viking napisał(a):Ta firma to kogucik, jest kilku pracowników i kuniec. Koparkę to moge pożyczyć od kumpla co to za problem .....szok jak intensywny jest ten remont. Prowizorka to mało powiedziane:(. Faktycznie kibice zmodernizowaliby tą trybunkę w moment. Apropo a czy stowarzyszenie nie moze w takim przetargu wziąść udziału 100- 200 ludzi jakby smignęło zaraz 2 sektory by stały a miasto kasę wpłaciłoby by na cel stowarzyszenia :)
Zdjęcia o których mowa powinny być faktycznie zroboine i wklejone w internecie na stronce Sosnowiec info.
Przed wyborami zajebisty chwyt wyborczy ....jak włądza radzi sobie ze sportem w mieście:)))
Kurczę kilka stówek to dla Sosnowca śmiech. 270 tysiaków *2 na jakies skateparki czy inne buble. (górka hehehe nie powiem ile ) nie rozumiem problemu zeby wygospodarować kilak baniaków i zrobić jak trzeba remont. To naprawdę gościom z Ratusza nie przystoi wstyd i chańba:(.
Bo to właśnie jest Polska a nie elegancja Francja! :D
Wierz mi im to lotto.
A o nowym stadionie możemy pomarzyć przez jakieś 10 lat, no może przez 8, mógłbym sie o kilka kratek piwka założyć :D
ale szkoda mi przegranego.
Jestem ciekaw jak długo będą montować i za ile OŚWIETLENIE?
Z ludowego robią 12 tysięcznik, to będzie nasz nowy , stary poczciwy stadion. I na taki się szykujmy.
pozdro
<obym się mylił, ale jestem realistą>