przez dziubol 2005-04-19, 9:37 pm
Po przeczytaniu kilkunastu recenzji z meczu z Arką myślę, że powinienem ustosunkować się do poszczególnych opinni. Przyznam,że bardzo zbulwersowała mnie wypowiedż Wojtka, który stwierdził że wszyscy ci którzy nie akceptuja przegranej z Arką to są po prostu "żałosne gnojki". Z całą stanowczością pragnę stwierdzić ,że to określenie bardziej pasuje do niego samego, który nie akceptuje opini drugich osób i stawia się ponad nimi. Przyznam, że nie wiem z jakiej przyczyny. Kojarzy mi się z przewagą formy nad treścią, ale zaznaczam jest to tylko i wyłącznie moja opinia. Co do stwierdzenia - grubego- że Małocha jest po to aby piłka przez przypadek uderzyła go w głowę to prgnę przypomnieć że taka sytuacja miała miejsce w dzisiejszym meczu a rezultat tego był żaden. I jeszcze post DaMiego troszkę mnie zadziwia. A minowicie DaMi stwierdza, że bramkarz który broni w jednym meczu poprawnie to nastepny może zlać kompletnie bo niesie go sława z porzedniego. DaMi z całym szacunkiem myślę, że przsadziłeś i po przemyśleniu sam do tego dojrzejesz.