Adi89 napisał(a):CharoN^ napisał(a):1. Choć Kamil doping prowadzi dość dobrze, to w moim odczuciu wodzirejem zawsze powinien być Szymon lub Krzywy. Robią to zdecydowanie najlepiej (nie jest to tylko moje zdanie, np. jeśli chodzi o Szymona... wielu znajomych "cieszy się", kiedy właśnie on wchodzi na gniazdo, odrazu zaczynają konkretniej śpiewać).
i takich ludzi nie rozumie obojetnie kto prowadzi doping to kazdy powinien spiewac na maxa anie "nie spiewam bo nie prowadzi ten a prowadzi tamten" :roll:
Niestety tak jest, i nikt tego nie zmieni w przypadku niektórych osób. Przypomniały mi się jeszcze dwie moje sugestie :D. A więc:
- Wydaję mi się, że powinien być jeszcze jeden bęben, a co najważniejsze bęben powinien biernie uczestniczyć w dopingu (np. przy klaskaniu powinien się włączać, oczywiście moje zdanie).
- Teraz przykład z ostatniego spotkania z GKSem, czy Szymon na początku, lub Kamil później nie mogli poderwać 2 sektora? Daje sobie ręke uciąć, że po zwróceniu uwagi cały sektor by wstał...
ps. propozycje fightera jak najbardziej trafne.