pozdrawiam.
regard

re

Postprzez Qba 2005-09-12, 10:39 pm

Misiek DG napisał(a):
FIGHTER1906 napisał(a):

edit:

Twój nick a twoje poglądy to chyba 2 różne bieguny :twisted:

niekoniecznie Jego nick musi byc odbierany w tym sensie.

pozdro
Qba

Postprzez regard 2005-09-12, 10:43 pm

Misiek DG napisał(a):Twój nick a twoje poglądy to chyba 2 różne bieguny :twisted:

Misiek a tak merytorycznie się wypowiesz? Co ma nick do poglądów? Adwokatem się zrobiłem, ale ciśnie mnie cwaniactwo. Z jednej strony ubolewanie, że tak mało ludzi jeździ na wyjazdy, najeżdżanie na tych co jeżdżą incognito, a z drugiej sami hoolsi. Nie każdego interesują rozróby, chlanie, melanżowanie, umacnianie zgód, zasadzki po drodze. Niektórych interesuje wyłącznie mecz! Kumacie, k***a?? Bez odbioru. Myślcie dalej dlaczego frekwencja wyjazdowa się zmniejsza.
regard

Re: re

Postprzez FIGHTER1906 2005-09-12, 10:52 pm

Qba napisał(a):niekoniecznie Jego nick musi byc odbierany w tym sensie.

pozdro

no właśnie...
FIGHTER1906
Pokemon z żółtą kartką

Postprzez Pesto 2005-09-12, 11:36 pm

regard napisał(a):Kisiel, Ty kumaty jesteś. Hools pełną gebą. (...) Rozumiesz o czym mówie, skoro nie użyłem słowa k***a?

padłem na pysk :lol: :lol: :lol:
Pesto
kumaty

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice