OBCHODY JUBILEUSZU 100-lecia POWSTANIA KLUBU

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez Piotrek89 2005-05-08, 4:12 pm

Ja mysle ze ze trzeba cos zrobic zeby bylo wiecej kibicow ZAGŁĘBIA :D
A nie np. mecze i co z tych meczy bedzie przyjda ci sami co chodza na mecze ligowe a to nie tylko o to chodzi :!: 8)
Piotrek89

Postprzez Robson_sc 2005-05-08, 4:26 pm

Ja mysle ze ze trzeba cos zrobic zeby bylo wiecej kibicow ZAGŁĘBIA
A nie np. mecze i co z tych meczy bedzie przyjda ci sami co chodza na mecze ligowe a to nie tylko o to chodzi

Heh nie rozumiem Cie. A jak niby ma byc wiecej kibicow Zagłebia jesli nie poprzez organizacje meczu z atrakcyjnym rywalem na 100lecie klubu?? Dzieki takim inicjatywom promujemy Zagłebie i futbol ogolnie mowiac przeciez. Nie jestesmy Bog wie kim i nie mamy takich środkow by 100-lecie obchodzic z pompą godna Barcelony. Jesliby udalo sie zaprosic nasze zgody + Torino na okolicznosciowy turniej byloby fajnie. Do tego dochodza vlepy , koszulki itp. Mysle , ze to optymalna wersja obchodow jubileuszu ale obojetnie co by nie bylo organizowane prawdziwy kibic Zagłebia ma OBOWIAZEK uczestniczyc w naszym święcie.
Robson_sc

...

Postprzez Krawiec 2005-05-08, 4:38 pm

Nie jesteśmy potęgą finansową ale przyjazd takich firm jak np. Celtic czy Ajax jest jak najbardziej realny . Tzn był bo już chyba za późno. Jest to kwestia zaangażowania bo możliwości są.
Krawiec

Postprzez Piotrek89 2005-05-08, 6:49 pm

Robson_sc napisał(a):
Ja mysle ze ze trzeba cos zrobic zeby bylo wiecej kibicow ZAGŁĘBIA
A nie np. mecze i co z tych meczy bedzie przyjda ci sami co chodza na mecze ligowe a to nie tylko o to chodzi

Heh nie rozumiem Cie. A jak niby ma byc wiecej kibicow Zagłebia jesli nie poprzez organizacje meczu z atrakcyjnym rywalem na 100lecie klubu?? Dzieki takim inicjatywom promujemy Zagłebie i futbol ogolnie mowiac przeciez. Nie jestesmy Bog wie kim i nie mamy takich środkow by 100-lecie obchodzic z pompą godna Barcelony. Jesliby udalo sie zaprosic nasze zgody + Torino na okolicznosciowy turniej byloby fajnie. Do tego dochodza vlepy , koszulki itp. Mysle , ze to optymalna wersja obchodow jubileuszu ale obojetnie co by nie bylo organizowane prawdziwy kibic Zagłebia ma OBOWIAZEK uczestniczyc w naszym święcie.

HEHE to wlasnie mowie ze prawdziwy kibic przyjdzie na (mecz moze) Jubileusz na bank ( powinien) ale trzeba cos zrobic zeby bylo wiecej kibicow :wink:
Nie wiem moze łazić caly dzien po Sosnowcu w barwach
znam nie jednego co sie albo boji jechac ale nie wie jak jest na meczu , co sie dzieje , jaka jest atmosfera itp. ale patrzy na wyniki ZAGŁĘBIA Trzeba przyciagnąć ludzi na to :!:
Ale najlepiej by bylo jak by nasi byli w 1 lidze :D
PoZDRo
Piotrek89

Postprzez problematyk-ziom 2005-05-09, 4:44 pm

nie bede całego cytował bo to bezsensu... rozumiem o czym przedmówca mówi... nie raz słyszałem... "a biją na meczach?", "pojecha bym ale pałą nie chce dostać", "a często są rozruby?"... a interesują się w jakims stopniu tym klubem i ma on dla nich znaczenie! mysle że mecze ze sławnym np. Barceloną sciągnoł by takie tłumy że by z 20 tys na trybunach było... niestety o Barcelonie nie ma co nawet marzyć ale są to niezłe promocje klubu i sosnowieckiej piłki nożnej!
problematyk-ziom

OBCHODY JUBILEUSZU 100-lecia POWSTANIA KLUBU

Postprzez zentrum61 2005-05-10, 9:43 am

nasz klub to nie "galakticos" to prawda i z tym nikt nie będzie dyskutował,
natomiast trzeba wykorzystać te możliwości ,które są pod ręką np. p.CYGAN, p.MATERNA,p.GAJOS i inni znani w POLSCE ZAGŁĘBIACY obojga
płci, przecież oni swoimi osobami mogą pociągnąć rzesze,nie wspominajac
o wielu zawodnikach z czasów RKU,STALI , ZAGŁĘBIA .
krótko mówiąc trzeba nam czyli kibicom ,zorganizowac taki a'la sztab
organizacyjny- zbierający i sortujący wszystkie pomysły - chyba że czekamy aż to ktoś zrobi za nas.
myślę że najlepciejszy w tym temacie byłby krawiec -zna ludzi ,ma gość rozeznanie i wie jak się coś takiego robi - przepraszam cię brachu jeśli nie chcesz być wypychany do tabuli,ale jesteś dobrym kandydatem chyba że są inne propy
pozdro
zentrum61

...

Postprzez Krawiec 2005-05-10, 11:48 am

Primo po pierwsze tutaj klub musi mieć ambitny plan. Kibice mogą pomóc i taj jak mówię ściągnięcie np. Celticu czy Ajaxu nie jest rzeczą niemożliwą. Słyne kluby w okresie wakacyjnym rozgrywają mecze propagujące futbol tylko trzeba odpowiednio wcześniej o to się postarać .

Jakieś pół roku temu była o tym mowa na spotkaniu z dyr. Rudym . Sqra zaoferował rzecz, która załatwia wszystkie koszty takiej operacji ale sprawa do dziś jest "do przedyskutowania".

Jeśli chodzi o dotarcie do naszych sław sportowych i innych, to rzecz jest stosunkowo prosta. Tutaj ludzie związani z sosnowiec.info.pl mogliby dużo pomóc.

Jeśli chodzi o organizację i poprowadzenie samej imprezy jubileuszowej to po prezentacji w Mirage widać, że jest potencjał.

Można to posklejać ale pod warunkiem, że klub będzie otwarty na pomysły i inicjatywę ludzi spoza gabinetów i pod drugim warunkiem bardzo istotnym, że sami kibice się dogadają , a tu jest potrzebny ktoś z autorytetem kto to poukłada i tu też jest problem.

Za dużo jest tych warunków więc czarno to widzę .
Krawiec

Postprzez SCORPARO 2005-05-13, 8:12 pm

A jaj mam inny pommysł - PRZESTAĆ BLUZGAĆ ( wiem to raczej awykonalne), nie wpuszczać pijanych na stadion, dacz poczuć zwykłemy człowiekowi że nic mu nie grozi na stadionie (przynajmniej w Sosnowcu), a być może pokażą się całe rodziny na stadionach. Uważam że ja osobiście odniosłem już mały sukcesik - zaciągnąłem swoją żonę na mecz ( Zagłębie - Odra Opole - III liga- mecz zakończony Burdami), i od tamtej pory hasamy razem na Zagłębie ( nie było łatwo ją namówić na kolejny mecz po tym z Odrą O).

Tak więć więcej bezpieczeństwa na stadionie a być może z tych ludzi któży po raz pierwszy przyjdą na mecz chociaż 10 % zakocha się w Zagłębiu ( tak jak ja 22 lata temu) :-))

ZAGŁĘBIE 4EVER
SCORPARO

Postprzez tomas1906 2005-05-24, 10:03 am

Ja mysle,ze takie kluby jak celtik czy zjaks sa poza naszym zasiegiem i tzeba zaprosic zgody ewentualnie torino bilety oczywiscie za pare zloty np 5 a cala zebrana suma przeznaczona na oprawy meczow w sezonie jubileuszowym i jakas sektorowka ze starym cherbem i jakies spoko chaslo milym prezentem bylby tez awans i zmiana cherbu oraz limitowana seria pamiatek.
tomas1906

Postprzez Lukasz_1906 2005-05-24, 10:07 am

Tomke zasięgnij do słownika ortograficznego :wink: wkońcu w styczniu masz mature a Ty takie byki stawiasz :lol: :D
sory za rozmycie tematu :!:
Lukasz_1906

Postprzez WOJTEK 2005-05-24, 10:31 am

Z TAKIMI BYKAMI TO NAWET W PODSTAWÓWCE MÓGŁBY MIEĆ KŁOPOTY. :lol:
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez Greg1906 2005-05-24, 1:24 pm

Hmm interesujące pomysły, szczególnie ten ze zmianą cherbu. To jest chyba strzał w dziewiątke.
Greg1906
Nadzieja białych

Postprzez zentrum61 2005-10-26, 8:18 pm

obchody 100-lecia ZAGŁĘBIA SOSNOWIEC nadchodzą nieubłaganie , tutaj cisza ,wszystko śpi nawet craxa organizuje obchody założyli jakąś fundację
tylko że na razie z tego co widziałem w TV to się przerzucają pretensjami , Torino MOŻE NIE ZECHCIEC Z NAMI SIĘ BAWIĆ BO ONI TEŻ DATUJĄ1906
zentrum61

Postprzez kondi 2005-10-27, 10:37 am

Greg1906 napisał(a):Hmm interesujące pomysły, szczególnie ten ze zmianą cherbu. To jest chyba strzał w dziewiątke.

Proszę Cię ... jak tak będziesz pisał to na pewno go nie zmienią :evil:
kondi

Postprzez Pesto 2005-10-27, 10:49 am

kolega nie wyczuł ironii :lol:

kuknij sobie na ortograficzne popisy tomasa 1906 , jak już musisz odgrzewać spory sprzed pół roku :lol:
Pesto
kumaty

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna