Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
:shock: A widziales te mecze, zeby tu teraz mowic ze to kpina?? O ile te czerwone kartki budza troche watpliwosci(chociaz po meczu w Sosnowcu śmialo mozna stwierdzic ze Łks gra baardzo ostro), to karny w 90 minucie jest jak najbardziej normalna sprawa... Od razu mowie ze tez nie widzialem tych spotkan, ale nie przesadzajmy... Jesli byl faul w polu karnym(w tym przypadku reka), to jedenastka sie nalezy... A co kurde, moze by tak wprowadzic przepis, ze karne mozna dyktowac tylko do np. 75 minuty?? Wtedy nie bylo by podejrzen ze mecz kupiony. Świetnie.krzysztof napisał(a):I jak tu więcej ludzi ma chodzić na mecze jak takie teatrzyki się odstawia.
W jednym meczu 4 czerwone kartki, w drugim karny w 90-tej minucie, to jest jawna kpina.
Karo napisał(a)::shock: A widziales te mecze, zeby tu teraz mowic ze to kpina??krzysztof napisał(a):I jak tu więcej ludzi ma chodzić na mecze jak takie teatrzyki się odstawia.
W jednym meczu 4 czerwone kartki, w drugim karny w 90-tej minucie, to jest jawna kpina.
Karo napisał(a):... :shock: A widziales te mecze, zeby tu teraz mowic ze to kpina?? ... Jesli byl faul w polu karnym(w tym przypadku reka), to jedenastka sie nalezy... A co kurde, moze by tak wprowadzic przepis, ze karne mozna dyktowac tylko do np. 75 minuty?? Wtedy nie bylo by podejrzen ze mecz kupiony. Świetnie.
A ja nie, bo bez Lachy gra się w ogóle nie klei. Jeszcze nie dawno mocno wierzyłem w 6. miejsce, teraz widze baraże niestety o utrzymanie. Oby mecz z Mławą zmienił moje wizje...
"...Chylimy czoła przed postawą sędziego podczas wspomnianego meczu. Zamiast opluwać nasz klub i arbitra należy docenić jego stanowczość w podejmowaniu decyzji, w tym karaniu piłkarzy ŁKS-u żółtymi kartkami za ich bardzo brutalną grę...."
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników