Ja mysle ze ze trzeba cos zrobic zeby bylo wiecej kibicow ZAGŁĘBIA :D
A nie np. mecze i co z tych meczy bedzie przyjda ci sami co chodza na mecze ligowe a to nie tylko o to chodzi :!: 8)
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Ja mysle ze ze trzeba cos zrobic zeby bylo wiecej kibicow ZAGŁĘBIA
A nie np. mecze i co z tych meczy bedzie przyjda ci sami co chodza na mecze ligowe a to nie tylko o to chodzi
Robson_sc napisał(a):Ja mysle ze ze trzeba cos zrobic zeby bylo wiecej kibicow ZAGŁĘBIA
A nie np. mecze i co z tych meczy bedzie przyjda ci sami co chodza na mecze ligowe a to nie tylko o to chodzi
Heh nie rozumiem Cie. A jak niby ma byc wiecej kibicow Zagłebia jesli nie poprzez organizacje meczu z atrakcyjnym rywalem na 100lecie klubu?? Dzieki takim inicjatywom promujemy Zagłebie i futbol ogolnie mowiac przeciez. Nie jestesmy Bog wie kim i nie mamy takich środkow by 100-lecie obchodzic z pompą godna Barcelony. Jesliby udalo sie zaprosic nasze zgody + Torino na okolicznosciowy turniej byloby fajnie. Do tego dochodza vlepy , koszulki itp. Mysle , ze to optymalna wersja obchodow jubileuszu ale obojetnie co by nie bylo organizowane prawdziwy kibic Zagłebia ma OBOWIAZEK uczestniczyc w naszym święcie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: jaca661966