"Młyn" - Opinie - Propozycje - Komentarze ...

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez Mati_1987 2005-05-02, 5:22 pm

Kamil ...pierdol tych co krytykują.. jeśli czujesz to co robisz.. to rób TO.. i nie zwracaj uwagi na zgryźliwe uwagi... no chyba że nie podoba Ci się prowadzenie dopingu.. wtedy możesz zrezygnować..
prawda jest taka...że najwięcej krytykują Ci którzy HUJA robią..
nara
Mati_1987
Os.Piastów oficial fans

Postprzez bua 2005-05-02, 6:29 pm

Kamil chyba Ci słońce za bardzo przygrzalo.....dobrze Ci idzie i nie rezygnuj nie ma osob które moga prowadzic doping a Tobie to wychodzi dobrze....wiec nei pieprz głupot tylko prowadz dalej :):)
bua

Postprzez DaMi 2005-05-02, 6:52 pm

Kamil nie fisiuj :evil: Nie słuchaj pierd... jakiś paziów - najlepiej krytykować. Niech Ci co im się nie podoba prowadzenie dopingu przez Kamila przyjdą na mecz z Radomiakiem i sami poprowadzą doping bo na necie to każdy może pisać.
A co do ostatnich interwencji w młynie - najwięcej płaczą pewnie Ci co zostali wyproszenie z młyna albo dostali klapsa.
Ostatnio edytowano 2005-05-03, 2:29 am przez DaMi, łącznie edytowano 1 raz
DaMi

Postprzez Franz 2005-05-02, 8:10 pm

Kamil więc sam pisałeś że robisz to bo kochasz Zagłębie więc chyba teraz nie zrezygnujesz :/ .
Franz
Pudzian

Lokalizacja: Sosnowiec- Pogoń Posty: Licznik nieczynny do odwołania

Postprzez emdżej 2005-05-02, 8:35 pm

Wielu pewnie stwierdzi, że nie mam się co odzywać na temat młynu skoro w nim nie jestem. Ale słyszałem kilkakrotnie doping prowadzony przez Kamila na hokeju i jak dla mnie było dobrze. Więc się Kamil nie przejmuj krytyką bo to zazdrość, że ty prowadzisz doping, a nie ci krytykanci. A jeśli sam uważasz, żę cos jest nie tak to przecież młody jesteś i będziesz się wprawiał. Najważniejsze, ze robisz to co lubisz i nie ważne jest jak to robisz. RÓB TO DALEJ!
emdżej

Postprzez Ader 2005-05-02, 8:46 pm

ja nie bede mowil ze pan R sie smial ze Kamil ma prowadzic doping a tu jednak bylo co innego:)
Ader
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez Kamil^ 2005-05-03, 10:35 am

Bedzie dobrze. Damy rade ;) Pozdro dla osoby która przemówiła mi do rozsądku :)
Kamil^

Postprzez emdżej 2005-05-03, 10:41 am

Kamil, a jeśli można wiedzieć to kto ci do rozsądku przemówił? :)
emdżej

Postprzez Kamil^ 2005-05-03, 10:59 am

emdżej napisał(a):Kamil, a jeśli można wiedzieć to kto ci do rozsądku przemówił? :)

A niech to zostanie moją słodką tajemnicą i osoby która mnie przekonała do tego :)
Kamil^

Postprzez CharoN^ 2005-05-03, 6:55 pm

1. Choć Kamil doping prowadzi dość dobrze, to w moim odczuciu wodzirejem zawsze powinien być Szymon lub Krzywy. Robią to zdecydowanie najlepiej (nie jest to tylko moje zdanie, np. jeśli chodzi o Szymona... wielu znajomych "cieszy się", kiedy właśnie on wchodzi na gniazdo, odrazu zaczynają konkretniej śpiewać).

2. Czemu przed wejściem zawodników nikt nie nakłonił do przyjścia do młynu ze stanowiska spikera? (jak w spotkaniu z Arką, gdzie młyn wyglądał b.dobrze, doping przez większość spotkaniu również). Mam nadzieję, że w dalszym ciągu będzie to stosowane.

3. Ta selekcja w młynie na pewno wyjdzie nam na dobre, brawa dla pomysłodawców i wykonawców :D.

4. Odnośnie oprawy. W tym elemencie skupmy się na najważniejszych spotkaniach, a co najważniejsze: ZACZNIJMY WRZUCAĆ! Przecież 650 zł zebrane na Bełchatowie to śmiech na sali... Trzeba poczynić jakieś kroki, aby ludzie zaczęli wrzucać do puszek (niech każdy odmówi sobie jedno piwo, to chyba jest do wykonania).
CharoN^
Zagłębiak

Postprzez Ader 2005-05-03, 7:21 pm

19*kAMiL*06 napisał(a):
emdżej napisał(a):Kamil, a jeśli można wiedzieć to kto ci do rozsądku przemówił? :)

A niech to zostanie moją słodką tajemnicą i osoby która mnie przekonała do tego :)

Kamil nie badz taki powiedz 8)
Ader
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez Ader 2005-05-03, 7:23 pm

CharoN^ napisał(a):1. Choć Kamil doping prowadzi dość dobrze, to w moim odczuciu wodzirejem zawsze powinien być Szymon lub Krzywy. Robią to zdecydowanie najlepiej (nie jest to tylko moje zdanie, np. jeśli chodzi o Szymona... wielu znajomych "cieszy się", kiedy właśnie on wchodzi na gniazdo, odrazu zaczynają konkretniej śpiewać).

i takich ludzi nie rozumie obojetnie kto prowadzi doping to kazdy powinien spiewac na maxa anie "nie spiewam bo nie prowadzi ten a prowadzi tamten" :roll:
Ader
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez FIGHTER1906 2005-05-03, 7:24 pm

19*kAMiL*06 napisał(a):Dla nie których osób może to będzie coś wspaniałego. Więc mówie, że ostatni raz prowadziłem doping na Bełchatowie. Nie mam do tego predyspozycji więc nie biore się za to.
Pozdro

Według mnie jesteś przeciętny, ale jesteś młody. I nie mówię tego z złośliwości, ale po prostu piszę to co myślę. Zdecydowanie lepiej robią to Szymon i Krzywy, no ale twój czas jeszcze nadzejdzie :)

Pozdro!
FIGHTER1906
Pokemon z żółtą kartką

Postprzez FIGHTER1906 2005-05-03, 7:38 pm

Moim zdaniem (jeżeli chodzi o sam Młyn) można robić następujące rzeczy:

- dzieci (12-14 lat) odrazu wywalać, ich piski nic nie dadzą,
- jeżeli ludzie nie będą śpiewać po prostu podchodzić i wyjdź stąd, bo nie śpiewasz,
- powiększyć grupę, lub zoorganizować nowe,
- młode grupy chłopaków, którzy na bank będą chcieli pomóc,
- zoorganizować doping obustronny, czyli jeden młyn po lewej, a drugi po prawej. Dałoby to zajebisty efekt,
- na wyjazdy po prostu złotówka więcej (w cenie wyjazdu)

To tylko niektóre moje propozcyję...

Pzdr!
FIGHTER1906
Pokemon z żółtą kartką

Postprzez CharoN^ 2005-05-03, 7:44 pm

Adi89 napisał(a):
CharoN^ napisał(a):1. Choć Kamil doping prowadzi dość dobrze, to w moim odczuciu wodzirejem zawsze powinien być Szymon lub Krzywy. Robią to zdecydowanie najlepiej (nie jest to tylko moje zdanie, np. jeśli chodzi o Szymona... wielu znajomych "cieszy się", kiedy właśnie on wchodzi na gniazdo, odrazu zaczynają konkretniej śpiewać).

i takich ludzi nie rozumie obojetnie kto prowadzi doping to kazdy powinien spiewac na maxa anie "nie spiewam bo nie prowadzi ten a prowadzi tamten" :roll:

Niestety tak jest, i nikt tego nie zmieni w przypadku niektórych osób. Przypomniały mi się jeszcze dwie moje sugestie :D. A więc:
- Wydaję mi się, że powinien być jeszcze jeden bęben, a co najważniejsze bęben powinien biernie uczestniczyć w dopingu (np. przy klaskaniu powinien się włączać, oczywiście moje zdanie).
- Teraz przykład z ostatniego spotkania z GKSem, czy Szymon na początku, lub Kamil później nie mogli poderwać 2 sektora? Daje sobie ręke uciąć, że po zwróceniu uwagi cały sektor by wstał...

ps. propozycje fightera jak najbardziej trafne.
CharoN^
Zagłębiak

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice