Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Z całym szacunkiem Panie Tadeuszu , ale proponując Małochę do pierwszej jedenastki na starcie osłabił Pan zespół oczywiście czysto teoretycznie bo są to tylko nasze dywagacje. Idąc za Pana propozycją składu rozsądniejsze wydaje się zagrać jednym napastnikiem np ZUBANOVIC a Ujka ustawić w środku.Tadeusz Wisniewski napisał(a):Paczkowski nie jest gotowy do gry. A zatem sklad na mecz w Mlawie :
BEBEN Warakomski Teresa Hosic Adzem
Wolanski Malinowski Morawski Luczywek
( Ujek)
Malocha Zubanovic
Problem mam w tym iz nie mam wyczucia ktora para napastnikow bedzie w tym dniu skuteczna. Najwazniejsze aby nasi zaczeli to spotkaniem zdobyciem bramki pierwsi to pozniej juz bedzie zdecydowanie latwiej. Moj typ to Mlawa - Zaglebie 0 - 2
Pozdrawiam
Tadeusz
Qba napisał(a):i jeszcze jedno: nie wiem kto to byl, ale zawodnik z nr 14, ktory wszedl na zmiane w Kielcach to byla zenada, on po prostu przeszedl sobie obok meczu.. najgorszy zawodnik Zaglebia...
Lars napisał(a):na stronie głównej jest napisane że pauzuje Kłoda za czerwoną kartke. hmmm, ale dlaczego? :roll:
przeciez zawsze było tak że czerwona kartka pokazana bezpośriednio dyskwalifikuje zawodnika tylko z gry w meczu w którym dostał 'czerwień'
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników