Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
bankier napisał(a):na swoich łamach dzisiejszy Dziennik Zachodni pisze o kwocie 600 tys. złotych - która wg Rudego bedzie wydatkowana na bieżącą działalność klubu. Ile w tym prawdy? Nie wiem 8)
MACIEK 86 napisał(a):źródło Fakt - i wszystko jasne
gruby napisał(a):MACIEK 86 napisał(a):źródło Fakt - i wszystko jasne
następny krytyk dziennikarstwa się znalazł,jak pisali że Ujkiem się interesuje klub ze Szwecji to się wszyscy też śmiali a jednak wyszło tak jak napisali więc do tego artykułu też prosze podchodzić sceptycznie,kolejne dni pokażą jak będzie... ciekawe skąd to info dziennikarze Faktu posiadają... :roll: :roll:
BuBy_MaDnEss_#4 napisał(a):gruby napisał(a):MACIEK 86 napisał(a):źródło Fakt - i wszystko jasne
następny krytyk dziennikarstwa się znalazł,jak pisali że Ujkiem się interesuje klub ze Szwecji to się wszyscy też śmiali a jednak wyszło tak jak napisali więc do tego artykułu też prosze podchodzić sceptycznie,kolejne dni pokażą jak będzie... ciekawe skąd to info dziennikarze Faktu posiadają... :roll: :roll:
moze dlatego 300 tys i gracz na wymiane. A Faktu sie nie czepiajcie brukowiec ale dział sportowy ma jeden z lepszych w Polsce ( w gazetach codziennych oprócz prasy fachowej typu PS , Tempo)
gruby napisał(a):w dzisejszym Fakcie ukazał się artykuł o Ujku,przytocze tylko ostatni fragment tego artykułu:
"....Alternatywą dla Ujka w Bełchatowie ma być napastnik z Czech Martin Prochazka (32 lata).Niewykluczone że jeśli Ujek trafi w końcu do GKS,to Prochazka ,mający na swoim koncie występy w LM (ze Spartą Praga) wyląduje w Sosnowcu...
:roll: :roll:
paweł w. napisał(a):Ja stawiam, że kupią Węgrzyna, nie jest taki zły . Na drugą ligę - myślę że mógłby się przydać. I coś czuję, że jeszcze kogoś kupimy. 8)
ale kogo ???
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników