hamas napisał(a):Chlopcy z Rogoznika NIGDY sie nie zku(L)wia
Kompleksy :!: :?: :?
Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
Marcin79 napisał(a):Przemko ty mieszkales na plaka?To musimy sie napewno znac.Obecnie Wojkowice to 100%ZAGLEBIE,moze sa jakies wyjatki.Na kazdym meczu ZAGLEBIA czy to u siebie,czy na wyjezdzie jest kilka osob z Wojkowic.Leyton,Masz racje z ta polonia bytom,bo wiem ze w latach 80 jezdziło kilka osob do bytomia.A co do kosy z grodzcem,zawsze byla dla mnie dziwna(moze dlatego,ze nie mieszkam od urodzenia w Wojkowicach,tylko sie przeprowadzilem w 1989 z bedzina),ze dwie zaglebiowskie miejscowosci,kibicujace ZAGLEBIU,czuja do siebie taka nienawisc,podobnie bylo z czeladzia,choc ja osobiscie nigdy do grodzca nic niemialem,mialem ta duzo znajomych.Podobnie bylo z czeladzia,dopiero pozniej,kibice w obu tych miastach przejzeli na oczy,ze łaczy ich ZAGLEBIE i tak powstala zgoda,a nie tak jak mowisz Przemko,ze to dlatego jest zgoda bo w Wojkjowicach gra kilku czeladzian,jakie to ma znaczenie,ze oni grają?Acha jeszcze do Andgaw,zgodze sie z toba ze kamyce,zychcice to byli kibice poloni,ale Bobrowniki to nie Wojkowice.I nie przypominam sobie takiego meczu z grodzcem(a bylem na kazdym meczu w Wojkowicach,moze mnie pamiec myli)zeby Wojkowice przegraly 0:1i uciekały przed GrodzcemPamietam za to wygrana6:2 i skrjenie wszystkich flag Grodzcowi.
hamas napisał(a):W Rogozniku Zaglebie????
Był Jest i ZAWSZE bedzie nasz kochany Gornik Zabrzanski
Coprawda duzo wyjechalo i opuscilo Rogol ale dalej tworzymy grupe 10-15 osobowa (2-3 samochody) jezdzaca w miare możliwosci na nasz ukochony jedyny klub
ROGOZNIK - 100% ANTYZAGLEBIE
Chlopcy z Rogoznika NIGDY sie nie zku(L)wia
hamas napisał(a):ROGOZNIK - 100% ANTYZAGLEBIE
Chlopcy z Rogoznika NIGDY sie nie zku(L)wia
przemko8 napisał(a):powspiman wojaże tego fanclubu na mecze zagłebia na pewno 30 wojkowiczan była na meczu w Brzozowicach Zagłebia Sosnowiec z Andaluzją w lidze sląskiej jak Zagłebie grało.Potym meczu wojkowiczanie mieli małe problemy.
Tomano napisał(a):co do liczby 30 Wojkowiczan w Brzozowicach to liczba ta wydaje mi sie troche podejrzana, bylem na tym meczu i w sumie bylo nas troche ponad 100 wiec ciezko mi uwierzyc ze jedna trzecia skladu byla z Wojkowic. :roll:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników